tiistai 26. maaliskuuta 2013

Väliaika, Shiwoota ja pullaa

Otsikko on vähän kuin Shiwoo itse, vielä kesken. Asu on irtohiha :D, peruukki juuri Lutsilta saapunut laventelin värinen. Oli aika yllätys et peruukki yltää MSD kokoista polviin. Ei ollenkaan huono pituus.

Sama taustakuva sopii myös noin 44cm nukelle. Huomatkaa erityisesti miten seisoo itse kun jalat on ristissä. Mieletön tasapaino! 

Taisi suuttua mulle kun noin kauheeseen poseen laitoin hänet. Älkää kattoko liian tarkkaan sen lantion seutua, siellä on jotain mitä pitäisi sensuroida :D.

Peruukki on ihanan värinen. Ostin sen toivoen sormet ristissä ettei oo liian tyttömäinen. Se onkin oikein sopiva niin koonsa puolesta kuin asenteeltaankin. Meikit ei näytä niin hurjilta kun on edes jotakin nuken omaa päällä.

Nukelle ostan enskuussa omat vaatteensa :). Sillä on nyt myös omat silmät, punaiset 14mm. Tajusin vaan kuvien jälkeen mennä ettimään eye puttya ja kun löysin (oli Blutengelin laatikossa) oli jo hämärää. Silmillä kuvia sitten jatkossa ;).

14 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu kuvakilpailuun osoitteessa pullip-love.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Väliaika, sukkamehua ja pullaa. X) Ihana herra tämä, tykkään siitä miten huumorintajuinen ja flirtti hän on jo keskeneräisenäkin. Mahtava idea tuo irtohiha-asu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kovin hauska veikko tuo Shiwoo. Vaikka silmänsä melkeen kokonaan menetti, silti riittää mustaa huumoria veijarilla. Joku nukessa kolahti jo kun näin sen feelerinä ja en kyllä kadu ostoa, vaikka vähän morkkistelin kun ei pitänyt MSD kokoista ostaa :D. Senkin takia vierastin kokoa kun se ei voi käyttää kaikkien muiden peruukkeja, saa siis pitää ihan ite tuota :D.

      Poista
  3. Ei sitä lantion aluetta tarvitse sensurida >XD...siis mitäääh....yaoi miksi tulet aina joskus mieleeni miksi miksi?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon pikkuinen kikkeli on ihan kesyä vielä. Oon nähnyt yhdellä SD kokoisella tulevan mukana vaihdettava pystyssä oleva jöpötin :D.

      Poista
  4. Miten tuo tausta on tehty? Kuvanmuokkauksella, vai onko se ihan oikea? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tausta on sellainen kankainen jossa kuva. Kato 1 sivu taaksepäin niin näät lisää infoa.

      Poista

  5. Sait multa New blog love-tunnuksen blogissani:
    www.neverendingdollstory.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana herra siellä! ^^ Pakko tottakai kehua kun itsellänikin sama nassu vihdoinkin kotona. xD Olikos keho DZ MSD tuplajointillinen? Hyvän näköinen ainakin. :> Ja tuo irtohihahan on mitä hienoin asu! Vaikka paljastaakin hieman turhan paljon jotain seutua. xD

    Onhan tuo peruukki aivan ihanan värinen ja laatukin näyttää ainakin kuvissa hyvältä. Itse olen senverran vanhanaikainen, että hieman tytöksi hänet kyllä näen se päässä. Mutta se on vain minun kämäinen mielipiteeni, ihastuttava miekkonen siellä. ^^ <3

    VastaaPoista
  7. Kiitos Shiwoosta ja pullasta~ ^__^ Tunnen itseni ravituksi~

    Dollzonen keho posettaa upeasti ja on kaunis. Tuo peruukki sopii hyvin face-upin väreihin, tosin täytyy kompata Zelmania ja sanoa että hiukan tyttöviboja siitä on aistittavissa. Mutta ei se mitään, androgyynius on hyvä juttu!
    Hyvä keksintö tuo vaate, mutta rassukalla näyttää olevan kylmä... Voi pikkuista *rutistaa* Hän on söpö~

    VastaaPoista