torstai 27. joulukuuta 2012

Vanhasta mutteriakvaariosta uutta ja poneja monen ikäistä

Noin 65 litrainen vuotava akvaario. Tarkoitus oli laittaa sukarapuja tuonne mutta huomasin sitten et allashan vuotaa. Silikoneja kuulemma ei kannata vaihtaa koska ei oo listoja joka kulmassa. Noh, siitähän saa kivan pikkuvitriinin!

Sisustettuna poneilla. Nuo taustat oli pikku prinsessojen paketin taustana ja sopii kivasti vitriiniin väriä antamaan. Anime jonka kotelot kannattelee lasilevyä: Samurai Chambloo. Ostettiin boksi sarjasta ja nuo 2 levyä on ollu turhaan lojumassa mutta nyt nekin saivat uuden elämän :D.

Poneissa ei ole naarmuja, lasi hämää. Ihana Rarity <3. Suositun uuden ponisarjan ehdoton lemppari mulle.  Ainoa josta en erityisemmin pidä on Rainbow Dash josta kaikki tuntuu tykkäävän.

Prinsessojen oma alue. Tuohon ei sitten muita enää mahdukkaan.

Kokonaisuudesta vielä sivukuva. Lasin kirous on heijastukset.

Ponien tavarat pysyy hyvin tallessa kun kaikkien takakannet nimineen on minigrip pussissa. Oikealla sitten taas toisen ponin samanlainen setti mutta toiselta puolelta. Ei häviä tavarat kun pistää heti ojennukseen.

Sillon kun näitä G3 plusheja tuli 2, mun mies osti mulle tämän. Oisko ollut joululahjaksi. Hyvin kestää pesun pesukoneessa, pitäis taas pestä kun pölyä tarttunut. Pistää vaan linkoa pienemmälle niin ponin täytteet pysyy paikallaan.

Tämä kaveri taas löytyi kirpputorilta hintaan 3,50e. Aika löytö. Oli hauskaa kantaa tätä nahkatakki päällä kainalossa, sen verran iso ettei tavalliseen pussiin oikeen saa. Saipahan Tikkurilassa muut nähdä jotain söpöä kerrankin :D.

Styling Star Catcher. Tää kaveri punasteli paljon kesällä. Muuttaa väriä lämmön mukaan. Oli joskus pakko-ostos kun tässä on vähän G1 tyylistä pyöreyttä :).

Meidän ulko-ovessa (väliovi) on yllä oleva poni vanhan ilmapallon muodossa. Meiltä löytyy vähän kaikenlaisia kuvia seinältä (peli, anime, Victoria Frances) ja poni sopii hauskasti joukkoon.

Pitäisi taas G1 hyllyä siivoilla, päässyt pölyttymään. Olisihan se kiva vaikka pieni vitriini näillekin mutta onneksi poneja voi myös pestä jos sattuu kunnolla likaantumaan. Ollu pitkään koristeena vaan. Tuo vasemmanpuoleinen oranssi hirvitys on tullut jonkun toisen ponin mukana, oispa ees jonkun arvonen nii kehtais pitää ees tuossa. Jos joku haluaa ostaa sen, mielelläni myyn :D.

Tikari on vähän tiellä mutta pari timantti pienokaista ja yksi karkki pienokainen on kokoelman helminä, samoin koko sarja yllätysponeja (Secret Surprise). Tuo vaaleenpunanen vihreillä jouhilla on mun oma vanha josta sitten innostuin keräämään kaikki. Jouhia tartteis käsitellä hoitoaineella varmaan puolella poneista, päässyt kuivumaan kun olleet esillä.

11 kommenttia:

  1. Noista hirvitys poneista saa hyviä lohikäärme kustomeita. ;) Cernit massaa vain päälle ja uuniin (tukka pois ettei sula). Kokeiltu on useammankin ponin verran. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikeen uskalla kustomoida poneja, ei oo niin vakaa käsi et saisin mitään kauniita silmiä yms. Joku korppi aiheinen gootti poni ois kiva mutta ite en uskalla lähteä pilaamaan yhtäkään ponia :D. Surettaa jo valmiiksi poniparka.

      Poista
  2. Löysin noista G1 poneista yhden joka kullakin on. Tuolla kaapissa on montakin ponia, yhdellä on "lasiset" vaaleanpunaiset korkokengät ja mekko o.o ja mulla on sellanen moottoripyörä- poni mitä silloin joskus oli ^^ ja yksisarvinen-pegasos... Pienenä pidin poneista ja barbeista aika paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite olin vielä 14 vuotiaana leikkimässä poneilla, tai noh ei sitä varsinaisesti leikkimiseksi voi sanoa. Tykkäsin koristella ponien hiuksia ja mielikuvituksessa laittaa niitä kuin valokuvaa varten johonkin maisemaan. Voisi kuvailla poneja lisääkin tähän blogiin kun on noita uutuuttaan kiiltäviä yksilöitä :3.

      Poista
  3. Aikas paljon poneja sinula O_O No onhan kyllä minullakin, mutta ei niiden paljoutta huomaa ku vaa jonku laatikon pohjalla makaavat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ponit on hieno sisustuksellinen asia. Ota ihmeessä pois laatikon pohjalta.

      Poista
  4. Terraariovitriinisi on upea! tuo muoto sopii juuri eikä melkein poneille. Olisi se tietty upea terranakin, mutta jos se vuotaa niin sinne saa korkeintaan hiiriä tai talvikoita. Meillä on kaksi vuotavaa akvaariota hiirillä ja ne ovat oikein hyviä. Meillä ei koirien takia voi edes miettiä mitään häkkiratkaisuja.
    Älä ihmeessä kustomoi sitä oranssia ponia. Noita 3.5 poneja myytiin kumminkin vain lyhyt aika ja uskon niiden arvon kohoavan. Voitaisiin tehdä siitä vaihtokauppoja jos minulta löytyisi sinulle sopiva vaihtari. Itselläni on perheenäiti-versio Rainbow Dashista tuota sarjaa ja tälle sinun Scootaloollesi minulla olisi vauvakin odottamassa.
    Olisipa kivaa kuvata omatkin ponit, mutta ovat niin pölyisiä etten taida kehdata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin joskus et toi terra sopis kaatikselle mutta oon nyt ilonen etten tehnyt niin. Hiekasta tulleista naarmuista huolimatta pidän tuosta kulmikkuudesta. Sopis vaikka piirin muotoon poneja jos joskus olis niin monta :D. Tuo on pyhitetty noille G4 poneille. Muuten olis ollu jo täynnä.

      Poista
  5. Kiva ponskukokoelma siellä asustaa. :3

    Hei, miten ihmeessä saat Star Catcherisi pysymään valkoisena? :-O Itse olen yrittänyt omaani saada jättäytymään valkoiseksi, mutta ei onnistu, pikkuhiljaa muuntuu takaisin epätasaisen pinkiksi, argh.

    G3.5 poneja (eli sitä lajia mitä oranssi hirvityskin edustaa. :-D ) itsekin katselin joskus kaupoista kun mietin että olisi kiva omistaa kaikista generaatioista jotakin, mutta en tykkää niiden ulkonäöstä myöskään yhtään joten saivat jäädä hyllylle...
    G4set taas ovat rakkaus~ Toivoisin vaan että tekisivät enemmän erilaisia Fashion Style-ponskuja eli isompia G4 poneja.

    Awww... Minä tykkään Rainbow Dashistä... ^__~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile lämmittää se hiustenkuivaimella ja sen jälkeen nakata lumihankeen? 8D Joillakin vissiin toiminu.

      Poista
    2. En mä tee ponille yhtään mitään. Ehkä sun luona on niin lämmin et poni punastelee. Outo juttu. Pistä poni jääkaappiin, sekin voi tasata ponin väriä.

      Poista