lauantai 16. maaliskuuta 2013

Mikune lolitana

Aluksi laittakaa shoottiin hyvin sopivaa musiikkia taustalle:








Pidittekö kuvista? Tarkoituksella kuvat ilman välihöpinöitä. Kokeilin erilaisia mulle uusia kuvakulmia ja panostin enemmän kuvien laatuun kuin asetteluun. Itse pidin kovasti tän shootin kuvaamisesta, keskityin yksityiskohtiin. Tuo "päivän"varjo on takkisetin mukana tullut. Mikune on aikuinen mutta tykkää söpöstä pukeutumisesta ja keräilee My Little Ponyja. Samasta nukesta saa niin montaa erilaista kun vaan vaatteita välillä vaihtaa. Mikunen tyyli on kuitenkin hyvin vakiintunut :3. 

Stock meikki <3.

15 kommenttia:

  1. Aaawwwss♥ Kuolin ! Niin suloisia kuvia ^-^
    Mikune on toosi sulonen ^^w^

    http://nukkenimun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Älä nyt kuole sentään *antaa elvytystä*.

      Poista
  2. Millä taustalla oikein kuvaat?:3 Tuo tausta on näkynyt aiemmissakin kuvissa ja se on niin ihana ^w^ Tosi kivoja kuvia:))

    Pullipgarden.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaan kankaisella taustalla johon painettu/tulostettu kuva. Niistä lisää -> http://vampyyrinuket.blogspot.fi/2013/03/kuvaustaustoista.html

      Poista
  3. Ihania kuvia ja varsin suloinen ja ihana tyttö.

    VastaaPoista
  4. Haa, nyt pääsen kommentoimaan. Yritin jo eilisiltana Flicrissä, mutta tyypilliseen tapaansa Flicrillä oli hikka eikä se voinut toteuttaa mitään käskyjä.
    Tuo setti on suuremmoinen! Eteenkin tuon päivänvarjon kanssa tunnelma on viehättävän vanhanaikainen ja unenomainen. Mekon kuosi, sukat, kenkien viimeistely ja kaikki näyttää niin hyvältä. En voi lakata miettimästä että Marettinikin voisi viihtyä AP.n puvussa. Olisi mukavaa saada taloon oikea lolita.
    Mikunen peruukin haaleanpastelli sävy toistaa hienosti kuvien tunnelmaa ja sopii kokonaisuuteen niin hyvin. Olisin ehkä toivonut vielä yhtä kuvaa, missä kasvot eivät olisi niin hiuksilla verhottuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin settiä ostaessani et jos ei sovi tyyliin, sen voi aina myydä :D. Se kuitenkin sopii niin hyvin et koko setti jää kyllä kotiin. Hanskat ei sovi obitsulle mutta muita osia Mikune voi käyttää.

      Hainkin shootissa sellaista päiväunimaista haikeutta ja suloisuutta. Mysteeri on mitä Mikune unelmoi :3.

      Osta ihmeessä tuo setti joskus. Kallishan se on mutta jos tulis joku tarjous joskus :). Takkisetti oli niin edullinen että aattelin että nyt tilaan tuon vaatesetin tai en tilaa sitä koskaan.

      Mikunen peruukki on Leeken eventtiväri. Ihan liian harva. Vieläkin mietin myymistä. Yritin 15min saada otsatukkaa muuten kuin noin ja päätin sitten et antaa olla, hyvää kuvausvaloa kun ei ois ollu enää kauaa. Seuraavaan kertaan jotain uutta nähtävää :D.

      Poista
  5. Todella suloisia kuvia<3 Ja niin söpö asusetti♥ Itselläkin on lol miku ja stock meikit ovat kyllä hienot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Miku lol on kyllä ihana, vaikka mulla onkin ensimmäinen Mikumyös. Lolin tullessa myyntiin oli kyllä pakko ennakkotilata, en voinut vastustaa :3.

      Poista
  6. Ihana shootti! Kiva että kokeilit "uutta tyyliä" kuvaamisen suhteen. Mistä hankit kaikki taustasi? Mietin vaan, sillä ne ovat aina niin mageita :'D
    Miku Lol'in meikki on kyllä nätti^^ Eniten nukessasi rakastan sen lempeää ja persoonallista ilmettä n u n Olet tosi hyvä kuvaamaan! Millä kameralla kuvaat? Oliko tuo mekko Joujoun stock?

    Muovirakkaus.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä pitää kokeilla uusia tyylejä, näin myös oppii lisää ja kehittyy taitavammaksi :). Ei saisi olla liian tyytyväinen kuviin kun se hidastaa uudistumista :D.

      http://vampyyrinuket.blogspot.fi/2013/03/kuvaustaustoista.html <-- kirjoittelin uuden blogauksen taustoista. Noita toivoisin harkitsevan moni, haluaisin nähdä mitä muut saa taustoillaan aikaan :).

      Mulla on Canonin harrastajajärkkäri EOS 7D. Halvemmillakin kameroilla saa hyviä kuvia kun vaan opiskelee kameran ominaisuuksia eikä vaan automaatilla kuvaa. Mulla on myös objektiivi jonka hinnalla saisi halvemman järkkärin. Suosittelen kuitenkin ensin opettelemaan kameran käyttöä ennenkuin uudistaa kuvauskalustoa että tietää mitä ominaisuuksia kameraltaan tarvitsee :).

      Asusetti on erikseen myytävä Decoration setti.

      Poista
  7. Naaw mikune on tosi söpö lolita :'3

    VastaaPoista
  8. Aww, Mikune on älyttömän söpö mekossaan! <3 kaunis neiti. *tuijottaa lähes sanattomana kuvia uudelleen*

    VastaaPoista
  9. Niiiiiin suloineeeeeeen♥ *pökertyy kauneudesta ja söpöydestä*


    http://munpullipit.blogspot.fi/

    VastaaPoista