perjantai 15. maaliskuuta 2013

Ponikokoelmaan päivitystä

Keräilen Rarityja, en hirveen raivokkaasti tyyliin kaikki mahdolliset versiot vaan sellaisia joista satun tykkäämään.

Rarity on FIM sarjan lemppariponini numero 1. Muita lemppareita: Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Fluttershy. 
Löydän lempparieni ominaispersoonaa myös itsestäni. Rarityssa on luovuutta, Twilightissa on järkevyyttä, Pinkiessä on rohkeutta olla oma itsensä ja Fluttershy edustaa sisäistä ujoutta josta yritän kovasti päästä pois mutta se on myös eläintenystävä.

Styling Rarity <3. Olin jo tilaamassa kalliilla ebaysta mutta tulinkin sitten siihen päätökseen että oottelen jos tulis joskus myyntiin kauppaan. En ollu ihan niin innoissani maksamassa 40-50e postikuluineen ja mahdollisine tulleineen :D. Tämä oli noin 19e br leluissa.

Takakansi.

Twilight Sparkle tuli hankittua ihan tinselien takia :3. Luna ja Rarity paketti tuli Lunan takia ostettua. Mulla oli jo tuo samassa posessa poseeraava Rarity mutta nyt niistä voi ottaa joskus sisaruskuvia :3.

Takakansi.

Kuvat otettu kit objektiivilla joka ei oikeen halunnu yhteistyöhön.

4 kommenttia:

 1. Ooh! Oma suosikkini on myös Rarity. :3 Suunnitelmissa oli myös joskus, että keräisin kaikki mahdolliset Rarityt, mutta valitsin itselleni inhimillisemmän version ja ostan kaikki mahdolliset prinsessa ponit. : D Nyt onkin jo neljä hyllyssä.

  Söpöjä kuvia. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, joku muukin arvostaa Raritya :). Noita perusposeisia poneja tulee niin monta eri paketeissa ettei niitä ookkaan järkevää kaikkia kerätä. Ehkä vielä tinselinen perus Rarity jos sellainen tulee.

   Poista
 2. Rarity on kai munki suosikki :--3 Tykkään siitä ku se on tollane valkone ja se vaa näyttää jotenki ihanalta ja söpöltä :--3 Ehkä joskus vielä hankin itselleni...
  Luna on ihana! Onks se hirveen iso ku näyttää ainaki Rarityä kookkaammalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen poni on kyllä kaunis, niitä on mukava katsella kun ovat vain niin yksinkertaisesti stailattuja. Värillisetkin ponit on kivoja, liilat on yksiä suosikkeja mutta myös pinkit ja vihreet :).

   Luna on vähän pidempi. Siivet on just sopivan kokoiset ja sopii hyvin ponin kokoon. Suosittelen tätä settiä, tulis 2 lempparia kerralla :3.

   Poista