sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Blogin seuraamisesta

Kuten monet ovat blogeissaan maininneet, vanha googlen seuraussysteemi poistuu kesällä. 

Google+ ja Bloglovin kuvakkeet on nyt lisätty tuohon oikeeseen kulmaan. 

Olisiko joku kiinnostunut ostamaan käytetyn ja hyväkuntoisen järkkärin? Canon EOS 1000D kittinä (objektiivin kanssa) lähtisi 300e hintaan. Kamera on 4v vanha ja sillä on kyllä kuvattu reippaasti muttei mitään vikoja siinä ole. En viitsi pitää tuota vaan kaapissa toimeettomana.

Kysy lisää :3.

16 kommenttia:

  1. 1.En yhtään tiedä, niin siis mikä olisi vastaava tälle entiselle liittymisjärjestelmälle? 2.Ja mitä kannattaisi käyttää? 3.Jaaa miten ne saa omaan blogiin? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei itelläkään oo hajua mitä kannattais käyttää. Blogger itessään ehdottaa Google+:aa ja ajattelin et onpahan sitten molemmat jos on tottunut jo jompaakumpaa käyttämään.

      Poista
  2. Teinkin just oman käyttäjän blogloviniin, mutta miten saan ton kuvakkeen omaan blogiin + sellaiseksi, että mun blogia voi seurata siitä, niinkuin toi sun kuvake? Toivottavasti tajusit mitä yritän selittaa P:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeessa yläkulmassa näkyy sun nimi. Paina sitä ja aukee pieni valikko. Follow Buttons-kohdassa paina sitä ja sitten pääsetkin valitsemaan minkä niistä otat. Sen jälkeen ohjelma neuvoo lisäämään komentorivin blogitekstiin ja sen jälkeen tulee tuo kuvake.

      Poista
  3. Aijaa owo En tajunnu, että onko siis mahdollista käyttää enää vanhaa blogia vai joutuuko tekee uuen? Vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogia ei tarvitse muuttaa mihinkään. Lisäsin vaan nuo namiskat tähän vanhaan.

      Poista
  4. Bloglovin on ainakin omasta mielestäni ihan hirveän hankala. :/ Mutta tein nyt kuitenkin sinne käyttäjän ja liityin sun lukijaksi. (:

    VastaaPoista
  5. Siis häh? Eiks vanha lukijajärjestelmä enää oo käytössä pian? Katooko kaikki lukijat? Mitä ihmettä? Voisitko selventää, arvostaisin tosi paljon :c

    VastaaPoista
  6. Mun käsittääkseni toi lopettaminen koskee vain google-syötteenlukijaa, ei siis Bloggerin omaa syötteenlukijaa. :o Koska syyksihän sanottiin vähäistä käyttäjämäärää, mutta blogeistahan on nimenomaan tullut suositumpia :'D Ja kyllähän asiasta mainittaisiin Bloggerin omalla etusivulla erikseen, koska monet Bloggerin syötteenlukijaa käyttävät eivät edes tiedä Googlen syötteenlukijasta (+ sinne tulee muistakin Googlen sovelluksista päivityksiä).

    VastaaPoista
  7. En ymmärrä sanaakaan mistä te puhutte? Kehtaatko laittaa karvalakkiselityksen siitä, mitä nyt kesällä tapahtuu ja pitääkö siihen reagoida jotenkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Olisi oikeesti tosi paljon apua :)

      Poista
  8. Laitan tähän omana viestinä vielä. En tiedä asiasta paljoakaan mutta eipä siitä haittaakaan ole jos ihmiset seuraa blogeja muita reittejä käyttäen.

    Oon saanut kanssa kuvan ettei tarvii tehä mitään mutta eipä noi mitään maksa :D.

    VastaaPoista
  9. Mä oon ihan pihalle. Enkä saa käyttäjää luotua...

    VastaaPoista
  10. Arght. Mulla suorastaan menee hermo niihin, ketkä jakaa sitä väärää tietoa tästä asiasta. Niihin ketkä jankuttaa että siirtykää blogloviniin kun nämä kaksi toimintoa poistuvat 1.7.-13.
    EI. Olette ihmiset väärässä. Lukijapalkki ja lukulista eivät ole lähdössä yhtään minnekkään. Rauhoittukaa, ja ottakaa asioista oikeasti selvää ennen kuin sellaista potaskaa levitätte muille ihmisille, ja saatte aikaan hirveän härdellin.
    Google reader sen sijaan on lähdössä, joka on googlen syötteenlukija. Se toimii samankaltaisella tavalla kuin meidän bloggaajien lukulista, mutta syötteenlukijan kautta voi seurata myös erilehtien julkaisuja. Google reader on poistumassa, ja osa saattaa seurata blogeja sen kautta. Mikäli seuraatte mitään blogia Google syötteenlukijan kautta, teidän kannattaa vaihtaa lukulistaan taikka blogloviniin, sillä ne häviävät syötteenlukijan mukana.
    Google friend connect eli kyseinen lukijapalkki/lukulista ei ole lähdössä yhtään mihinkään. Se on täysin eriasia kuin google reader, se on meidän bloggaajien oma lukijapalkki/lukulista, joka ei siis lähde yhtään mihinkään. Meihin, jotka käytämme lukijapalkkia, että lukulistaa google readerin poistuminen ei vaikuta lainkaan. Ottakaa siis ihan rauhassa ja vähentäkää turhaa sekasortoa, sekä poistakaa postauksenne/julkaisunne missä kerrotte puhtain silmin että lukijapalkki/lukulista lähtee 1.7.-13, ja kehotatte siirtymään blogloviniin. Koska tämä ei ole totta, meidän lukijapalkki että lukulista JÄÄ MEIDÄN KÄYTETTÄVÄKSEMME.

    VastaaPoista