maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 23 - Miku ja miku lol kaverikuvassa

Viime luukun kommentissa podettiin Vocaloid nukkekuumetta, ajattelin lisätä pökköä pesään ja ottaa luukun kuvaksi molemmat Miku versioni. Pinkkihiuksinen ei tahtonut pysyä järkevästi. Kuvassa hain sellaista "sekuntti kesken keskustelun" kaltaista hetkeä. 

Stock asut päällä. Tuo kani kuuluu Miku lol:lle.

Mustavalkoiset Mikut.

Huomenna sitten joulun luukku. Siihen on jo idea valmiina :D.

10 kommenttia:

  1. Molemmat Mikut ovat ihania, kauniit kuvat. <3

    VastaaPoista
  2. Ei saa yllyttää x) Nuo kaksi ovat aivan liian suloisia, olen alkanut jo vakavissani harkita että kt:n kannalta "ylimääräinen" nukke voisi olla jompikumpi noista Mikuista :D Tosin ongelmana on se, että molemmat ovat liian suloisia ja omistavat liian ihanat stockit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niissä on meikissäkin pari eroavaisuutta. http://www.flickr.com/photos/65285512@N04/sets/72157629020109575/ <-- otin joskus kun lol-versio tuli, nämä eroavaisuuskuvat. Toivottavasti niistä on apua kun vertailet versioiden välillä :).

      Poista
  3. Aivan upeita nukkeja nämä molemmat ! n w n <333

    VastaaPoista
  4. Rakastan tuota valoa tuossa kuvassa <3 Sä tosiaan osaat tän homman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattovalohan siinä on ylhäällä :D. Heijastimella (sellasella valokuvaustarvikkeella) heijastin valon myös alta että nukeille tulis valoa alhaaltapäin. Perus ylhäältä tuleva toi ripsien varjot kauhumaisesti yksin :D. http://www.miniinthebox.com/fi/5-in-1-kokoontaitettava-iso-salama-heijastin-lauta-80cm-halkaisija_p289176.html <-- tämmöinen mulla käytössä. Helpottaa varsinkin sisäkuvien kanssa, osta ihmeessä sinäkin tuollainen :).

      Poista