maanantai 5. marraskuuta 2012

Ostoksia Lestatille

Tykkään tehä tämmösiä minipäivityksiä välillä jossa kerron nukkeostoksistani. Harmittavan harva tekee vastaavia päivityksiä, tehkää itsekin haluaisin lukea :).

Mun ei pitäny ostaa vielä mitään nukeille, piti säästää Wii U:ta varten. Näihin meni 50e postikulujen kanssa, hups :D. Onneks tulee veronpalautuksia jonkun verran niin paikkaa pientä tuhlailua. Näitä nukkeni kuitenkin tarvitsi. 

Tilasin BJD kaupasta tatabjd.com, jäi sinne vielä paljon mielenkiintoista ostettavaa. Ehkä tammikuussa seuraava tilaus.

Koska tämäkin kauppa linkkaa kaikki kuvat kerralla, klik.
HOUND/DZ70 koossa.

Toivottavasti mahtuu, jos ei kokeilen Blutengelille. Ihmettelin kahden eri takin välillä, toinen oli musta ja ohuempi. Päädyin ostamaan tän koska väri on ihana ja takin materiaalin paksuus sopii talveen myös. Kauluksessa tuollain ylhäällä pidettynä on myös jotain vampyyrimaista. Tekee mieli neuloa poloiselle kaulaliina, se oliskin ainut asia mitä osaisin tehdä puikoilla :D.

29 Dollaria takista on BJD koossa vähän, Pullip ja Tae koossa oon aika pihi. Kallein asia Taelle on takki 24e, Pullipille mekko 18e. Kallein yksittäinen BJD ostos on varmaan 35e. Yritän pysyä vielä noissa vähän halvemmissa kun en omaa pysyvää toimeentuloa ja rahaa tulee millon sattuu. Oma vika kun en muista tehdä toimeentulotuki hakemusta ajoissa :(.

Kun on kyse siivistä, on ostettava siipi koru :D. Klik.

Ei oo hajua värjääkö tuo hartsia, pidän varmaan vaan kuvaamisen ajaksi päällä. Tosiaan, vaan 4 dollaria!

Blutengelille tulee oma koru joskus, en tiiä vielä mitä. Ehkä selviää sitten tammikuussa.

Ostin bokserit. Näistä ei ollu pikkukuvaa joten vaan linkkinä, klik. Mahdollisimman vaaleet oli tarkotus ostaa ettei musta vyötärönauha jättäisi jälkeä tai kangas. Toivottavasti mahtuu tai menee kiertoon. Ajattelin et Lestat tarvii kalsarit et voin ottaa siitä nakuna posetuskuvia, vaatteilla noita kun ei oikeen helposti oteta. Osaksi siitäkin syystä kun housujen neppari ei pysy kiinni kumartuessa ja istuessa :D.

Housujen pysymiseen kiinni voisi kokeilla vyötä, klik. Jos ei lestatille sovi, saa Bluttis kokeilla mekon kanssa.

Oon aika innoissani ostoksistani. Jotenkin on jännää luoda nukkensa "stock" asua itse. Ehkä liikaa tottunu Pullip ja Taeyang nukkien helppouteen kun kaikki tulee valmiina :D.

4 kommenttia:

  1. tuo takki on ihanan värinen ja mallinen! ♥ toivottavasti mahtuu lestatille :)

    VastaaPoista
  2. Mää ainakin tykkään lukea tällaisiakin postauksia. Oon joskus laittanu blogiin omiakin ostoksia nukkeostosten lisäksi, ihan vaan koska se on kivaa. :D

    Vaikken juuri ikinä osta mitään vaatteita uutena kaupasta ja yleensä kirppariltakin vain alle viiden euron hintaisia, niin nukenvaatteita ostaessa saatan pihistellä vain siksi että "tälläkin summalla saisi monta ihmisten vaatetta kaupasta". Mitä tyhmyyttä! u___u

    Voi kun joskus olisin varoissani jonkun Tatakimpan aikoihin, siellä on kaikkea ihanaa. ;___;

    VastaaPoista
  3. Tatan sivut ovat jotakin niin houkuttelevaa, että olen yrittänyt pysytellä sieltä poissa. Tilaus minunkin pitäisi tehdä mutta saituuttani olen vitkutellut sitä eteenpäin ja eteenpäin siinä toivossa, että jonakin päivänä herätessäni osaisin ommella kauniita kauluspaitoja... Sitäpaitsi pikkuisen odottelen josko sinne taas tulisi joulueventtiä. minulla on ihan hervoton ostoslista jota olisi pakko yrittää karsia jostakin päästä mutta kun se tuntuu niin vaikealta. Eikä sekään kivaa ole että nuket nyhjöttävät vitriinissä puolipukeissa.
    Voi kun pääsisi taas palkkaa tienaamaan. Kehtaisi tuhlata ilman omantunnontuskia.

    VastaaPoista
  4. Aa no jos tällaisista postauksista tykätään niin voisihan niitä alkaa tekemään. :-)Olenkin tehnyt viimeaikoina paljon kivoja pikku proppiostoksia nukeille, voisin vetäistä sellaisen postauksen missä esittelen kaikkea kivaa pikkusälää mitä täältä löytyy.

    ...tarkoitus on kyllä näyttää niitä kaikkia jossain shooteissa mutta kun en ole saanut aikaiseksi vielä. :-D

    VastaaPoista