keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Nukkevuosi 2013

2013 ensimmäinen kuva.

Kolmas harrastusvuosi oli hyvä vuosi. Pullippien osalta sain otettua ihania kuvia ja otin hartsinukeistanikin enemmän kuvia kuin viimevuonna. Uutena aluevaltauksena löysin eläinosaiset hartsinuket, hupsista. Taisin viimevuonna sanoa ettei lisää hartsia :D. Pullipeissa tykkään pitää tyypit ihmisinä mutta hartsinukeissa on kaikkea tassuista kavioihin ja ei vaan voinut vastustaa. 

Muutamat nuket kokivat muodonmuutoksia. Mir sai innoituksia aaveista. Blutengel sai hahmoonsa sopivamman uuden meikin (harrastan nuken uudelleenmeikkejä vain hartsisilla). Shiwoo sai vaatteet. Lestat sai nahkahousut ja coolimman paidan. 

Aloittelin MSD kokoista mekkoprojektia, joulukalenterin pitämisen takia jäi vähän vaiheeseen mutta palat on leikattu. Ensimmäinen asu on naakka inspiroitunut lolita-asu. Pitäisi vielä leikata bonnetin kankaat.

Meikkijonossa odottaa 3 hartsipäätäni. 1 SD ja 2 MSD. 

Yksikään nukeistani ei ole ylimääräinen enkä haluaisi luopua kenestäkään. Edelleenkään en pidä custom pullipeista, niissä ei ole keräilyarvoa. Mulla on kyllä 1 MIO-Pullip setti mutta varmaan myyn sen. 
Älkää luulko että dissaisin teidän kustomejanne, itse vain en sellaisista niin inspiroidu.

Jotakin kertoo myös se että vain neljällä nukellani on obitsut. Molemmilla Mikuilla, Youtsuzulla ja Mir jolla on läpikuultava obitsu. 1 clear obitsu on varastossa Elisabethia varten. En ole vaihtanut kehoja koska omat kehot toimivat hyvin. Näin säästyy myös rahaa uusiin nukkeihin :D.

Ostetut nuket 2013

Monster High Jinafire Long
Monster High Skelita Cavaleras
Monster High Spectra Vondergeist
Monster High Catrine DeMew

Pullip Elisabeth (Tristessa)
Pullip Bonita
Pullip Fraulein (Pihla)

Fairyland Minifee Shiwoo Scar
Soom Little Gem Kivi (Ametisti)
Soom Little Gem Sueve ja Dune päät, Adamelli keho
Aileen Doll Cathy

Luts Senior Delf Mia - Ninetails (2/3 osamaksua)

Kokoelmassani on siis yhteensä 8 Pullippia, 5 Taeyangia, 5+1 BJD:tä, 1 eläin BJD, 6 Monster High:ta.

Pullipit olivat tänävuonna vähän vähänlaisina. Monster High kokoelma kasvoi vaikka en näitä keräilekkään. 3 kokonaista hartsinukkea ja 1 hartsieläin tuli hankittua. Hassua koska mun ei pitänyt hankkia kuin SD nukkeja :D. Yksi on myös yhtä erää vailla mun.

Want list 2014

Pullip Victorique
Pullip Velvet

Sasha Lumina

Taeyang Ama (Wrath)

Aileen Doll Rot
Luts kentauri

Pieni listani haaveista. Melkein jo tilasin Victoriquen mutta Mia julkaistiin ja oli pakko jättää joululahja Pullip pois. Victorique on ensimmäinen jonka ostan ensivuonna.

2 kommenttia:

  1. Kivaa lukea muiden suunnitelmista. Sinulla on ollut vilkas nukkevuosi. Toivottavasti seuraava vuosi on yhtä aktiivinen!

    VastaaPoista
  2. Ihte en siihen oikein tajua, että limited edition nukken meikkiin kosketaan, koska sehän erottaa nukkeja,
    onhan se eriasia 'pilaako' 200euron vai 50euron nuken naaman c:
    mutta siullapas on ollut vilkas nukkevuosi c: (blogiasi taisin lähteä seuraamaan kesän lopulla?)
    Toivottavasti saat projekteihisi aikaa ja ne valmiiksi :3
    Mutten, tässä yhtenä päivänä mietin, että miten ihminen jolla on aika monta nukkea niitä säilyttää, miten sie c:? (jos uskaltaa udella)

    VastaaPoista