sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Mikä vampyyreissa kiehtoo?

Ajattelin kertoa teille lisää itsestäni ja miksi juuri vampyyrit. Tästä voi tulla pitkä kertomus, mutta kuviakin laitan minkälaisista vampyyrityypeistä pidän ettei kannata lopettaa lukemista!

Voisi sanoa että Addams Family oli ensimmäinen sarja joka järkytti, eikun kiehtoi mieltäni.

Morticiassa oli jotakin mikä sai kiinnostumaan synkkiin asioihin. Kuvassa Morticia leikkaa kukat pois kun maljakossa kauniimpia ilman.

Addams Family oli sillon joskus 90 luvulla harvoja outoja sarjoja. Ihmettelen vieläkin miksi sain katsoa sarjaa ala-aste ikäisenä :D. Sarjassa on kuitenkin mustaa huumoria paljon ja ehkä ymmärsin sitä hyvin kun en ikinä nähnyt painajaisia sarjan tapahtumista. Monesti näin unta pitkästä pudotuksesta mutta se ei ole sarjan syy.

Uskon että monet vampyyrikirjailijat saivat vaikutteita myös Morticiasta. 

Veren Vangit elokuvan nähtyäni olin myyty. En näyttelijöiden takia, inhosin Brad Pittiä syvästi ennen leffaa. 

Veren Vangit on vain jotenkin niin mielikuvituksellinen ja kiehtova tarina. Kirjan luettuani tajusin miksi olin pitänyt leffastakin niin paljon. Eräänlainen kasvutarina johon pystyin samastumaan täysin. Jo nuorena olin masentunut ja kun huomasin etteivät nämäkään uljaat olennot olleet sinut olemisensa kanssa, sain siitä tavallaan rauhan pääni sisällä.

Suurin innoittajani on myös jälkikäteen luetut Vampyyri Lestat ja Kadotettujen kuningatar kirjat. Niissä vampyyrit olivat jo omalla tavallaan löytäneet itsensä ja sitäkautta tunsin lisää yhteenkuuluvuutta hahmoihin. En pidä hirveästi mistään angstisesta, Anne Ricen hahmoissa oli selkeätä parannusta hahmojen kehittymiseen eikä jääty vaan paikalleen kitisemään. Jos näin olisi ollut, en olisi varmaankaan kiinnostunut vampyyreista niin hirveästi. Joskus pidin enemmän Lousista mutta kirjat luettuani ymmärsin miksi Lestat teki kuten teki. En osaa sanoa ykkössuosikkia Anne Ricen vampyyrihahmoista. Kuvassakin oleva kaksikko on kuitenkin tutuin itselleni. 

Mulle vampyyrit on aina sivistyneitä, hyvin pukeutuvia, melankolisia hyvällä tavalla. Suosittelen lämpimästi lukemaan Veren Vangit (tarina on elokuvana), Vampyyri lestat, Kadotettujen kuningatar (tarina osittain elokuvana, loppu erilainen). Muut kirjat pitääkin sitten lukea englanniksi, pari onkin hyllyssäni odottamassa lukemista.

True Blood on yksi suosikkisarjoistani ja luen myös kirjoja. 

Sarjaa en suosittele ihan kovin nuorille koska siinä on seksiä, verta ja muuta lapsille ehkä järkyttävääkin materiaalia. Siinä missä Anne Ricen vampyyrit halusivat kulkea ihmisten joukossa, nämä vampyyrit toteuttivat idean. True blood on keinotekoista verta jota vampyyrit juovat ravitakseen eikä tarvitse ihmisistä imeä. Vampyyreja on ollut olemassa ihmisten tietoisuudessa jo jonkun aikaa kun itse tarina alkaa. Kirjailija Charlaine Harris kirjoittaa aika yksinkertaisesti mutta itse pidän paljon hänen kirjoistaan. Tv sarja eroaa välillä tarinallisesti aika paljonkin kirjoista. Kirjat on kesympiä mutta ei kuitenkaan jätä kylmäksi. Lempivampyyrit sarjassa on ehdottomasti Pam ja Jessica, Eric myös erottuu joukosta. Sarjan alkuparitus Bill:in kanssa oli aluksi jees mutta ei siitä miehestä oikeen ottanu selkoa. Oon sarjaa katsonut 4 kauden verran (eikun oonki jo 5 kaudenkin nähnyt) ja kirjoissa menossa Verta Sakeampaa. Fangtasia baarikin on kuin gootti klubi joissa oon itsekin käynyt, voin samaistua osittain siihen porukkaan joka fangtasiassa käy.

Otan nukkehahmoihini aika paljon Anne Ricen ja  Charlaine Harrisin vampyyreista, sopivana sekoituksena. Esimerkiksi Lestar Ravenwing on enemmän old schoolia mutta Pullip Mir on enemmän sekoitus Jessicaa ja Pamia. Kaikkiin nukkeihini lempivampyyrit ei vaikuta niin paljoa. Tarkoitus olisi tehdä kaikista nukeistani uniikin näköisiä joten lempivampyyreissa ei sentään oo ideoita loputtomiin. Esimerkiksi Kuroshitsuji Sebastianit on sekoitus vanhaa hahmoaan ja ripaus modernimpia vampyyrihahmoja.

 Mustan Tikarin Veljeskunta- sarja taas on ihan täysin aikuisille suunnattu.

Tätä ei oo kuin kirjoina. Valitsin kannen jossa vampyyrilla on vaatteet mitkä kelpuuttaisin omille nukeillenikin mieluusti. Kaulusröyhelöt <3, haluaisin itsellenikin paidan jossa olisi tuollainen. Tässä sarjassa vampyyrit on enemmän toiminnallisia kuin mietiskeleviä. Voisi sanoa että jos koet naisten kirjat lällyiksi, tästä ei puutu väkivaltaa, eikä seksiä. Varsinkin ensimmäisessä kirjassa tuntui että jokaisessa luvussa oli seksikohtaus, kirjasarjan jatkuessa on tarinalla ollut enemmän osaa. Ehkä ensimmäinen oli tarkoitettu yksiosaiseksi josta tulikin jatkoa. Ensimmäistä osaa lukiessa kannattaa muistaa muutkin tyypit, yksi kirja kertoo yhden tyypin tarinan vaikka onkin jatkumoa. Kirjassa taistellaan vampyyrintappajia vastaan ja vampyyrit on komerossa ihmisiltä. Sentään vanha sääntö on otettu käyttöön, vampyyrit eivät pysty olla auringossa tai kuolevat.

Kun luin ensimmäistä kirjaa, ajattelin Taeyang Amaa. Wrathilla on sokeat silmät, amalla on valkoset pupillit, mätsäisi. Nämä vampyyrit pukeutuvat nahkaan, niin myös Ama stock vaatteissaan. Jos ostaisin Aman, hän olisi sekoitus Wrathia. 

Pullip Bloody Red Hoodissani on vaikutteita Alicesta.

Joku varmasti kysyisi kommenteissa: entä Twilight? En miellä Twilightia ihan kokonaiseksi vampyyritarinaksi koska vampyyrit ei kimalla eikä oleile auringossa. Hyvä tarina kuitenkin. Oon lukenut kaikki kirjat mielelläni ja melkeen kaikki leffatkin paitsi 2 viimeistä. Näistä vampyyreista en ole ottanut hirveesti mallia. 

Tässä tämä pieni vampyyrijuttuni. Löydän itseni vampyyreista. Vampyyrit ei tykkää erityisemmin olla isoissa porukoissa, muiden kohtaaminen yleensä tarkoittaa huonoa kuten omakin kokemukseni muista ihmisistä, melankolisuus, älykkyys, erilaisuus. Vampyyrit edustaa myös tyylitajua, uusiutumista, kauneutta. Täydellinen aihe nukeiksi *^_^*.

Jatkossa tulossa myös lisää vampyyrihöpinää.

14 kommenttia:

  1. itsekkin pidän kovasti true blood sarjasta. En ole ehtinyt vielä lukea kirjoja, mutta tv-sarjasta olen katsonut kaikki tähän mennessä ilmestyneet kaudet, eli myös sen viidennen.
    hankkisin sen ensimmäisen kirjan pokkarina, mutta ollut kiirettä, niin en ole ehtinyt aloittamaan sitä, ehkä ensivuoden puolella sitten.
    niin ja omistan myös fangtasia t-paidan,
    se oli ihan pakkohankinta !! :')

    toinen lempisarjani on vampire diaries. ehkä hieman ns. teinimpi kuin true blood, mutta silti lähes yhtä hyvä sarja.
    yhden kirjan sain _melkein_ luettua vampire diariesista, mutta jotenkin se oli niin erilainen tv-sarjaan verrattuna, siis negatiivisella tavalla. koitan silti antaa toisen mahdollisuuden kirjasarjalle, ehkä sarjan seuraava kirja innostaisi enemmän.

    twilight elokuvat olivat mielestäni kauheita, mutta kirjat olivat ihan hyviä.
    huom: luin kirjat ennenkuin ensimmäinenkään elokuva oli ulkona.

    vamppyyrit on kyllä rakkaus kaikin puolin! kauniita ja elegantteja ja niin mielenkiintoisia erilaisine persoonineen ♥
    luetko yleensä kirjat suomeksi vai englanniksi?
    itse luen englanninkielisinä.

    muista yliluonnollisuuksista puheenollen:
    nythän on menossa tämä zombie-villitys ja kuulin kirjasta ( josta tulee pian myös elokuva ) nimeltä warm bodies.
    sen väitetään olevan hieman twilightin tyylinen, mutta siis ihminen&zombie rakkaustarina. kuulemma todella hyvä kirja, joka saa tuntemaan sympaattisuutta mädäntynyttä zombieta kohtaan.. vaikea uskoa, mutta täytyypä lukaista tämäkin kirja, kun niin erikoiselta kuulostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistin et oon itekki lukenu 5 kauden loppuun asti. Ei aina muista mitä tv sarjassa on tapahtunu kun lukee kirjoja samaan aikaan ;D. Vitoskauden taisin kattoa 3:ssa päivässä intensiivisesti. Ei vaan pystyny kattomaan normaalisti kerran viikossa. Animetkin aina ahmin kerralla ja mangaa luen vaan yhtä sarjaa kerrallaan.

      http://www.bookplus.fi/fantasia_ja_scifi/paranormal_romance/true_blood/ <-- Ite ostin kirjani tuolta. Tarjouksia oon kalastellu kun ei oo varaa täyshintasia kirjoja ostaa. Bookplussassa on myös Mustat Tikarit halvalla. Tietää mitä itselleen ostaa joululahjaksi :D. True Blood kirjoista on vielä yksi lukematta joka odottelee hyllyssä, pakko saada lisää.

      Haluaisin myös Fangtasia paidan, pullon tai kaksi True Bloodia ja sen keittokirjan.

      Ite en oo yhtään tutustunu Vampire Diariesiin. Ajattelin joskus senkin sarjan katsella. Sitten kun on muut sarjat ja kirjat luettu niin noistakin on varmaan dvd boksit sopivasti alennettuna kaupoissa :). Oon aika kaikkiruokanen kun puhutaan vampyyreista :D.

      Oon lukenu kaikki kirjat suomeksi. Anne Ricea pitää enkuksi koittaa lukee, oon kuitenki huono kielissä et ei pysty niitä lueskella ennen nukkumista. Animet kuitenki aina katon enkku subeilla et ihan hyvin niistä oon selvää saanu mut kirjoja jotenkin pelkään lukee kun ohessa ei pyöri kuvaa auttamassa hahmottamista.

      Mun mies on kiinnostunu zombeista. Sen kanssa tykkään kattella zombi leffoja ja muutamia pelejäkin katsellut kun hän pelaa esim. Walking Dead kliksuttelupeli. Zombit on kiinnostavia, pitääkin tutustua tuohon kirjaan jos joskus ilmestyy suomennos vaikka.

      http://www.imdb.com/title/tt0457572/ <-- Fido on vähän vastaava kuin kuvailemasi kirjan zombi. Suosittelen kaikille leffaa, niillekin joista zombit on pelottavia.

      Poista
    2. joo minunkin mieheni intona zombeihin kun minä vampyyreihin. ehkä vampyyrit on vähän enemmän naisten makuun? :')
      kannattaa tosiaan katsoa vampire diaries sarja, suosittelen kovasti!
      mutta mikäs kumma tuo true blood keittokirja on? en ole semmoisesta kuullutkaan? ;o
      anne rice:tkin voisin lukaista ensivuoden puolella. olen hidas tarttumaan kirjoihin, vaikka yleensä kun aloitan niin luen todella nopeasti kirjan alusta loppuun.

      Poista
    3. http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9525871150 <-- Tuossa tuo keittokirja. En ite vielä viitsi ostaa jos saan joululahjaksi. Tuo linkissä oleva oli hintaseurannassa halvin. Ite aina metsästän kaikki mahdollisimman halvalla :D.

      Mulla oli pitkä kausi kun luin vaan sarjakuvia. Sit vaan luin jonkun ja siitä lähtien oon lukenu melkeen joka yö yhden luvun jotain kirjaa, tai enemmän sarjiksia mut kuitenki luen omasta mielestäni vähän mut useesti :D.

      Poista
  2. Ahh, mäki tykkään vamppyyreistä <3 Lisää tämmösii!


    tinjanmonsteriblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on oikein! Pakko kysyä mistä sä tykkäsit erityisesti? En osaa tehä vastaavia höpinöitä jos en tiiä mitä tyypit tykkää lukea :D.

      Poista
  3. Ah, on aina mukava oppia tietämään lisää blogaajien ja tietysti myös nukkien "taustoista"~ Tällaiset postaukset on juuri kivoja. :3

    Itsekin olen kova Anne Rice-fani~ Samastuin teini-iässä kovasti Lestatiin ja Vampyyri Lestat onkin edelleen yksi lempikirjoistani. Ellei jopa The Lempikirja. <3 Veren Vangitkin oli hyvä kirja, mutta Louis oli minusta hahmona hieman vaikeampi samastuttava kuin Lestat. Lestatin kanssa koin heti sukulaissieluisuutta. ^__^

    Kauhuleffat ja niiden kuvasto on minustakin varsin kiehtovaa ja kaunista. Twilightista ja True Bloodista en ole niin innoissani, koska niissä tuntuu ehkä liikaa sellainen tietylle yleisölle "räätälöinti" minusta...

    Oletkos katsonut muuten Buffy Vampyyrintappajaa? Siinä oli mainio sarja, jonka parissa vietin lukiovuoteni. ;-D

    Tuo Mustan tikarin veljeskunta -sarja vaikuttaa oikein hyvältä, täytyykin tutustua minunkin siihen!

    Zombie-elokuvat ovat pieni paheeni ja Walking Dead sarja on minusta ollu yksi harvoista katsottavista TV-sarjoista pitkään aikaan. :3 Itse en ehkä oikein odota innolla tuoa anwoon mainitsemaa Warm Bodiesia koska pelkään että se tekee zombeille saman kuin Twilight vampyyreille: teki niistä teinioopperan kliseisiä tähtiä... X''D (anteeksi Twilight ym. fanit)

    Itseäni vampyyreissä kiehtoo yliluonnollisuus, intellektuaalisuus ja sellainen filosofinen pohdiskelu, jonka kuolemattomuus ja elollisten olentojen kustannuksella eläminen nostattaa esiin.

    Röyhelöpuserot ja pitkät mustat takit ovat myös rakkaus~ ja mahdollisuu viettää ympärivuotista Halloweenia~<3 :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, on mukavia omastakin mielestä. Harmi kun niin harva tekee vastaavia postauksia. Pelkät nukkeprofiili listaukset ei aina riitä. Pitäis itekki jatkaa niitten suunnittelua.

      Ite löysin Veren Vangit leffan joskus varmaan 96-98 vuonna. Kirjat luin putkeen läpi tänävuonna. Olin oikeastaan hyvilläni et sain luettua trilogian vasta nyt uusintapainos pokkarien myötä. Ehkä luen uudestaan taas kun vuosi tai kaksi kulunut. Ite tykkäsin hirveesti kaikista vaikka Kadotettujen Kuningatar olikin vähän outo kirja kun puolet jotain muuta saagaan liittyvää.

      Ite voisin sanoa rakastavani True Bloodia. Siinä on just sopivalla määrällä mustaa huumoria. Harvoin jaksan pitää mitään komediasarjaakaan hauskana mutta Täydelliset Naiset on onnistunut myös naurattamaan mua.

      Buffya kattelin joskus kun opiskelin amiksessa, tykkäsin kuitenki enemmän Angel sarjasta. Kumpikaan ei kuitenkaan ollu lempisarjoja. Olin enemmän Siskoni On Noita naisia (Charmed) :D. Siihen aikaan noi 3 olikin ainoita mitä muistan telkkarista tulleen kun opiskelin. Ei ollu tietokonetta jossa netti niin tuli katottua sitten telkkaria, luettua kirjoja, pelattua ekalla pleikalla ja Nintendo 64:lla.

      En usko et ihan heti zombeista tulis mikään teinihitti. Suurinosa zombipätkistä kun on täynnä verta ja suolenpätkiä :D. Toivottavasti ei tulis teinikauhu zombileffoja ;).

      "Itseäni vampyyreissä kiehtoo yliluonnollisuus, intellektuaalisuus ja sellainen filosofinen pohdiskelu, jonka kuolemattomuus ja elollisten olentojen kustannuksella eläminen nostattaa esiin."

      En olis ite osannu paremmin sanoa, ihan täysin samaa mieltä! Tavallaan nukkeilu on itsessään kuolemattomia olentoja ja niiden kanssa puuhailu tuntuu kuin olisi vampyyri joka yrittää olla näkymättömiä (kaapissa). Vähän pelottaa mennä nuken kanssa ulos mutta se on myös hyvin hieno kokemus kun huomaa et on pelänny liikaa et saa huomiota. Ei tääl ketään kiinnosta vaikka menis nuken kanssa ihmisiä vastaan, ne kattoo vaan eteenpäin :D.

      Röyhelöt kunniaan :D. Ostoslistalla on kaikenlaisia röyhelöpaitoja, melkeen vaikee valita. Lestat saa yrittää vältellä kokomustia vaatteita, valotus voi olla hankalaa jos on liika tummaa.

      Sun pitkiä viestejä on mukava lueskella :). Kiitoksia.

      Poista
    2. Walking Dead on todella hyvä myös minun mielestäni! siinähän on sitä kunnon zombie pakokauhua, mutta tosiaan tuo kirja warm bodies antaa erilaisen kuvan zombeista.. siinä zombit ovat siis kuolleita, joilla on pakonomainen tarve syödä ihmisten aivoja kuten normaalistikkin, mutta he tosiaan ovat silti aika lähellä ihmisyyttä, he eivät vai muista mitään entisestä elämästään eivätkä ole enään kiinnostuneita elämästä.
      siinä on sitä filosofiaa kerrakseen kun kuulee zombien pohtivan elämän tarkoitusta.
      en nyt sitten tiedä itsekkään voinko ottaa kirjaa ihan vakavissani, mutta se kuulostaa mielenkiintoiselta. ainakin on erilainen näkemys zombeista tosiaan.
      https://www.youtube.com/watch?v=YQcMAGITtXk
      tuossa kuulee hieman kyseisen zombien filosofiaa, en tiedä onko suora otos kirjasta vai mistä, mutta tosiaan omituisen kuuloista, kun on tottunut niihin muriseviin ja öriseviin aivokuolleisiin mädäntyneihin zombeihin. kaikki zombit ei siis kirjassa ole tuollaisia, vaan kyseinen päähenkilö zombie omaa omia ajatuksia eritavalla kuin muut.
      mutta kuten sanoin; en vielä itsekkään tiedä mitä mieltä todella olen kyseisestä zombie ilmaisutyylistä, -

      Poista
    3. LadyNancy: Olepas hyvä, kiva että tykkäät~ :3 On myös kiva lukea postauksiasi kun ne herättää aina kaikenlaisia ajatuksia ja on muutenkin hauskaa luettavaa.
      Tosi kiva havaita että muitakin samalla tavalla vampyyreistä, nukeista jne. ajattelevia.

      Hei joo, Charmed! Se oli kiva sarja, tykkäsin siitäkin! :3 Minä taisin katsoa vähän kaikkia vähänkin yliluonnollista sisältäviä sarjoja tuolloin. Jo Angelkin on aivan mahtava sarja, itseasiassa tykkäsin niistä parista ekasta kaudesta jopa enemmän kuin Buffystä!
      Olin ihan hurmiossa kun rakastamani kirjastonhoitaja Wesley teki come-backin Angelissa... X''D Voi noita muistoja... Minulla taitaa itseasiassa olla Angeliä pari kautta DVDlläkin, niitä on saanut nyt halvalla myöhemmin, pitäis katsoa kaikki joskus uudestaan.

      Tuo ihmisten kiinnostuneisuus nukkien kanssa liikuskeluun vähän vaihtelee. Yleensä ne vaan katselee ja naureskelee, itseäni on jo aika paljon alkanut ärsyttää kun joku tulee (ihan hyväntahtoisesti mutta kuiteskin) kyselemään että mikäs juttu tää nyt on.
      Olen saanut selittää jo niin paljon että nykyään haluaisi vaan kuvata rauhassa. >;-D
      Ensi kerralla saatan tiuskaista seuraavalle kyselijälle "Tämä on ISO MASKOTTI!!!" ;-D No ei sentään, olen aina kiltti ja kohtelias. Helsingin seudulla varmaan ihmiset on jo niin tottuneet outouksiin ettei paljon tule haastolle niitä nähdessään (nimimerkillä cosplay-asussa Helsingissä saa olla kutakuinkin rauhassa mutta menepäs siinä Tampereelle, kyllä äijät baareista huutaa)

      anwoo: Joo, kyllä minäkin varmaan sen Warm Bodiesin aion tsekata, vaikka hieman skeptiseltäkin sen suhteen vaikutan. ;-D
      Varsinkin jos siihen on ympätty filosofista pohdintaa mukaan niin kuulostaa lupaavalta.

      Poista
  4. Olipa kiva lukea ajatuksiasi vampyyreistä! Olen itsekin lukenut liki kaikki nuo samat kirjat. Twilight-sarjasta kolahti ensimmäinen osa, sen jälkeen loppu meni camp-hengessä. True Bloodit olen lukenut kirjoina kaikki suomeksi julkaistut, mutta pelkään alkaa katsoa sarjaa siinä pelossa että se onkin erilainen kuin kirjat. Tämä on minulle ainainen peikko enkä juuri katso sarjoja joista on olemassa kirjakin.
    Mustan Tikarin Veljeskunta oli alkuun ihana sarja. Sitten hyydyin siihen itseään toistavaan kaavaan jossa jokainen erakkojässi löytää ihastuttavan kumppanin ja kokee huimaa seksiä. Jotenkin koen nämä kirjat nykyään pelkkänä softpornona aikuisten naisten makuun.
    Anne Ricen kanssa minulla on ongelmainen suhde. Luen periaatteessa kaiken mitä saan juosten kiinni mutta sitä kirjailijaa en saa luettua. Kyynisenä teininä jokin klikkasi enkä ole parin uusintakokeilun jälkeen saanut yritettyä. En tiedä, ehkä aloitin väärässä järjestyksessä kirjat? Veren Vangit on kyllä hieno elokuva.
    Addams Family sen sijaan on ehdoton suosikkini! Sekä elokuvat että alkuperäinen mustavalkoinen sarjakuva.Sen tummasävyiset, humoristiset hahmot ovat lähinnä sitä millaisiksi hirviöt tahdon kokea. En voi sietää kauhua elokuvissa tai missään viihteessä. Olen kai eläessäni pelännyt jo liikaa? Pidän asioista jotka saavat kammotukset muuttumaan campiksi ja hiukan naurettaviksi.
    Tällä hetkellä vampyyrisuosikkini on Monster Highin Draculaura joka elää juuri sellaista teinielämää jota en itse ikinä elänyt.
    Hmmmm... Voisinpa innoittamanasi pistää hartsivampyyrini Izan kasaan. Pitkästä aikaa voisi olla jännää kuvata valkoista nukkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. True Blood sarja on tavallaan samaa tasoa kirjojen kanssa. Pieniä eroavaisuuksia kirjaan on esim Lafayette. En haluu liikaa spoilata. Voisi sanoa että 80% kirjan tapahtumista tapahtuu. Terry tv sarjassa ei vaikuta 60 vuotiaalta, enemmän 45. Tykkään miten kirjan kaupunki on toteutettu. Kannataa katsoa vaikka vaan 2 jaksoa ekasta kaudesta. Ei oo pakko enempää katsella jos ei ennakko-odotukset sarjasta täyttynytkään.

      Ei sitä aina kolahda kaikki vaikka haluaisikin. Ei tikarin pojissa kaikki oo niinkuin haluaisin mutta niitä on mielenkiintoista lukea, eikä vaan seksin takia vaan muut jutut.

      Taitaa olla itsellänikin kokemusta ettei ekalla yrityksellä saa oikeen luettua loppuun. Joskus 2000 luvun alussa koitin jotain kolmesta kirjasta lukea mutta sain kuukaudessa luettua jotain 50 sivua. Sitte harmitti kun ei ollu enää saumaa lainata kun 20 tyyppiä oli jonossa. Vasta kun julkastiin pokkareina, innostuin sarjasta. Oli hienoa kun sai kiireettä lukea :D.

      Oon minäkin eläessäni saanu pelätä kaikenlaista. Oon huomannu et ihmispelko on vaan kasvanu vuosien saatossa, kiitos tapo yritysten ja muun henkisen ja fyysisen väkivallan. Mulle kuitenki kauhuleffat on rentouttavia. En oikeen muita katokkaan, paitsi pukudraamoja ja satunnaisia normaaleja. Normaaleissa leffoissa ahdistaa kun kaikki on niin sosiaalisia ja heistä tykätään. Oma elämä kun on päinvastainen niin ne on mulle niitä kauhuleffoja :D.

      Mulla ei oo mitään hajua millainen vampyyri Draculaura on siinä sarjassa. Haluisitko kertoa?

      Oi, katselisin mielelläni kuvia Izasta. Valkosta nukkea on jännä kuvata kun pitää varoa ylivaloittumista. Ootan lunta innolla et pääsee kuvailemaan omia valkoisia lumen keskelle.

      Poista
  5. Draculaura on hemmoteltu teiniprinsessa joka haaveilee seurustelevansa parhaan kaverinsa ihmissusi Clawdenin veljen kanssa ja jolla on kolme kerrosta täynnä mekkoja komerossaan. Draculaura on hyväntahtoinen bimbo joka yrittää kieltää vampyyriytensä kasvissyönnillä ja pyörtymällä pihvin nähdessään. Draculaura on kuitenkin mielettömän iäkäs ja hän on paljon fiksumpi kuin mitä aina välillä antaa ymmärtää.
    Osoitteesta www.monsterhigh.fi löytyy suomeksi dubattuna pari ekaa tuotantokautta jaksoja. Yotubesta löytyy uudetkin. Samoin kaikki elokuvat.
    Hähää, Iza on koottuna! Nyt vain pitäisi kehitellä vähän vaatteita ja tilata kirkkaampi päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, minäkin odotan innolla että kuvaat Izaa~ <3 ^___^

      Poista