keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Shoppailua (kuvat vaihdettu linkkeihin)

Tuli tehtyä tilaus Lutsille ja tilailin kaikkea ihanaa. 

Vanha Youtsuzuni menee vitriininukeksi ja sille tulee tämä peruukki. Nuken omistajuus siirtyy äidilleni jonka luo nukke menee. Nuken asusettikin tuli ja hyvin istuu 3 kropalle. Näytän kuvaa vasta kun kokonaisuus on kasassa.
Shiwoo Scar:ni on vailla peruukkia, eikä mikään peruukki mikä mulla on kotona, istu noin pieneen päähän :D. Värin valitsin kahdesta, joko tämä tai hopean harmaa. Harmaa olis voinu korostaa kellastumista niin päätin valita värikylläisemmän värin joka itessään jo kerää katseita eikä niinkään se kellastuminen :D.

Shiwoolle ostin myös silikonisen headcapin mutta en laita siitä kuvaa.
Ajattelin viedä Bloodyani enemmän stockimpaan suuntaan hiuksien värissä, kokeillaan jos tämä sopisi. Jos ei seuraava vuorossa on Tristessa.
Väri oli niin mehukas etten malttanut olla ostamatta. Mikunen lolitatyylin hiukset. 
Punainen ruusu hiuspannassa. Tätä saa käyttää kaikki.
Laventelin hento väri ei ihan tuu kuvassa niin esiin mutta näyttää upealta firman muisssa kuvissa mitä ei oikeen saa linkitettyä.

Mikunelle tuleva lolitasetti. Olihan se vähän kalllis mut tykkäsin tästä sen verran et piti ostaa.

Tämä setti oli jo kerran tai pari sold out joten oli pakko poimia kun vielä sai. Oli vielä niin edullisesti ettei yhteishinta ollut paha kun molemmat asut tilasin.

Lutsille tilaus meni 12.3 ja oottelen uutta Megamia ja asusettejä kotiutuvaksi hyvin pian. Mun lähetystunnus toimi viimeks 3.3 jossain jenkeissä et saattaa olla et ei toimikkaan tarkotuksella kun halvimman postituksen otin Pullip Stylesta. Joku isokokoinen asia mua oottaa postissa, pitää käydä tänään hakemassa. Ehkä on nukkepaketti tai sitten msc uv-cut lakka.

7 kommenttia:

  1. Mulla ei muuten näy nuo Lutsilta linkitetyt kuvat. :<

    Mää mietin kans tuota sinistä asusettia Kotorille (Mikulol) mutta en oo saanu aikaseksi tilata. :/ Mua myös huolettaa se miten lyhyeksi mekko jää Pullipille, haluaisin että helma yltäis ees polviin.

    Ota toki kuvia asusta Pullipin päällä, olis mukava nähä miltä se näyttää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin saman kun sanoin miehelle et tein uuden blogauksen ja kuulemma ei kuvat näkyny. Hassua et mulla ne kyllä näky :D. Oli kiire valohoitoon niin en voinu heti vaihtaa mut nyt on tuotteet linkkeinä :).

      Toi asusetti tuli tilattua testimielessä. Otan kuvia heti kun saan setin käsiini :). Mua ei haittaa lyhyys, Mikune on aikuinen mutta söpöilevä. Sille sopis vaikka minihame ja reiteen yltävät pvc saappaat :D.

      Poista
  2. Hm.. Itse en saa tilata muualta kuin Mollamaniasta (äiti ei halua tulleja) joten ei ihan hirveästi ole valinnanvaraa. Onhan toki siellä vaikka mitä hienoa, mutta muissa tuntuu aina olevan enemmän :D Ehkä tulevaisuudessa saisin tilata jostain muualtakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyväkin suosia kotimaista yrittäjää. Ite kanssa oon miettinyt oman nukkeshopin aukaisua nettikauppana. Omassa shopissani olisi aika hiljaista jos ihmiset kaikki tilais ite ulkomailta :D.

      Poista
  3. Uih ihania ostoksia*3* Samantyyline toi violetti peruukki, kun mun Harulla:) Mäki haluun noi asusetit, ne on niin söpöjä:3 Kukunorissakin taitaa olla noita asusettejä pari, niin ehkäpä sieltä vois tilata:))

    Pullipgarden.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Upeita peruukkeja ja asusettejä~ :3 Jännää nähdä miltä Shiwoo näyttää tuolla lilalla peruukilla. Minun Soom Ai on kanssa melko kellertävä, mutta harmaa peruukki tuntui itseasiassa taittavan sitä keltaisuutta pois? :-O Vai johtuiko se vain siitä että kullanvärinen peruukki korosti keltaisuutta *vielä enemmän*. :-D

    Otathan muuten kuvan siitä vanhasta Youtsuzusta tänne blogiin sitten kun saat stailattua hänet sellaiseksi kuin menee äidillesi?

    Yay, Lutsin tilausta odotellessa~ ^__^

    VastaaPoista
  5. ihania juttuja olit ostanut c: Mäkin oon harkinnu myös tuon asusetin ostamista.... :3 Odottelen innolla .... <3

    VastaaPoista