maanantai 3. joulukuuta 2012

PullipSuomi infoa

Ootte varmaan ihmetelleet mikä foorumia vaivaa. Moderaattorin ominaisuudessa ajattelin sanoa tännekin samaa mitä Facebookin PullipSuomi ryhmässä.

Foorumi on ollut torstaista asti ulottumattomissa. Foorumi on ilmeisesti päättänyt sulkea itse itsensä eikä Hunajasieni (admin) ole päässyt asiaan vaikuttamaan vaikka sitä tietenkin on yrittänyt. Viikonloppuna ei foorumipohjan asiakaspalvelu ollut auki ja itselläni foorumi lopetti toimintansa vasta perjantai illalla. Tästä syystä en ehtinyt infoamaan Hunajasientä ajoissa vaan ongelma kesti viikonlopun yli. Nyt maanantaina on asiakaspalvelussa ruuhkaa mutta toivottavasti tiistaina saataisiin foorumi takaisin linjoille. 

Itse oon tässä siivonnut kämppää kun on pitänyt keksiä muuta tekemistä. Edelleen iho huonossa kunnossa ja rasvasena ei oikeen huvita nukkeihin koskea (paksut perusvoiteet käytössä jotka tahraa ja vahva kortisoni) mutta ideoita on tullut lisää mieleen mitä haluaisin kuvata. Tulossa on musashootti, Mikunen muotinäytös (ostin uusia vaatteita), Lestatin ripsien vaihto kuvina, ponilista sivuihin, lisää höpinää peleistä.

Nyt kun forumi on kiinni, laittakaa tähän alle mitä ootte tehneet kun ette ole foorumille päässeet? Myös muutakin saa sanoa :).

12 kommenttia:

  1. Itselläni on viikonloppu kulunut nukenvaatteita ommellessa. Ei ole suuresti vaikuttanut netinkäyttööni tuo bugi, koska käyn parilla muullakin foorumilla, mutta tietysti on foorumeiden "tsekkauskierros" aina jäänyt vähän vajaaksi PullipSuomen puuttumisen takia. Toivotaan nyt vaan parasta, että pääsisimme nauttimaan mukavasta foorumista taas pian!

    VastaaPoista
  2. töitä lähinnä ja nyt kun viimistä viikkoa viedään ennen kuin lähden sinne matkalle niin täytyy hoitaa kaikki viime tippaan jääneet jutut mm. ostaa matkavakuutus , viedä postiin joulukortit , ottaa valokuvia käsitöistä niin saatte nähdä muutakin kuin matkakuvia blogissani kun päivittelen sieltä filippiineiltä , yms.
    mutta koitappas saada itsesi kuntoon :) ♥

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla infoa Pullip Suomesta. Toivottavasti päästään taas pian foorumeilemaan. :3

    Olen myös yrittänyt siivoilla joulua varten, suunnitellut nukkekuvausshootteja sekä kävin viikonloppuna teatterissa katsomassa Suden morsiamen. Ihmissudet rulz~ <3 Olen myös leikkinyt Tumblrissa enemmän kun Pullip-foorumille ei ole päässyt. :3

    Kuulostaapa kivalta nuo tulevat suunnitelmasi blogiasi varten, odotan innolla~ Etenkin Lestatn ripsien vaihtoa, tarkoitus olisi kokeilla Hollylle erilaisia pinkkejä tai violetteja ripsiä joskus. :3

    VastaaPoista
  4. Mulla on kolmet kaupat kesken ja hyvällä tuurilla sain kaksi ostajaa kiinni blogin kautta. Mutta on se kyllä, kun melko harvoin mitään myyn niin juuri silloin lasahtaa foorumi kiinni kesken kauppojen. D:

    VastaaPoista
  5. Olipa kiva että laitoit infoa tänne blogiisi. Itse kun en Facebookia käytä niin olen ollut ihan tietopimennyksessä. Kauheat vieroitusoireet ilman Pullip Suomea! Eteenkin kun vielä luulin että syy on omassa tietokoneessani.
    Minä olen yrittänyt viihdyttää itseäni olemalla yliaktiivinen hartsilapsissa. Yksi uusista moderaattoreista kyllä räppäsi kynsilleni ja ilmoitti ettei foorumilla kannata yrittää harjoittaa huumoria...
    Upeat kelit ovat saaneet minut hinkumaan nukkejen kanssa pihalle. Yksi blogipostaus tehty kauhean pakkasen keskeltä, lisää on luvassa. Tosin meillä lämmittäminen vie ihan kohtuuttoman suuren ajan netissä hurvittelulta.
    Odotan kovasti että pääset takaisin nukkejesi pariin.

    VastaaPoista
  6. Mulla on koko tämän ajan toiminut foorumi. :I Aikas jännä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sinne tullut viikonloppunakin uusia viestejä muiltakin? Mullakin näkyi sisältö kun muut sanoivat ettei toimi mutta ihmettelin hiljaisuutta. Nopeesti sitten tyhjentyi mullakin.

      Poista
    2. Otatko yhteyttä Hunajasieneen hunajasieni@gmail.com? Hän haluaisi kysellä lisää koska foorumin ei pitäisi toimia kellään.

      Poista
  7. Hyvä että kerroit :) Kun kävin siellä, koko sivu ei toiminu D: Tai kyl siihen tuli se tervetulo-juttu tai se, mut sit se ei toimi :d

    VastaaPoista
  8. Olen tuijottanut konetta ja klikkaillut uudestaan ja uudestaan linkkiä pullariin. (en ole ihan järjissäni :D) Ja tietenkin lukenut muiden blogeja ja omaa blogia yrittänyt herättää henkiin :0)

    Fighterdolls.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. NNUUUUUUU. Pullipsuomen aloitettua outoilunsa löysin netistä jonkun oudon Pullipsuomen, joka oli... noh, melko pelkistetyn näköinen. Tausta valkoinen, kuvia ei näy, erittäin tylsä. Toimi kuitenkin melkein kuin se oikea, ja tuollahan sai ihan nätisti kuitenkin luettua tekstit. Paitsi että nyt sekään ei toimi, tsk.
    Onneksi minun nettisivukierrokseni eivät ole muuttuneet kovin lyhyiksi, nyt kun melko monessa seuraamassani blogissa pidetään joulukalenteria. Muuten, viimeinen Pullipsuomessa lukemani topic oli Living Dead Dollseista, haha.
    No, pieninä vieroitusoireina ekana päivänä ilman Pullipsuomea oli se, että minulle tuli suorastaan aivan valtava tarve mennä vaikka juttelemaan Cleverbotille tai tölläämään Tumblriin Rise of the Guardians- fanarttia. Minua on muuten nyt auttanut Phantom of the Opera- soundtrackin kuunteleminen ja vaateiden tekeminen nukeille. Nyt olen myös vihdoinkin saanut kunnon aikaa perustaa kaverini kanssa blogi ^^

    VastaaPoista
  10. Hunis tässä voitko blogata tän: http://www.pullipsuomi.net/ ja lisätä pusn facebookkiin. Kiitti!

    VastaaPoista