tiistai 4. joulukuuta 2012

Sasha Lumina

En aikasemmin kiinnittänyt hirveesti huomiota Grooven muihin nukkeihin kuin Pullipeihin ja Taeyangeihin. En tiedä miksi ihmiset kiertävät nämä kaukaa. Ehkä syynä on 4 keho. Ite en koe tuota stock kehoa rajoittavana, ajattelin Bloody Red Hoodilleni säilyttää tuon stockinsa, ihan vain siksi että olisi erilaisesti posettavia nukkeja. Tuo mielestäni kivaa haastetta. Kun on tarpeeksi varovainen, en usko kehon menevän rikki.

Mutta sitten näin tämän:

En osaa sanoa onko tämä herra vai neiti.

Ilman laahusta näyttää tältä.

*Kuolaa*

Tällä on ilmeisesti Pullipin 4 vartalo. Sellaisena saisi pysyä.

Oon allerginen kissoille mutta kuitenkin pidän kovasti kissoista. Hartsisia pikkukissoja oon katsellut mutta ihmismäiset 2 jalalla kulkevat kissat ei nappaa (lapsenomaisia) ja sitten on mielestäni vähän liian hinnakkaita ja vähänivelisiä tiny BJD kissoja.

Huomaatte varmaan ettei tällä ole silmämekanismia tai luomia. Silmät on akryyliset jotka kiinnitetään BJD:n tavoin.

Pidän suuresti Victoriaanisesta ajasta ja heti kun näin tämän, tiesin etten pysty ohittamaan tätä neitiä tai herraa joka pukeutuu mekkoon :D.

Nukke on tammikuun julkaisu.

Sasha Lala.

Pupu neitikin oli joskus mietinnässä ostaisiko. En kuitenkaan osta kun en erityisemmin ole kani tyyppiä ja olisi ollut sääli ostaa vaan asun takia (Pullipille :D).

Mitä te muut ajattelette Grooven muista kuin Pullip perheen nukeista?

9 kommenttia:

  1. Hmm... enpä tiedä... mutta ostitko siis tämän neidin/herran? Itse asiassa aika suloinen hän on <3 Voisin ehkä jopa harkita...

    VastaaPoista
  2. Sasha nuket on ihania♥ Itse haluaisin sen kultapäisen pupuherran, jonka nimeä en muista... Vai olisiko ollut joku Pippin. 8D

    Tästä kissa herrasta/neidistä tulee mieleen Grooven julkaisema Isul Midnight Deja Vu. Ainakin asun perusteella. Minäkin haluaisin tietää että ostitko siis hänet, jäi vähän epäselväksi.

    Saakohan näille muuten obitsun vaihdettua?

    - Tia

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis nukke sekä puku~ Jotenkin tässä iskee silmään se, että tuo face-up näyttää minusta yksinkertaisuudessaan nätiltä ja silmät ovat kauniit myöskin. Viktoriaanisesta tyylistä tyksin itsekin.

    En oikein tiedä millä kannalla olen näiden antroponorfien eläinnukkien suhteen. Toisaalta ne ovat kauniita ja tykkään katsella kuvia niistä. Toisaalta taas minua kiehtoisivat kuitenkin enemmän ihan eläin-eläimet BJD:t

    Toistaiseksi en ole nähnyt vielä yhtään Sashaa yms. Grooven eläinnukeista, jonka oikeasti haluaisin kotiin. En tosin pidä ihan mahdottomanakaan ajatuksena että joskus hankkisin sellaisen, jos kohdalle sattuu jokin puhutteleva yksilö.

    Mielellään katselen kuvia hänestä jos päätät kisulaisen hankkia~ :3

    VastaaPoista
  4. Oho ompas mystisen oloinen kaveri.. onko tämä siis joku pullip-versio eläinnukeista?... todella mielenkiintoinen tapaus :)

    Minulla on semmonen tunne että olen jokus pikavauhdilla koulussa juuri ennen ruokailua vilahtanut täällä mutta sitten unohtanut.. no asia korjaantuu nyt sillä tämä mätkähti minun personal-stalkkerointi-listalle :)

    Dollover

    VastaaPoista
  5. En ole kovin Sashojen ystävä mutta tämä kissa oli yllättävän suloinen. Tämä on siis 30cm pitkä, niinkuin Pullipit...No kai.
    Söpöjä ovat kyllä kun katsoo tarkempaa c:

    VastaaPoista
  6. Olen himoinnut Sashaa jo iän kaiken. Tahtoisin kanin. Ensin se kultainen uros oli suunnitelmissani, mutta kylmenin huomattuani että vain pää olisi ollut kullan värinen ja ja loppukroppa vaalea. Iltapukuinen naiskani on viime ajat kummitellut tahtomislistalla, mutta aina on tullut tuhlattua rahat johonkin muuhun, akuutimpaan.
    Minusta Sashoissa on jotakin venytetyn kieroa ja painajaismaista mikä tekee niistä normaaleista eläinnukeista särmikkäämpiä. Tykkään siitä ettei eläimiä aina esitetä pelkästään suloisina. Ja eteenkin kaneissa olen tosielämässäkin törmännyt muutamaan todella kieroonkasvaneeseen yksilöön.
    Muista Grooven nukeista en niin ole innostunut.

    VastaaPoista
  7. Minusta näistä tulee mieleen Piposin suuret kissat, tosin miellyttävällä tavalla omannäköisiään ovat kuitenkin. Eleganttia ja tyylikästä, ja itse en tällaista lähtisi edes välttämättä riisumaan ja muokkaamaan, vaan on upea ihan koristeena itsessään. Olisipa jännä jos hankkisit, katselisin mielelläni omistajakuvia.

    VastaaPoista
  8. Sashat on siis melkein samanlaisii ku pullipit. Niillä on Vaa eläimen pää.
    mäki muuten pidän ihan hirveesti sashoista ja aijon toivoo joululahjaks nunaa, lalaa, kikii, tai cecilii.")
    pippin on muuten aika kiva/hassu ku Se on niin loordin näkönen vaikkanää kaikki Sasha nuket on tyttöi koska niillä on saman lainen tyttömäinen vartalo kuten pullipeilla.:3'3joten kiki ja, pippin EIVÄT Ole POIKIA.
    Eli toi lumina on ilmi selvä tyttö;3
    kiki ja, pippin on muuten aika poikamaisii tyttöi.
    harmi et sashoi on vaan 8 nukkee."(3'

    ja muuten pippinillä on tumman värinen vartalo: )
    joillaki nukeilla esim sorcilla on EI pukuun sopivat kengät.
    Sasha nukeilla on älyttömän ihanat face up'it ja ,vaatteet.'3 '3 '3

    kiva että on joitakin jotka tykkää niistä'3' )

    VastaaPoista