sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 17, 18, 19, 20, 21 ja 22

Oon ollu hirveen ahdistunut. Mulle Joulu tarkoittaa lähinnä stressiä ja paniikkia, ei vaan varallisesti vaan myös henkisesti. En oo hirveen sosiaalinen. Pelkään myös että nukkeilu paljastuu veljelle ja kiusauskierre alkaa taas. 

Mutta mukavampiin asioihin. Nukkeilu on harrastus joka tuo mulle iloa ja elämänhalukkuutta. Tässä rästikuvia viikon ajalta :D.

17.12

Bloody poseerasi ulkovarusteiden kanssa miehen joulukalenterin kanssa. Täällä ei oo ollut lunta lukuunottamatta yhtä päivää.

18.12

Miku ja saatu joululahja. Mikuhan aiemmin toivoi tuota peliä ja pitihän sitä "kaverikuva" ottaa pelin ja ohjaimeni kanssa :3.

Miku hengähdystauolla biisien välissä. Oon nyt peliä pelannut 7 tuntia ja rupeen pääsemään easyn biiseistä läpi :D. En oo oikeen rytmipelien suurin ystävä ja kombotus ollut vähän hidasta oppia, harjoitus tekee mestarin ;).

"Ai nytkö tauko loppuu? Eihän tässä ehtinyt edes glögiä juoda".

19.12

Shiwookin päätti kokeilla tuota erikoista peliä. Joululahjojaan voi myös jakaa muiden käyttöön.

Pleikkarin ohjain on kauheen pieni.

20.12

Mir ja jouluponit :3.

21.12

Megami jumalatar pyytää Rathalos lohikäärmettä juomaan kanssaan glögiä. 

"Nam".

Ostin uuden monsterin loppusyksystä mutten ehtinyt avata sitä :D.

Erikoisempi julkaisu, siksi ei näy takakannen ryhmässä.

22.12

Mikä olisikaan hauskempaa kuin ensiesiintyminen joulukalenterissa. 

Pakollinen taidekuva. 

Tein kaksi luukkua myös peliruukulle. Katsokaa ihmeessä myös muut Peliruukun joulukalenterin luukut, ne on mainioita :3.

10 kommenttia:

  1. Awwws, ihana postaus c:
    Miku ja tuo peli on tosi suloinen >w<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Välillä morkkistaa ideoiden puute mutta tulee aina hyvälle mielelle jos joku niistä tykkää :).

      Poista
  2. Taas kerran todella kauniita ja onnistuneita kuvia, näistä kyllä huomaa että kokemusta löytyy valtavasti sekä nukkejen posettamisessa että kameran käytössä! Oi kun itsekin olisin joskus noin taitava kuvaaja :3

    Bloody on kauniskaunis talvivaatteissaan, kuva Megamista sekä glögiä maistavasta lohikäärmestä on ihanan sympaattinen ja Miku saa suloisuudellaan vocaloideja fanittavan puoleni kiljumaan vocaloidnuken hankkimisen puolesta. Tuosta voikin päätellä, mitkä kuvista nousevat suosikeikseni ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ehtinyt kokemusta karttua sitten kevään 2011 :D. Oon paljon tutkinut ja harjoitellut, en silti tajua kaikkea kuvaamisesta :D.

      Hanki ihmeessä joku Mikuista. Kaunis ja hyväntuulisen näköinen nukke. Näkisin enemmän kuin mielelläni sun ottamia Miku kuvia. Et meinaan itsekään ole mikään huono kuvien ottaja :).

      Poista
  3. ihania kuvia koko setti! Kurjaa että sinulla on kelju veli. Onneksi täysikasvuisuudessa on se hyvä puoli, että veljeään voi vetää pataan ja marssia ulos tilanteesta jos alkaa ahdistaa. Ketään ei tarvitse sietää niin kuin silloin, kun asui vielä kotona. Jouluun liittyvä sukuveljeily on kyllä tosi stressaavaa.
    Miku on aina niin suloinen (haaveilen yhä omasta). Kivaa että sait tuon pelin. olisi joskus hauska nähdä kun sitä pelataan! Olen lukenut juttuja siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kenenkään kanssa ei oo pakko kaveerata väkisin :).

      Miku on kyllä nukkena tosi monipuolinen ja ilmeikäs. Siitä saa nuorekkaan ja myös flirttailevan vaan vaihtamalla peruukkia ja vaatteita. Oikeen keräilijän unelma :).

      http://www.youtube.com/watch?v=_f0kC7lgdtM <-- tuossa ensimmäinen tunti pelistä. Ite alotin easylla, eli vaan punasia ympyröitä ja tähteä naksutellaan tatista. Simppeliä mut ei kuitenkaan siltikään helppoa päästä biisiä läpi. Mulla on tapana painaa vähän liian aikasin ja kombotus katkee vähän väliä. Mutta kun koittaa uudestaan, saa aina new recordin eli parannan kerta kerralta hitaasti mutta varmasti :D.

      Poista
  4. Et OO ehtinyt aväta???:)mut siis ihanii kuvii

    VastaaPoista
  5. Ohhhh!! En kestä miten ihana Miku on!! Ite tahkosin tota Project Divaa niin kauan kunnes oli Platinum Trophy hankittuna! Ja kyllä vieläkin sitä pelaan. Rakastan rytmipelejä enkä malta odottaa et PDF2 ilmestyy!!! <3 Täytyy varmaan tilata se japanista ku tännepäin maailmaa sitä saa odotella muuten seuraavat 23 vuotta, mikäli se edes täällä ilmestyy... XD

    VastaaPoista