perjantai 23. toukokuuta 2014

Luts Senior Delf, body 2 - posetusta (nakuvaroitus)

Flickrissä multa pyysi joku Senior Delf tyttöstä harkitseva harrastaja, että ottaisinko posetuskuvia. Netissä kun on hyvin vähän kuvia miten keho toimii, muuten kuin firman kuvissa. 

Tässä näitä nyt on. Mia on 60cm pitkä.

Normaali seisomis pose. Nukke seisoo tukevasti eikä horju. 

Keskikeho lähemmin.

Joo, muodoistakin näkee ettei nää oo lasten leluja :D. Kaunista veistelyä on kyllä Lutsilla tehneet, muotti kun tehdään käsityönä ja näin myös kaikki nuket on tehty käsityönä jokaiselle tilaajalle erikseen.

Jalat on laitettu niin että takimmainen on suorassa ja edessä oleva on vaan suorana. Jalkoja ei saa laitettua ristiin tän enempää.

Jalat asettelin pitkään ja millintarkasti että pysyy pystyssä. Nilkkapallot tuntuu olevan helposti liikkuvia. Kenkien kanssa on vähemmän asettelua, kuten yleensä kaikilla nukeilla.

Kädet taipuu hyvin. Takana oleva käsi rapsuttaa toista olkapäätä ja lähempänä oleva käsi melkein tanssii.

Istutaan nilkkojen päällä - pose ei onnistu. Nukke ei pysy tasapainossa ja horjuu puolelta toiselle mutta millin tarkka asettelu niin kyllä tämäkin onnistuu.

Ja tältä näyttää sivusta :D. Jotkut nuket istuu hyvin tässä asennossa mutta ei Senior Delf. Varpaat sisäänpäin käännettynä horjutti liikaa nukkea niin oli sitten pakko laittaa näinpäin.

Niinsanottu söpö poseerauskin onnistuu. Tämä ei oo edes vaikea saada onnistumaan mutta yksijointtiset polvet ei ehkä oo ne kauneimmat :D.

Nuo väkäset on sitävarten että helpottaa nuken seisomista ettei jalat steppaile omiaan.

Perinteinen naisellinen istunta onnistuu. Mutta ei sekään ihan itsestään suju.

Koska reisissä ei ole posetusta helpottavaa jointtia, pitää ite jalka irrottaa lantiosta. 

Jalkoja ei voi liikuttaa paljoa tämän takia. Vain eteenpäin taipuu. Mutta ei se vähennä tykkäämistäni tähän kehoon. Korkokenkäjalkoja varten ei onneksi tarvitse koko kehoa purkaa :D.

Normaalisti istuu kyllä kaunisti eikä selkä vedä takakumaraan. On olemassa nukkeja jotka ei istu edes normaalisti kunnolla. Shiwookin vetää mielellään selälleen kun saa tilaisuuden siihen :D.

SD nuket on tehty aikuisemman muotoisiksi ja siksi myös seksikkäämmät poseeraukset onnistuu näillä 

Selkä voisi pysyä paremmin taaempana mutta pitää kokeilla silikonisilla kiekoilla jos sais paremmin selän pysymään taaksepäin ojennettuna, siellä sisuksissa kun ei ole kuin sileää hartsia.

Näin paljon keho taipuu taakse.

Normaalissa asennossa.

Eteenpäin ojennettuna. Tuo takana oleva möykky on normaalia.

Keskikeho taipuu hienosti sivulle. Tämä kyllä korvaa hyvin sitä ettei jalkoja saa liikutettua enempää. Ei tarvitse edes suedata että tämä asento pysyy.

Pään liikettä: katse alas.

Pään liikettä: katse ylös.

Pään liikettä: pää sivulle.

Erilaisia hartsikehojen poseeraus kuvia on hauska katsella. Eri firmoilla kun liikkuvuus on ihan erilaista. Jos joku harkitsee siellä hartsinuken hankintaa, toivottavasti tästä kuvasarjasta oli apua.

3 kommenttia:

  1. Tulipa hyvään saumaan tämä tutoriaali. Kiitos siitä! Yksi Delf-haave nimittäin kummittelee haaveissa ja todellakin tuosta kropasta ei hirveästi informaatiota ole tarjolla.
    Sain melkein slaagin kun huomasin, ettei jalkoja olekaan stringattu narulla! Mitä ihmettä? Miltä tuo reisi tuntuu kuminauhalliseen nukkeen verrattuna käytössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain :). Mukava kuulla että oli vaivan arvoista :). Nuo jalat ei oikeastaan tunnu sen erikoisemmilta kuin normaalitkaan, varmaan just ton kapean istuvuuden takia ettei jalka liiku kuin eteenpäin. Nukke on myös tosi kevyt, melkeen msd luokkaa painoltaan :D. Ei ainakaan haittaa tehdä tälle ne 9 häntää kun ei oo vaarassa varmaan kaatuillakkaan kun varma seisoja.

      Poista
  2. Tämä oli tosi hyödyllinen, vaikkei Lutsin neidit vielä ihan ensimmäiseksi ole hankintalistalle kiivenneet. Mutta sitten kun naisnuken hankinta alkaa olla ajankohtaista niin varmasti ravaan tätä postausta suurennuslasin kanssa tutkimassa XD Kaunis neitokainen, hyvin viehkeä. Ihastuin erityisesti tuohon neljänneksi alimman kuvan poseeraukseen.

    VastaaPoista