perjantai 16. marraskuuta 2012

Kävin leffassa: Aamunkoi 2

Vihaajat vihaa. Itse en. Oikeestaan odotin hyvinkin innolla leffaa. Kaikki kirjat olin lukenu ja vikasta on monta kuukautta. Ihan kaikkea en siis muistanut mutta osasin hahmottaa mitä hahmojen päässä pyöri paremmin. En viitti spoilia mitään.

Mun mies voitti liput Kutsuvierasnäytökseen eli "faninäytökseen". Kutsu oli kahdelle ja pääsin sitten katsomaan leffan päivää ennen ensi-iltaa (15.11). Ahdisti kun kuvittelin salin olevan täynnä kiljuvia faneja mutta kaikki oli hyvin hiljaa. Pieniä reaktioita oli tyyliin "oi" tai naurua muttei kukaan kuitenkaan möykännyt. Ite en oikeen viihdy täynnä olevissa leffateattereissa, oli mukavan väljää kuitenkin tennispalatsin isoimmassa salissa :).

En viitsi hirveesti puhua leffan tapahtumista. Tunnelma oli harmoninen, musiikki imaisi mennessään ja tarina oli hyvin lähellä kirjaa. Olihan siinä pieniä eroja, lopussa oli jotain mikä ei ollut kirjassa. Mukava lisä joka rauhoitti mielen eeppisen taistelun jälkeen.

Haluutteko tietää mitä mun karvanaama pitkätukkainen mies, jolla oli leffassa Burzum paita päällä oli leffasta mieltä? Sain kuulla kehuja aika pitkään, varmaan 20 minuuttia lähdettyämme finnkinosta pois :3. Oli kuulemma erittäin mielenkiintoinen ja hyvin näytelty leffa. Kukaan ei tehnyt huonoa näyttelyä, sanoo leffoja paljon katseleva mieheni. Kehtasi jopa sanoa et vois pitää Twilight paitaa päällä (jos olis) ihan vaan siksi et joku aikuinen mies uskaltais sanoa et leffat on hyviä. Turhaa dissaamista kaikilta jotka ei oo ees nähny leffoja. Ensimmäisestäkin leffasta mieheni piti ja piti kovasti miten tarina eteni. Vanha Tolkien fantasia nörtti vertasi Twilightin hahmoja Tolkienin haltijoihin. 

Tähän loppuun vielä kuva talosta. En malttanut olla ajattelematta leffan ajan pariinkin otteeseen, millaista tuolla olisi kuvata nukkeja :D.

Loppufiilis leffasta: jos pidit aiemmista taistelupitoisista Twilight leffoista suosittelen katsomaan. Tykkään myös ihmissusista, niitä sais näkyä omissa leffoissaan useammin.

5 kommenttia:

  1. Ois varmaa toooooodella ihanaa kuvata tuollaisessa paikassa nukkeja :)

    VastaaPoista
  2. Itse olen menossa katsomaan kyseistä elokuvaa tänään ensi-iltaan, kiva jos on hyvä (:

    VastaaPoista
  3. Hihi, en kyllä ehkä luokittelisi itseäni ihan vihaajaksi, vaikka en ehkä niin innoissani olekaan Twilightin "lieveilmiöistä" (minusta niihin lukeutuu se, etten voi käyttää I <3 Vampires -kirjanmerkkiä tai muuta sen tyylistä kamaa ilman että joku toteaa "Ai tykkäät sä jostai Edward Cullenista?" AAAAAAARGH! Khömkhöm... muttajoo).

    Oma kokemukseni Twilight-leffoista rajoittuu siihen kakkosleffaan, jonka kävin katsomassa kaverin ja tämän Twilight-ihkuttajan serkun kanssa. Leffa oli ihan OK (ja musiikki oli yllättävän hyvää ainakin siinä kakkosessa, mikä sen nimi oli muuten sen leffan? Ostin jopa - GASP!!!- Twilight 2 soundtrack CD:n X''D Se biisi joka soi kun Bella istui siellä huoneessa on tosi hyvä! Pitääkin kuunnella taas joskus sitä CD'tä missäköhän se on??)

    Oho kylläpä eksyn taas aiheesta: mutta: se kakkosleffa oli OK minusta, mutta se ärsytti kun leffassa oli kuvailtu teinityttöjen herutusta silmälläpitäen oikein anteliaasti paidattomia Edwardia ja sitä ihmissusipoikaa. Se oli minusta hiukan... huvittavaa. Mutta tämä siis oli kakkosleffasta.

    Ehkä ajattelin käydä leffassa katsomassa tuon kolmosleffankin, vaikka en mikään fani olekaan. Tosiaan ne ihmissudet oli aika kivasti toteutettu siinä kakkosessa, tykkäsin siitä sudeksimuuttumis-animaatiosta. :3
    Mutta jos te tykkäsitte siitä niin ehkäpä uskaltaudun katsomaan minäkin. Ei ne leffat (tai kirjat myöskään, vaikka en ole lukenutkaan) niin huonoja ole, mutta en vain tykkää siitä "kehityksestä" mihin Twilight vie vampyyreja populaarikulttuurissa. Mutta ehkä tämä on vaan tällaista "old school" vampyyrifani-nörttitytön katkeraa urputusta, ;-D

    Hihi, itsekin nykyään aina kun näkee jossain jonkun hienon paikan, tulee mieleen, "Tuolla ois niiin siistiä kuvata nukkeja!" X3 ...jopa unissani olen harmitellut "voi miksen ottanut nukkeja tänne mukaan."

    VastaaPoista
  4. se on tosi hyvä leffa kävin kattoo kahen kaverin kaa ja sit paikan pääl turun finnkinos tapasin kaks muuta tyyppii jotka tunsin ja oli tulos kattoo samaa leffaa ja sit viel kaikes onneks ne istu meit rivii ylempänä.

    VastaaPoista