torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 5 - Tristessa ja ensilumi

Ensilumi joka oli päivällä maassa. Oli tuossa viime viikolla jo yöllä lunta mutta suli aamuksi. Nyt oli sitten sopivasti lunta maassa että pääsin minäkin ottamaan vihdoin lumikuvan. Vampyyrit ei palellu!

Päivän jouluhaaste kuvani. Jotain haituvaa oli jalkakäytävällä ja viereisellä polulla. Tämän enempää ei pääkaupunkiseudulle oo satanut.

Tuuli silitteli hiuksia. Tämä kuva on myös bannerissa.

Säätelin kuvaa niin että punaiset silmät näkyisi ja muuten kuva oli lähemmäksi mustavalkoista. Jätin väriä vähän myös asuun.

Kokonaan mustavalkoinen kuva.

Huomatkaa hihojen lepatus kahdessa viimeisessä kuvassa. Käytin apuna ständiä :D.

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia & tämä vamppyyri on oikein suloinen ! n w n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tristessa on oikein suloinen kyllä, ei uskoisi sitä hymyileväksi firman kuviin kun vertaa.

   Poista
 2. Vamppyyri <3 Ihania kuvasia ;3

  VastaaPoista
 3. Tristessa on todellinen kaunotar! Peruukin väri sopii täydellisesti silmiin. Kuva, joka on bannerissakin, on suosikkini näistä kuvista! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein jo luovuin peruukista mutta Tristessa päätti uskaliaasti tunkea tämän päähänsä ja rakastuin nukkeen vielä enemmän kuin aikasemmin. Bannerikuva on kyllä ihana. Aiemminkin oli joskus talvinen Tristessa bannerissa.

   Poista
 4. Ompa Tristessa kaunis! Meilläkin täällä oli tänään ekaa kertaa päivällä lunta maassa, pari kertaa on ollut illalla ja sulanut heti pois. Minä en vain vielä kiireiltäni päässyt nukkeani ulos kuvaamaan. :'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite kanssa harmitellut ettei oo päässyt kunnolla lumikuvia ottamaan. Tänään sato räntää ja viimesetkin valkoset muuttu harmaiksi :D. Onneksi on vielä jouluun ja muutenkin hyvin talvea jäljellä :).

   Poista
 5. Uusi banneri on tosi kaunis. Pitäisi vaihtaa omakin sesonkiin paremmin sopivaksi, mutta harvoin tulee kohdalle kyllin hyviä kuvia.
  Kadehdin vampyyrejä joita ei palele. Minua paleltaa aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bannerin vaihtaminen on välillä vähän vaikeeta, varsinkin jos piti kovasti edellisestä :D.
   Mua paleltaa kanssa helposti, eikä meidän asunnossa oo edes patterit päällä mut onneks on jo tottunu 22asteen sisäilmaan. Villasukat ja vaatetta vaan päälle enemmän.

   Poista
 6. Upea asu! Osaat kyllä hyvin vaatettaa vampyyrejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nuken oma stock asu :D. Rakastan sitä niin paljon ettei nukkea saa siitä irti :D. Ehkä joskus saa vastaavanmallisen toisen asun kun niin tuo isohihaisuus ja pitkähelmaisuus nukelle sopii.

   Poista
 7. Oi kun taas niin kauniita kuvia! Tristessa on upea ja uusi banneri superkaunis :) Noiden silmien ja tuon meikin takia tekisi itsekin mieli hankkia tänne vampyyrineitonen, mutta taidan tyytyä ihastelemaan muiden kaunottaria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanki ihmeessä tämä nukke! Vielä kun saa. Plasticpopissa löytyy tilattavana. Jos tykkäät obitsuttaa, silloin ei ehkä väri ole paras niihin ihonvärisiin mutta clear eli läpinäkyvä obitsu sopii jännästi harmaanvalkoisen kaveriksi. Mulla on clear obitsu tälle valmiina jos stock keho osoittaa löystymisen merkkejä.

   Poista