sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Tietoa taas Pullip Suomen tilasta

Valitettavasti joudun taas tekemään tämmösen blogauksen. Foorumi kun ei vieläkään ole saatu käyttökuntoon.

Asiaa on yritetty hoitaa pitkään ja aktiivisesti. Hunajasieni soitti palveluntarjoajalle perjantaina, katsotaan tapahtuuko jotain ensi viikolla. Uudempaa versiota yritetään saada vielä linjoille mutta hakkerit onnistuvat aina valtaamaan ensin ennenkuin mitään pelastavaa ehtii tehdä, koska foorumissa on tietoturva aukko. Marraskuun versio on sitten seuraavaksi kokeiltavissa joten kaikki joulukuun viestit katoavat mitä on kirjoitettu. 

Voi kun foorumi saataisiin pian toimimaan.

Jos haluat jutella, irkissä se onnistuu.
Webchat irchighway <-- Nickiksi oma nimesi ja channeliin pullip. Oon itse sielä ja pyrin pitämään päivittäin auki. Jos hartsinuket kiinnostavat, samalla serverillä on myös hartsilapset irkkikanava.

Edit: Älkää lähtekö heti pois kun tulette irkkiin. Nytkin olis 3 mun lisäks jos ette kaikki olis lähteny niin nopeesti pois. 

4 kommenttia:

 1. Mulla ei tosiaan toimi toi normaaliversio, mutta mobiiliversiolla pääsee kirjautumaan sisään ja lukemaan foorumia ihan normaalisti.

  http://www.pullipsuomi.net/foorumi/index.php?;wap2
  Tuostahan saisi joulukuunkin aikana kirjoitetut viestit talteen(ko)?

  VastaaPoista
 2. ;(. Harmi kun foorumia ei oo vielkää saatu kuntoon!

  VastaaPoista
 3. Voin nenä millainen harmi tästä nyt tulikin sekä käyttäjille että ylläpitäjille. Yhä vieläkin ihmettelen, mitä *PIIP* hakkerit nukkefoorumilta hakevat. Menisivät kiusaamaan jotain provokatiivisempaa foorumia.

  VastaaPoista
 4. En tajua miksi ne hakkeroi nukkefoorumia....Noh, toivottavasti saadaan pian forkka takaisin, on orpo olo ilman sitä. :C

  VastaaPoista