perjantai 16. marraskuuta 2012

Tilasin figuurin

Oon ollut Pokemon pelaaja jo vuodesta `98 asti. Sillon oli omilla rahoillani ostettu Gameboy color (vihreä) ja sille ensimmäinen peli Pokemon Red. Tällä hetkellä 3DS:llä pelityksessä Super Pokemon Rumble. Pokemon pelaaminen on ollu jo elämäntapa mutten sentään ole mikään ongelmapelaaja. Uusi peli jaksaa kiinnostaa pitkään monia tunteja viikossa muttei oo tullu aina edes joka kuussa Pokemoneiltua. Keskityn ingameen ja lempparien koulutukseen :D.

Parhaat pokemonit on ensimmäisestä generaatiosta. Olinkin ihan myyty kun huomasin että yhdestä lempipokemonistani on tulossa nivelletty figuuri. Mukana tulee proppina myös yksi lemppareistani.

Figuuri ilmestyy Late March 2013. Size: 160mm.
 Material: ABS, PVC made.

Tuossa alkuperäisinä artteina mitä on tulossa. 

On se ihana :3. Ebaysta ostin ja maksoi pyöristetysti 77e. 

Tykkään tuosta vähän kärttyisestä ilmeestä.

Häntä pysyy kivasti muodossaan.

Takaa näyttää kans ihan itseltään.

Hieno proppi tulee mukana. Voin jo kuulla miten pääni raksuttaa kuvausympäristö ideoita :D. Kuvattavaksi ajattelin tämän hankkia, en koristeeksi.

Pitää sitoa liekaan kiinni ettei lennä pois :D.

Söpö ständi :3.

Suloinen pikku Mew. 

Jossakin pelissä, olisko ollu Platinumissa on arskattu shiny mew joka on sininen. Söpö HM "orja".



8 kommenttia:

  1. mew on söpö ♥
    ekan generaation pokemonit on kiistelemättä parhaita.
    itselläni on vielä tallella gameboy advance sp ja siihen sapphire, ruby, emerald ja leafgreen. leafgreen on tietysti paras, koska se on ilmeisesti jonkinnäköinen remake noista ensimmäisistä pokemon peleistä ( red, blue jne. ) eli siinä on jälleen ekan generaation pokemonit.
    vaikka suosinkin ekaa generaatiota niin jostain kumman syystä lempipokemonini on gardevoir.
    ( .. ja sen aiemman muodot ralts & kirlia )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Leafgreen ja Firered on remakeja ensimmäisistä Red ja Blue peleistä. Japanissa oli Green, siksi varmaan otettu mukaan remakeen nimeksi. Ite tykkään noi Advancen pelit pelailla DS Lite:llä. Siinä on myös pystynyt siirtämään pokemoneja DS:n pokemon peleihin. Esimerkiksi jos haluais siirtää Emeraldista Platinumiin, pitää laittaa kummatkin pelit Liteen. Platinumin valikoista valita siirto ja sitten pyydystelemään ne eräänlaisella erikois safarilla. Nykyään noissa uusissa peleissä on nettisiirto maailmanlaajuisesti ja saa dexin täyteen helpommin jos haluu :D.
      Ralts, Kirlia ja Gardevoir on omaankin mieleen. Sopivan samantyylisiä ensimmäisten kanssa. Näitä oon myös tiimissäni pitänyt parissakin pelissä.

      Poista
  2. Mewtwo! Haha, ihana pahis :3 Näyttää kyllä tosi kivalta. Pienenä katselin sitä leffaa missä oli Mew ja Mewtwo, en kyllä tajunnut Pokemoneista silloin muuta, kuin että Mew ja Pikachu ovat söpöjä ja Mewtwo pahis :'D Muuten en sitten tajua vieläkään Pokemoneista, paitsi se on hauska sarja, varsinkin ne ensimmäiset jaksot xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Mewtwo ollut pohjimmillaan paha, se ei halunnut olla labrarottana. En olisi suostunut minäkään. Yleensäkin legendaariset kuvataan noissa leffoissa vähän pahiksempaan suuntaan mutta ne haluaa vaan olla rauhassa. Oon kai itekki jonkunlainen legu :D.

      Ite en oo hirveesti jaksanu kattoa kuin Diamond/Pearliin asti sarjaa. Leffoista tykkään kovasti. Ne on sellasia mitä sarjaltakin odottaisi. Ite oon pelien ystävä. Niissä pääsee itse keräilemään pokemoneja ja kouluttamaan niitä. Jos omistat DS:än, suosittelen jotakin pokemon peliä, vaikkapa Blackia tai Whitea. Niissä eteen tulee vaan noita uusia pokemoneja.

      Poista
  3. Yay! Tervetuloa figuurikeräilyn ja -valokuvauksen ihmeelliseen maailmaan! :3

    Tosi hienon figun olet ennakkotilaillut~ Odotan innolla kuvia tästä. Tuo häntä näyttää siltä, että sitä on varmasti hauska posetella kun on noin jännästi nivelletty.

    Olen itsekin Pokémon-fani, vaikka en ole niitä alkuperäisiä pelejä pelaillutkaan kuin satunnaisesti koneella emulaattorilla.
    Aiemmin tykkäsin vain niistä ekan generaation poksuista, mutta nämä uudet pelit ovat käännyttäneet minut ja olen löytänyt lemppareita uusistakin. (esim. haluun Shinx-pehmon~ )
    Kotoa löytyy sekalainen sakki erilaisia poksuja eri muodoissaan, Pikachut, Raichut ja Pichut ovat kyllä yliedustettuina joukossa... ^___^;; Muttakunmuttakun söpöjä!

    Olin kova pokémon-animaatiofani lukioikäisenä (kööhk, kyllä), ja kävin katsomassa tuon leffan, jossa Mewtwo esiintyi leffateatterissa. Nyttemmin en ole seurannut poksu-animaatiota kuin satunnaisesti. En osaa katsoa sitä kun siinä ei ole enää Mistyä. ;___;
    Noita uusia leffoja en ole myöskään katsonut, onko siellä hyviä joukossa joita voisit suositella? Tekisi mieli vilkaista~

    VastaaPoista
  4. Pakko nähdä kuvia Mewtwosta ja paljon <3 Suosikki Pokemonini ollut siitä elokuvasta asti ja muistan kuinka tohkeissani olin kun vhs:n mukana tuli kyseisestä poksusta keräilykorttikin. Olisi upeaa saada peliinkin Mewtwo, vaikka aika vähän tulee pelailtua, kun asun DS:n kanssa eri osoitteessa XD

    Mutta voi, että tuon figuurin kanssa <3 Pikkuisen tuntuu, että olisi pakkohankinta.

    VastaaPoista
  5. Hui herranjestas <3
    Itsehän tulin maailmaan vasta ensimmäisten pelien ilmestyessä, mutta ensimmäiset englannintaitoni olenkin oppinut pokémon rubyn parissa. :3 Olen nyt siinä iässä että sitä DSsää pitää raahata koulussa jotta saisi kaiken mahdollisen ajan käytettyjä pokéjen kehitykseen. :D
    Animaatioitakin rakastan kovasti ja mielestäni Mewtwo strikes back vetää koskettavuudessaan kepeästi vertoja joillekkin Disney-lällätyksille. Siitä syystä tuo figukin kolahtaa ja kovaa, jos muualta löytyisi kuin ebaystä niin ostaisinpas minäkin, sitä odotellessa tahtoo kuvia ja paljon!

    VastaaPoista
  6. Voi että, olin pienenä suuri Mewtwo fani (ja edelleen pokémonfani) ja tuo on ihan mahtava figuuri ♥

    VastaaPoista