tiistai 27. marraskuuta 2012

Tiedotus

Mui kaikki. 

Mulla on nyt iho sellasessa kunnossa että nukkeilu on pikkusen aikaa jäissä, en halua kortisoni ihoisena koskea nukkeihin ettei niihin jää mitään jälkeä. Käsivarret on tulehtuneet, ihottumaa on joka puolella kehoa. Hassua että Tata tilauskin tuli just nyt postiin kun en haluaisi koskea nukkeihin, varsinkaan hartsiseen joka ei ole päällystetty. Mutta katsotaan jos ensi viikolla saisin otettua Lestatista ulkokuvia takki päällä. Se on ainakin lupaus että ensi viikolla tulee nukkekuvia lisää.

Oon ajatellut lisää resiinisiä koristeita. Mir omi ketunkorvat mutta jotakin muutakin olisi hauskaa hankkia ja kuvata. Mietin Lestatin sukunimeä Ravenwing ja näin nämä siivet:

Linkki kuvaan jonka joku toinen harrastaja on ottanut omasta nukestaan samoilla siivillä. 

Voisi miettiä vaikka veronpalautuksilla ostavansa yhdet siivet :).

14 kommenttia:

  1. toivottavasti ihosi on taas pian kunnossa ja saamme taas nauttia lestatin poseerauksista :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).

      Parempi on jo pikkusen, kiitos Apolar kortisonin :). Lestatin uudet kuteetkin tuli ja poseerauksia tulossa jos jonkinlaisia, ainakin aiemmin lupaamiani posetus kuvia :). Kun on kalsarit niin ei niin irstaalta näytä :D.

      Poista
  2. Pikaista paranemista~! Kyllä jaksetaan odotella että olet taas kunnossa. :-)

    Tosi upeat siivet muuten~ Kelpaisi minullekin...eiku siis nukeilleni. ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).

      On kyllä upeat. Laskin tuossa jos puolittaisi postikulut ja tilaisi yhden parin siipiä, hinta olisi noin 29 euroa. Oisin tilaamassa veronpalautuksilla ja voisin ottaa tilaukseen toisenkin parin siipiä jos haluaisit ostaa.

      Poista
  3. Toivottavasti ihos paranee! ~ <3

    Ihanat noi siivet! Ja vielä ihanemmat noi nukkekuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).

      Ne on kyllä aivan ihanat, ihan pakko saada.

      Poista
  4. Koeta nyt satsata paranemiseen! Nuket joutavat odottamaan. Onneksi Pullip-perhe on vähemmän arkaa materiaalia kuin hartsiset et joudu ihan nukkepaastolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, yritän tässä kovasti nahkaa jaksaa rasvailla. Onhan nuo muoviset kestävämpiä mutten haluu liata heidän peruukkejaan tai vaatteitaankaan.

      Poista
  5. Uu, jos tilaat kahdet siivet niin tottakai voin ostaa ne toiset ja pistetään postarit puoliksi~ ^___^
    Ilmoittele kun oot tilaamassa~

    Tiedätkö muuten mitä Pullip Suomessa on vialla vai onko vika vain täällä päässä kun foorumi-sivusto ei ole latautunut ainakaan kahteen päivään? ~.~ Alkaa olla jo vierotusoireita! XD

    VastaaPoista
  6. Hienoa et sullekin siivet voin tilata. Mielelläni puolitan 26 dollarin postikulut, tuossa 29 eurossa onkin jo postikulut puolitettuna, tulee mullekki siivet halvemmaksi :).

    Juu, oon ottanut Hunajasieneen yhteyttä foorumin takia ja nyt on jokun pahasti vialla. En uskalla sanoa mikä mutta foorumi on saatettu kaapata. Foorumiin ei saada yhteyttä. Palveluntarjoajaan on otettu yhteyttä. Toivottavasti saisi foorumin takaisin linjoilleen, itekki mielelläni viettäisin sielä aikaa mutta harmillista ettei sinne pääse. Pitää olla kärsivällinen. Ainakin on toisten blogit joissa pääsee edes vähän lievittämään vieroitusoireita :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huii... onko mitään selvyyttä tullut foorumin tilanteesta? O___O

      Poista
    2. Palautuspyyntö on lähetetty foorumisoftan puolelle muttei vielä osaa sanoa muuta. Hyvin mystinen juttu.

      Poista
  7. Heti kun näin tän blogin nimen niiiin tiesin, tän olevan mainio blogi. Itsekkin rakastan vampyyreitä ja yliluonnollisia juttuja :D Ilman niitä ei olisi mitään järkeä maassa.. Eikös jee x) Joten liityin kipinkapin blogiisi. Voisitko liittyy mun ??
    www.dollrainbow.blogspot.com
    ( olen aloittamassa draamatarinaa, jossa on jotain yliluonnollista ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että tykkäät ja viihdyt :).

      Liityin blogisi lukijaksi.

      Poista