keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Lepää rauhassa Raist


Vanhoja kuvia kaverista. Tuossakin luonteeseen sopivaa käytöstä, uteliaana kyyläämässä mitä oon tekemässä. Hän tuli aina eteen kun kaatoi vettä vesikippoon ja kastui kun tuli veden eteen. Terrassa oli joskus kalliotausta mutta tarpeeks usein kun sai sieltä pelastaa, styroksinen tausta hajosi.


Raist eli Raistlin oli Anery värimuotoinen viljakäärme. Koiras oli hyvin kiltti eikä ikinä uhitellut vaikka nahkaakin oon sen päästä auttanut pois tops puikolla kun nahanluonnissa oli vaikeutta.

Ennen kuolleena löytymistä kaveri oli ihan utelias oma itsensä muttei saanut ruokaansa mahaan asti ja ilmeisesti oksentanut ruuan pois. Raist oli kuollessaan 7 vuotias.

(Kuvat siirretty Flickriin niin nyt ainakin näkyvät).

8 kommenttia:

  1. pahoitteluni ♥ onneksi hän kuitenkin eli hyvän ja uteliaan elämän :)

    VastaaPoista
  2. Harmi, mutta kuvat eivät näy...

    Toivottavasti pikkuinen on saanut elettyä hävän elämn, pieni parka :'(

    VastaaPoista
  3. Voi surkeus, :( Osanotot Raistin poismenosta. Lemmikin kuolema on aina tosi surullinen tapaus, etenkin jos on noinkin pitkään ollut teillä.

    Vieläkin tulee itsellekin suru puseroon kun muistelee omia vanhoja lemmikkejä vaikka niistä olisi jo pitkänkin aikaa.

    VastaaPoista
  4. Voi sitä ;( Otan osaa :( Mut kuvat ei näkyny (se ei haittaa) :( Tuli ihan tippa linssiin ku luin tätä, koska käärmeet on tosi tärkeitä mulle ja lähellä sydäntä ♥ Pärjäile ♥

    VastaaPoista
  5. Voi eiii! Osanotot täältäkin :( Käärme ystävänä pistää aina suruksi tämmöiset jutut. Ja lemmikin menettäminen on aina yhtä kivuliasta.
    Onneksi pikkuisella oli pitkä elämä silti takana, vaikka ehkä monta vuotta vielä edessäkin :( .

    Pärjäilehän siellä! Paljon haleja sinne!

    ~Ameeba

    VastaaPoista
  6. Iso kiitos Lily Silver, anwoo, Islandi, Spica~, Tinja, Ameebaporo, Hatsie KAMPELA, Saanuli. Kiitos kaikille lämpimistä tervehdyksistänne, olen otettu miten moni lukijoistani on näin ihania ja myötätuntoisia ihmisiä. Kaikille *hali*.

    Paikka josta linkkasin kuvat ilmeisesti näyttä vaan tietyn aikaa kun ei näkyneet mullakaan enää. Nyt kuitenkin Flicrissä ja tallessa pysyy.

    VastaaPoista