sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Uusi Megami tulossa. Mitä kävi vanhalle?

Ensin haluan sanoa %¤&=# eli tapahtui se jokaisen nukkeharrastajan pahin, nukkeen ilmestyi itestään likaa. Ite oon aika perfektionisti ja noi pienemmät roskat naamassa ei kuitenkaan haitanneet. Luomimeikissä oli jo kesästä asti ollut musta viiru mutta uusin lika oli aika shokki.

En osaa näin suuria jälkiä poistaa ilman et meikki kärsisi, ne on jo imeytyneet muoviin. Epäilen jotakin puulaatikosta tippunutta mahlaa jälkien aiheuttajaksi.

Noita suun seutuvilla olevia pienenpieniä jälkiä ei muuten huomaa ellei niitä zoomilla kato (tai nenä kiinni nukessa) mutta ympyröin ne silti. Kaikki jäljet on ihan itestään tullu. Tarkistin muut nuket ja kenessäkään ei oo mitään jälkiä. Megami parka oli ainut. Siitä saa kyllä hienon nuken vielä luomen peittävällä peruukilla.

Nuken hahmolla kuuluu olla otsatukaton peruukki ja nuken kuvaaminen ei oikeen ois onnistunut tuon lian kanssa entiseen malliin. Kynsin ja hampain mietin muutamia päiviä mitä asialle teen, päädyin hankkimaan uuden kuoren Megamille ja tilasin uuden Youtsuzun. Uuden nuken mukana tulevat vaatteet ja peruukki on jo Pullip Suomen kauppapaikalla splittinä. 

Tältä Youtsuzu näyttää stockina.

Tukalalta näyttää kaikki kimonot päällä ja hiukset laitettuna.

Laitettuani vaatteet myyntiin, mietin mitä tekisin vanhalle nukelleni. Laitoin naamakirjaan pohtivan viestin "olisikohan 50e liikaa nudesta nukesta" ja äitini, joka aiemmin tuntui olevan harrastustani vastaan (onhan se ymmärrettävää, monet luulee näitä leluiksi) sanoikin "myisitkö mulle". Olisihan se mukavaa että vanha Megamin kuori pääsisi vitriiniin keikistelemään. 

Koska vitriininukke tulossa, on oltava myös tyylikkäät vaatteet joita katselee mielellään. Ostin tämän setin Etsystä.

Näyttelin peruukkeja Lutsilta jotka peittävät sopivasti toista silmäkulmaa ja peruukin malli kelpasi. Jos muutkin haluutte Lutsilta peruukkeja, voisin miettiä kimppatilauksen tekemistä. Postikulut on 28 dollaria, mieluusti jakaisin niitä jonkun kanssa :). Tullit tulee myös mutta ne ei olleet kahdelta peruukilta muistaakseni kuin 14e.

Laita tähän alle viestiä jos haluut tilata Lutsilta.

18 kommenttia:

 1. Noi vaatteet on ihanat ja harmi ku siihen oli tullu sellasia jälkiä ;<

  http://nukkenimun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä suuri harmi. Onneksi ei ollut sold outiksi mennyt vaikka onkin 2008 nukke.

   Poista
 2. Voi harmi. :( Itsekin olin itkukohtauksen partaalla huomattuani nahh atoni poskessa ison oudon jäljen (Joka myöhemmin katosi yhtä oudosti kuin oli ihmestynyt o__o) No, onneksi tatinä päättyi onnellisesti. :)

  VastaaPoista
 3. Muistan kanssa ton jäljen, mua harmitti sun puolesta ihan mielettömästi sillon. Onneksi kuitenkin jälki lähti. Välillä kyllä jännittää tuleeko sulamista obitsuista mutta onneksi ei oo näin tapahtunu (vielä).

  VastaaPoista
 4. Ihan hirveää kun nukelle käy noin. Mariellakin on outoja inhottavia keltaisia jälkiä ilmestyny ihan itsestään toisen korvan edustalle ja kyllä hätä tuli. Mutta peruukki peittää ne täydellisesti, eivätkä ne valokuvissa näy juuri ollenkaan, ellei tarkkaan tuijota, joten en ainakaan toistaiseksi yritä niitä poistaa, kun ei kerran haittaakkaan. Mutta yllä minuakin häiritsisi jos silmäkulmaan tuommoiset häljet tulisi. Ilkeä nukenlikaajamonsteri iski jälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi et edes korvanseutuun tulee keltaisia jälkiä. Onneksi peruukki peittää korvat ettei niitä näy. Harmi et mun nukkeen tuli tuollaiset jäljet, onneksi kuitenkin pääsee paikkaan jossa nukkea ei katota suurennuslasilla :D. Kun muokkaan kuvia, zoomailen vähän joka paikkaan, sillain löysin myös Bloody Red Hoodyn huulissa lohkeaman kiillosta.

   Poista
 5. Voisin olla kiinnostunut kimppatilauksella. On noi postarit Lutsilta sen verran korkeat. Tiedätkö muuten onko Lutsilla Pullip-kokoisia kenkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen ettei kenkiä Pullipille kannata Lutsilta katella. Hartsinukkien jalat on yleensä pieninäkin aika isot.

   Poista
 6. Voi harmi... Kuolisin, jos jonakin päivänä heräisin ja huomaisin isoja läikkiä nukkejeni naamassa. En kestäisi sitä D': Harmittaa sinn puolesta tooosi paljon.

  Muovirakkaus.blospot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Ei kyllä ole mukavaa mutta onneksi pystyy korvaamaan vielä naaman uudella ilman et on menny sold outiksi. Aattelin et oisin laittanut ne rahat uuteen nukkeen tai johonkin uuteen kivaan mutta Megami on vaivan arvoinen :).

   Poista
 7. Nyyh nuo jäljet :( Mutta kaunis nukke silti <3

  VastaaPoista
 8. Oisin kyllä kiinnostunu tilaamaan lutsilta, miten sitten maksaisin sulle? tilisiirrolla vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan tilaukset vastaan Pullip Suomen foorumin kautta. Siellä myyntipuolella on ohjeet.

   Poista
  2. En pääse vielä myyntipuolelle..

   Poista
 9. Voih:( Tosi harmi että tälläistä käy vaikka nukkejen hinta on niin korkea;( Eipä sille nyt hirveenä taia voida mitään tehäkkää, harmittaa sun puolesta:( Toivottavasti uusi nukke on hintansa veroinen:)

  VastaaPoista