maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 16 - Rochelle ja ompelulangat

Mistä tunnistaa ompelijan? Siitä että lankoja on paljon mutta silti ei läheskään jokaisessa tarvittavassa sävyssä :D. Luulin etten omista valkoista lankaa mutta löyty sellainenkin sitten kun järjesteli langat uudestaan. Punaista, mustaa, harmaata, pinkkiä, liilaa ja tumman vihreitä on enimmäkseen lankalaatikossa. Osa langoista on varmaan 15-20 vuotta vanhoja :D.

Kädessä oleva lanka on muisto ammattikouluajoiltani. Lempparilankani myös kun kiiltää kivasti, muut mustat on kiiltämättömiä. Vielä on tilaa shoppailla lankoja lisää :D.

4 kommenttia:

  1. Ihana kuva <3 Lankojen värit sopivat täydellisesti kuvaan

    VastaaPoista
  2. Sullapa on paljon lankoja :D Itse käytän ompelemisessa pitkälti lähinnä valkoista lankaa, sitä on tällä hetkellä varastossa 300 m kun mustaa vaan 100 metrin rulla. Ja sitten on koristeiden värisiä lankoja ettei valkoinen tai musta tuu liian vahvasti esiin, mutta niitä on kyllä aika vähän. Ei oo kauhean laaja lankavalikoima mulla vaikka ommeltua tulee kyllä ;D

    Rochelle on kyllä vaan niin ihana, yks mun suosikkimonstereista <3 Ajattelin ostaa sen ekaksi monsteriksini, harmi vaan kun en löydä kaupoista muuta kuin otsatukatonta Rochellea, koska pidän tuosta otsatukkaversiosta paljon enemmän. (:

    VastaaPoista
  3. Awws, aivan ihana kuva c:
    Sullapas on paaaaljon lankoja, meillä on vaan mustaa & valkosta vaikka ompelenkin melkein joka päivä cx

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia <3 Oho, kun paljon lankoja :o

    VastaaPoista