sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Ponivuosi 2012

Uudet ponit ennen näitä ei oikeen iskenyt. G1 ja nää G4? ponit on mun lempparit.

Kuvissa ponit on vielä paketeissaan mutta paketit aukee kyllä jossainvaiheessa kun löydän sopivan säilytyspaikan missä saavat rauhassa oleilla. Tässä on 3kk aikana ostettu saalis :). Hinnat: pienet noin 8e, pienemmät prinsessat 18e ja isoin noin 27e.

Ponit on mulle myös piristys niin sisustukseen kuin mielelle. Mun ei pitäny jatkaa ponikeräilyä mutta eihän nyt muutama mitään haittaa ;).

Lyra Heartstrings & Sunny Rays & Cherry Berry

Proppeja Mikune:lle.

Rarity & Trixie Lulamoon

Rarity on mun lemppari poni :3.

Princess Luna & Princess Celestia

Juu, on oikeasti ylläolevien ponien takakannet. Molempien viitat on eri väriset, se nyt ei haittaa. Mutta miksi Celestia on vaaleanpunainen eikä valkoinen?

Princess Cadance

Mun mies vähän säikähti kun painoin ekaa kertaa "try me" napista ja rupes ääntä kuulumaan :D. 

14 kommenttia:

  1. Apua! Lyra Heartstrings on ihana! Löysitkö sen ihan Suomesta vai tilasitko netistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki ponit oon ostanu joko Prismasta tai Tarjoustalosta. Ilmeisesti jotain vanhempia kun oli noistakin pikkusista vaan se ainoa tai 2 jäljellä. Lyra:sta tulee Mikunen oma ponikaveri. Hauskaa kun voi ostaa lisää poneja vaan syyllä että ois proppeja :D.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Rarity on ihana. Pidän sen luonteesta. Vähän kuin Eva Longoria:n hahmo Täydellisissä Naisissa, josta pidän myös kovasti.

      Poista
  3. Ponit on juuri parhaita~ :3 Itselläkin löytyy nuo postaamasi ponit, tosin mietin että pitäisikö ponimaniaa hieman rajoittaa kun pakkailin ponskuja muuttoa varten pahvilaatikoihin. :-D

    Minusta nämä mane 6:n ulkopuolella olevat recolor-bonusponit on juurikin ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite en aikasemminkaan G1 ponien kanssa harrastanut hirveetä maniaa. Mulla on vaan yllätysponien sarja täynnä ja sekin oli pitkäaikainen haave :D. Toivottavasti ei tuu maniaa nytkään.

      Ajattelin jos rupeisi keräämään erilaisia Rarityja.

      Mitä on mane 6 ja recolor-bonusponit? En oikeen oo selvillä näitten uusien hienoista termeistä ja erikoisuuksista.

      Poista
    2. Mane 6 (hauska sanaleikki sanoista "main"-"pää-, tärkeimmät" ja "mane" - hevosen harja" kanssa.)tarkoittaa siis niitä kuutta päähahmoa My Little Pony; Friendship is Magic -tv-sarjasta eli Twiligt Sparkle, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash ja Applejack.
      Recoloreilla tarkoitetaan toisintoja näien ponien moldista mutta uusilla väreillä ja symboleilla. :3

      Poista
    3. Kiitos tiedosta :). Aina oppii uutta :D. On muuten nämä uudet aika huonoa muovia. Ponisyöpä pilkkuja jo uusissa poneissa paketeissaan avaamattomana. Tehtaasta tulleita painaumia. Joutui tarkkaan kattomaan ettei osta huonoa yksilöä. Osassa kun oli silmät maalattuna ohi kuoppien yms. Tai sitte oon nähnyt vaan huonon erän poneja.

      Poista
  4. Ihania poneja olet ostellut, itsekkin pidän poneista mutten tiedä niistä paljoa joten en ole niitä tullut ostamaan D--: Eniten pidän ehkää... Raritystä, muutkin ovat kyllä söpöjä <33 Hyvää Joulua sinne päin, sinulle ja nukeillesi!!

    x little-dolls-in-wonderland.blogspot.com x
    x ^^ nukkeblogi, 80 lukiasta Giwe Away! x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ostaa yksi, jos ei muuten niin propiksi jollekin nukellesi :).

      Poista
  5. Kivoja ponskuja, ja aivan pakko muuten kysyä, että olivatko oman Trixiesi harjakset aivat järkyttävässä kunnossa kun ponin otti paketista? :D Itse nimittäin järkytyin, millään muulla ponillani ei ole noin takussa harjakset olleet. :'D

    Mutta iloista joulua sinne poneille, nukeille ja tietenkin myös sinulle! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut yhdenkään harjat takussa. Harmillista et sulle sattui tuollainen yksilö :(.

      Princess Luna & Princess Celestia oli ainoat joiden hiukset oli sähköiset ja vallattomat. Promokuvassa niin kauniisti kiharalla mutta omissa käsissä harja näyttää siltä kuin tuulisi edestä kovaa :D. Pitäisi etsiä vinkkejä ponien harjan hoidosta. Ei oo oikeen kokemusta kihartamisesta.

      Poista
  6. Kivoja ponikuvia. Olen yrittänyt väkisin saada itseäni lämpiämään näille G4-poneille, mutta olen niin old school että eivät oikein sytytä. Sitten harmittaa tietysti kun niitä ei enää saa kaupoista. Niin kävi aikoinaan G3-ponskujen kanssa.
    Yhden ylläripussin sentään hankin, että voin sanoa omistavani poneja kaikista goreista. Mutta sekin piti käsikopelolla tarkistaa, että sain varmasti prinsessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kaikki ponit aina sytytä. Itsekin myöhäisheräsin ja ostin parit viimeiset kappaleet tältä lähialueelta ja joistakin isommista kaupoista ei oo aina löytynyt noitakaan.

      En aatellu hirveen isoa kokoelmaa kasata. Noikin ostin pääasiassa nukeille propeiksi, pienet on Mikunen kavereita. Vaikka Mikune hahmona on aikuinen, on hän kuitenkin parantumaton söpöilijä ja ehkäpä myös poni fani. Ihankuin puhuisin itsestäni :D.

      Poista