tiistai 20. marraskuuta 2012

Clear obitsu

Kuka hän on? Joku tuttu, vai onko uusi nukke tullut taloon? Tosiaan clear eli läpinäkyvä obitsu vaihtokeho näyttää tältä. Kauttaaltaan kovamuovia paitsi kädet. Lisäkäsiä clearille ei tehdä, vähän harmi.

Läpinäkyvät resiiniset ketunkorvat Leeke:ltä. Näitä ei myydä enää, ostin omani Hartsilasten kauppapaikalta. Sopivat kivasti clear obitsun kanssa ilman blushia. Tämäkin oli vain testi, en oo vielä täysin päättänyt kuka korvat saa. Peruukki on myös Leeken, kaksivärisestä eventistä molemmin harmain.

Tunnistatteko nyt?

Leikin kuvanmuokkausohjelmalla ja tarkoituksella kontrastinen kuva.

Mir on niin kaunis. Onneksi ostin omani ennen sold outiksi menemistä. Rakastan hänen kauneuttaan. Tässä posessa yritin hakea geishamaista flirttiä.

Vähän kun päätä kääntää, tulee kovin viaton ilme hänelle. Muokkasin mustat kehykset kun sopi niin tuohon kilttiin ilmeeseen keskustan valoisuus.

Kuva on muuten mustavalkoinen paitsi punaiset huulet ja hieman poskipunakin erottuu.

Vampyyri kettu nukkuu kun aurinko on kohta nousemassa. Stock ripset on vaihdettu liilamustiin, liilat lyhyemmät runsaat ripset ja mustat harvemmat mutta pitemmät. Kokeilkaa ihmeessä omillekin nukeillenne ripsiä joissa väriä. 

Haluaisin Pullip Elisabethin. Mielestäni clear sopii hienosti Mirille, miksei myös toiselle kalpealle. 


14 kommenttia:

 1. o.o blogin nimi sopii hyvin tähän postaukseen :D

  VastaaPoista
 2. Mistäs hommasit tuon Clear Obitsun?
  Sopii kyllä ihan täydellisesti Mirille, varsinkin kun noin kalpeaan ihoon ei ole sopivan sävyistä obitsua. Perfect!♥

  -Tia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.mimiwoo.com/product_info.php?products_id=8476 <-- Tuossa linkki Mimiwoon myyntisivuun jossa tuo clear 27cm.

   Värimätsi on kyllä clearilla kaunis eikä näytä niin luurangolta kun on vaatteita päällä :D.

   Poista
 3. Vähän jännä vartalo ja super söpöt korvat! Miten ne muuten pysyy päässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo korvat on kiinni mangneeteilla. http://www.leekeworld.com/En/Product/p_view.asp?it_code=4835&B_catalog_num=96 <-- Katso tuolta lopusta kuvalliset ohjeet. Itse piti liimata vastapuolet sarviin. Sai olla tarkkana ettei liimannu väärää puolta :D.

   Poista
 4. OIh, niin ihana! <3 JOtain niin omaperästä ja kaunista, en ees tienny, että tommosiaki obbareita on. o______________o Mutta nyt tiedän ja hyvä niin, koska noi kehot on kuiteski jotain niin kaunista ja jänniä. Ö 3 Ö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on kyllä tosi harvinaisia nuo clear obitsut mitä yrittäny kuvia katsella. Mukavaa että löysit jotain uutta. Ehkä sullekki tulee joskus vastaan nukke jolle clear obitsu sopisi :D.

   Poista
 5. Oih ihana Mirhän se! Tosi hienoja kuvia ja hyvä laatuisia. Tosi ihana tuo clear obitsu olikin nwn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :). Oon oikeestaan yllättynyt miten moni tykkäsi tuosta clear obitsusta.

   Poista
 6. Oih, miten ihana! <3 Mä rakastan tota oditsuu *_*

  VastaaPoista
 7. Nämä on ehkä parhaat Pullip-kuvasi ikinä! Ja paras stailaus, mitä olen nähnyt. Todellakin tulee jokin henkikettu mieleen joka viettelevästi katselee seuraavaa "uhriaan". :-D
  Todella onnistunut shootti. Mirin ilme on kuin tehty tuota clear-obitsua varten. Jännällä tavalla tuossa clear-obitsussa yhdistyy "orgaanisuus" ja konemaisuus eli siis muistuttaa sekä elävää olentoa että konetta tai robottia.

  Nuo ketunkorvat ovat silkkaa rakkautta~ <3 Ja vielä Mirin hopeanharmaa peruukki ja mustat silmät/punaiset huulet, näissä kuvissa on niin paljon ihanuutta ettei tiedä mitä tehdä! x3

  VastaaPoista
 8. Onpa hieno obitsu ~ onnea vaan :D
  Sun kuvia saa sit aina ihastella! </3

  VastaaPoista
 9. AWWWWW!!!!!!!!! Mist hankit korvat! :DDD

  VastaaPoista