tiistai 20. marraskuuta 2012

Monster High Rochelle

Mun ei pitäny ostaa tätä nukkea alunperin, ei pitänyt ostaa mustavalkoista Frankietakaan. Rochellessa kiehtoo miten kaksi lempiväriäni on laitettu yhteen tyyliin. En pitänyt ennen tuosta pilkullisesta ihosta mutta nyt huomaan pitäväni siitä. Hassua miten mielipiteet muuttuu. Tämä maksoi 30e, ei mielestäni liikaa keräilynukesta. Kuvattavaksi ostin ja nyt seuraa pari kuvaa yön hämärässä kuvattuna. Välillä tuntuu et paras kuvausfiilis tulee yöllä, mistä tulikin mieleeni että voisin tehdä joskus kohinanpoisto tutoriaalin. Tuon pirun joka näkyy kuvissa rakeisuutena.

Synkässä tunnelmassa Rochelle ilmestyy. Pidän paketissa olevasta jalkojen asennosta. Ihan erilainen paketissa asettelu kuin Pullipit.

Takaa näyttää tältä.

Paketissa on ohjeet irtoavista osista. 

Siivet tietenkin piti laittaa heti kiinni nukkeen. Paketissa siivet eivät olleet nukessa kiinni vaan taakse kiinnitettyinä erikseen. Näin siivet varmasti pysyvät paremmin kunnossa kun matkaa maailmalla.

Käytin paljon aikaa posettamiseen muttei halunnut kuin seistä näin. Seuraavalla kerralla sitten pitää laittaa hiukset niin ettei mee liikaa painopiste taakse.

Kaunis laukku. Rochelle: "mennään shoppaamaan hautaustoimistoon".

Tämmöinen veijari tuli nuken mukana. Aika söpö :3.

Mieheni meni jo kiroamaan nuo huulet :D. Omaan silmään ne kuitenkin näyttää siedettäviltä eikä oo liian diivat.

Rochelle poseeraa tapansa mukaisesti karmivasti vaanien. Ainakin hain monsteri teemaan sopivaa posea.

Kirsikkana kakun päälle vielä yhteiskuva harmaista tytöistäni. Vielä puuttuu Spectra joka on käsistä ja jaloista läpinäkyvä ja muuten valkoinen. En malta odottaa häntä. Sitten uusi yhteiskuva.

4 kommenttia:

  1. Miten ihana *o* Itse haluaisin ostaa yhden Monster High-nuken ikään kuin kokeiluksi, mutta en ikinä sitten tiedä mikä miellyttää silmääni ja mikä ei. Tuo Rochelle on kyllä kaunis. Ja teepä ihmeessä kohinanpoistotutoriaali, täällä ainakin olisi sellaisen tarvitseva. :D

    VastaaPoista
  2. Vaikka en monster hight tyypeistä pidäkkään, niin täytyy myöstää että aivan ihana tyttönen c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeen itsekään oo monsterien suurin ystävä mutta mukavia yksilöitä löytyy jotka on pakko hankkia :). Toivottavasti niitä ei tuu montaa.

      Poista
  3. Nyt on ainakin hyvät valikoimat Monster high nukkeja kaupoissa. Kannattaa käydä katselemassa. Tuota mustavalkoista Frankieta saa 14e ja muita siihen 30e, jotkut halloween erikoiset on kalliimpia. Aika edullisia heräteostoksia kuitenkin pullippeihin verrattuna :D.

    Mukava kuulla, tai siis ikävähän se on kun on kohinaa kuvissa mutta koitan etsiä ilmaisia ohjelmia joissa olisi kohinanpoistoa.

    Jos joku tietää ilmaisia ohjelmia, saa vinkata. Olisi apua tutoriaalin teossa.

    VastaaPoista