lauantai 23. maaliskuuta 2013

Amolla käymässä: Novi Stars

Oli Nintendo Klubin peli-ilta josta lisää omassa blogauksessaan. 

Amon tiloissa on oma näyttelytila jossa tuotteita joita maahantuo Suomeen. Pieni yllätys oli että Amo on juuri näiden maahantuoja. Ilmeisesti vain Stockmann on näitä ottanut valikoimiinsa.
Kuvia näyteikkunasta mutta tässä ei ollut kaikki mitä esillä oli ;). Pakko kehua Amoa hienosta esillepanosta!

Suloisia alieneita.

Nää oli ihan uutta mulle. Tuossa mainoksessakin nähty nelikko on ennen nähty mutta nää taitaa olla vielä enemmän uutuus uutuuksia.

En tiiä mitä noille muille oli käynyt mutta vain tää mitä oon miettinyt hankkivani oli pystyssä :D.

Tätäkään settiä en oo ennen nähnyt. On kyllä ihana tuo Novi.

Vaihtovaatteita!

Nukkepaketteja esillä.

Lemmikkejä.

Aikuisen miehen käsi antamassa osviittaa näiden koosta. 

Kiinnostaako porukkaa nää uudet ja erikoiset keräilynuket?

Lala Loopsyja oli kanssa samassa näyttelyssä.

5 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia~ Voi olisipa kiva päästä tuonne käymään, mutta ilmeisesti taisi olla joku spessujuttu. :3

  Nyt näitä kuvia katsellessa alkoi uudestaan tekemään mieli tuota Alie Lectricia... Uudetkin nuket näyttivät kiintoisilta; noita on ainakin USAssa ollut myynnissä jo jonkun aikaa mutta tännehän kaikki rantautuu hieman myöhemmin.

  Noista vaateseteistä kiinnostuin kanssa, nukkien pääthän on kutakuinkin joidenkin YO-SD-nukkien kokoluokkaa eikö niin? Tuolla näyttäisi olevan pienenpienet kuulokkeet yhdessä setissä, saattaisin hommata ne pikkuisilleni. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amolle ei oikeen normaalisti pääse. Tavallinen ihminen saattaa näyttelyyn päästä viedessään pelikonsoliaan huoltoon mutta muuten ei oikeen tavallinen tallaaja pääse näkemään. Syrjäinen sijainti on myös ettei tuonne kyllä eksy. Olisihan sitä hauska päästä kuvaamaan aina kun uutuuksia tulee mutta luultavasti en pääse siellä käymään ellei oo uutta peli-iltaa tulossa.

   En osaa sanoo päiden koista mitään kun pienin pää on MSD kokoinen ja senkin kokoiset aina vaihtelee paljon eri firmojen kesken. Pää tuntuu olevan vähän leveempi mut kapeempi mut en oo ite nukkea koskenutkaan kertaakaan :D.

   Poista
  2. mä oon ollu siellä synttäreillä

   Poista