perjantai 28. joulukuuta 2012

Pidän blogistasi-tunnustus

1. Liitä linkin kera bloggaja, joka antoi tunnustuksen.
Otin itse kutsumatta blogista Doll Hill.

2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempibloggaajallesi ja kerro heille siitä kommentilla.
Spica Spicasmagoria.
Siniir/Kitty Kittynnukkeblogg.
Whipii Whipii`s world.
Nörttitytöt Nörttitytöt.

3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Annoin tarkoituksella vain kolmelle nukkeblogille tämän. Vaihtelu virkistää ja välillä on kiva lueskella muitakin aiheita. Black Dagger:in sivu on fanisivu Suomeksi kirjasarjasta jota tykkään lukea. Aikuiseen makuun vampyyreita ;). Nörttitytöiltä tulee joka viikko tekstiä laidasta laitaan. Lähin nukkeaiheinen juttu oli nukkekodeista. 

Spica kirjoittaa viihdyttävästi nukeistaan. Teatterimaisia postauksia (vaikka itse sanoo niitä kuvatarinoiksi) joissa on myös huumoria. Kiitos Spican, muhun tarttui Dikadoll fanitus :D. Kuvat ei ehkä laadultaan yllä muiden listaamieni tasolle mutta kuvanlaatu ei tee kuvaan koko tunnelmaa (pimeähköjä). 

Kitty taas kuvaa nukkejaan mukavan persoonallisella otteella. Pidän enemmän shooteista ja Kitty kuvaa niitä ihan mukavaan tahtiin. Valitsin hänen bloginsa koska en erityisesti välitä Daleista mutta hän saa nuo nirppanokat näyttämään jopa suloisilta. Lempi Dal häneltä on Edge.

Whipii valikoitui myös shoottien takia vaikka onkin kuvatarinoita tehnyt. Persoonallisia nukkeja on mukava katsella. Harmittavan harvoin tekee uutta blogikirjoitusta mutta sillon kun niitä tulee, on aina miellyttäviä kuvia. 

4 kommenttia:

  1. Aw~ Kiitos tunnustuksesta~ <3

    Ja olepa hyvä Dikadoll-fanituksen tartuttamisesta. :-D

    Voi olla että oman valoherkkyyteni takia en pidä kovin kirkkaista/huipputerävistä kuvista, koska ne sattuvat omiin silmiini joten en osaa sanoa, mikä on yleisesti ihmisten mielestä tarpeeksi valoisa kuva.
    Yritän aina lisävaloilla ja photoshopilla saada kuvia valoisammiksi.
    Kunnon järjestelmäkameraa kun en omista vielä toistaiseksi niin pakko pärjäillä noilla hieman tavallista digipokkaria paremmilla kameroilla joita meiltä löytyy. Niillä ei kuitenkaan saa ihän järkkäritasoisia kuvia aikaiseksi hämärässä sisävalaistuksessa vaikka mitä tekisi. :c

    VastaaPoista
  2. Kiitos suuresti tästä kunniasta! :)

    QB/BDB-sivu

    VastaaPoista
  3. Pitääkin mennä kurkistelemaan...

    VastaaPoista
  4. Voii kiitos tunnuksesta! ^^ Ja hyvä että Dalini on saanut sinun mielesi hieman lämpeämään noita pikkuisia kohtaan! :3

    VastaaPoista