maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 2 - Mikune ja hakaristortut

Tällä kertaa neljä kuvaa. Tein illalla torttuja ja ajattelin kuvata toisen luukun jo valmiiksi.

Kengät ja sukkahousut <3.

Mikune katselee ylpeänä torttukekoa. Onneksi ei tarvinnut näitä yksin syödä, miehen kanssa vedettiin puoliksi :3.

Tykkään historiallis-kuvioisista lautasista. Mulle jotkut teemat on kirosana! Arjessakin voi olla hyvin kauneutta ja syöminen on hauskaa kun voi käyttää kauniita astioita.

Lopuksi kuva jonka muokkasin niin söpöksi etten kyllä tiedä sopiiko tämä pastellisuus niin mun tyyliin :D.

Joku täällä sanoi että haluaisi enemmän Pullip kuvia. Luulen että tässä joulukalenterissa seikkailee pääosin Pullip perheläisiä ja Monster Higheja. Jotkut siis ainakin ilahtuvat suuresti :).

15 kommenttia:

  1. Voihan hakaristitortut! :DD Mullakin on haaveena leipoa joulutorttuja, tosin jollain muulla täytteellä kuin luumuhillolla. Mikune on niin ihana, tyylinsä puolesta voisi olla Kotorin sisar.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon myös vadelmamarmeladilla tehnyt ja ne oli kanssa suurta herkkua, mieskin tykkäs niistä :).

      Mikune ja Kotori voisivat olla kyllä kuin samasta suvusta. Kumpikin omalla tavallaan söpöjä hassuttelijoita. Mikune on 18 vuotias mutta tykkää silti huijata muita tekeytymällä nuoremmaksi :D.

      Poista
  2. mikune on kyllä hirveän söpö pastelli hiuksineen ja kaikkineen muiden ihanuuksien kanssa :3 kiitti vaa, nyt tuli kauhee hakaristitorttu himo xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En joskus uskonut että tarvitsisin pastellista nukkea mutta Mikune tekee pastellisuudesta taidetta :D. Hakaristitortut maistuu aina :).

      Poista
  3. Vadelmahillo toimii sekin. Mutta kun suu on tottunut luumutäytteeseen, ei oikein muuta osaa käyttää.
    Mikune on pastelleissaan hurjan suloinen. Meillä on muuten samaa sarjaa keittiön posliinit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luumun kanssa on kyllä nostalginen fiilis, kuin olisi väärin kokeilla muilla täytteillä :D. Nuo oli hobbyhallissa myynnissä mutta samoja lautasia näky muutama vuosi sitten anttiloissakin.

      Poista
  4. Oivoi, ei tee hyvää minun AP-asusetti ja Miku LOL -kuumelleeni tälläiset ihanat kuvat :D Plus sait minut muistamaan, että nuo ihanat kengät ovat olemassa, juuri kun olin unohtanut ne hetkeksi. Satuin bongaamaan kyseiset söpöset koulussa selatessani coolcatin valikoimaa ^^

    Mikunelle kyllä sopii tuo asusetti ja tuo peruukki täydellisesti, näköjään Miku LOLit näyttävät enemmän kuin kauniilta muissakin kuin sinisissä peruukeissa :3

    Heh, itse teen joulutortuista aina sellaisia kukan muotoisia, koska sitten sakaroiden kärjet eivät kuivahda uunissa ja saan tungettua enemmän täytettä mukaan x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miku lol nukkea suosittelen lämmöllä :). Veikeä ja monityylinen nukke. Halusin joskus sen mustan AP:n asusetin mutta se myytiin jo loppuun. Ajattelin sitten että ostan tän setin heti kun oli varaa. 60e vaatteista on paljon mutta kerran onneks tarvii vaan ostaa :D. Asusetin väritkin käy hyvin yksiin meikin ja silmien kanssa.

      Poista
  5. Ihania kuvia <3 Mikune täydellisyys~

    VastaaPoista
  6. Suloisia kuvia c:
    Mikunelle sopii uskomattoman hyvin tuon värinen mekko, koska nuo ihanat kulmakarvat !! ;3; *palvotipalvoti*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus en uskonut että pitäisin useammin Mikunen päällä muuta kuin sen omaa asuaan mutta tämä sopii kyllä paremmin.

      Poista
  7. Nam, torttuja! Näyttäisi maistuvan Mikullekin. ^^
    Itsekin pidän paljon samanlaisista lautasista! Englantilainen posliini on minusta todella kestävää eikä se lämpene niin paljon esim. mikrossa verrattuna muihin lautasiin mitä meillä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista mitä materiaalia nää oli mutta ei oo kyllä paluu "tavallisiin" astioihin. Myytäisiimpä useamminkin vanhantyylisiä astioita eikä vaan sesonkina viiden vuoden välein.

      Poista