perjantai 6. heinäkuuta 2012

Dikadollin event!

Taas BJD höpötyksiä. 

Tässä kuussa alkoi Dikalla kesä eventti. Harmittelin kun olin jo kesäkuussa tilannut mutta tilaus jätettiin kuitenkin dikalle kesäkuun vika päivä eli ajattelin ystävällisesti vain kysyä olisiko mahdollista jos tilaukseni olisi mukana eventissä. Nopeasti tuli Rosedollsilta vastaus (päivässä) jossa kysyivät haluanko jointtikädet, pään tai 1/12 eläinnuken. Vastasin pään ja valitsin moldiksi Shall:n. Ihonsävynä Pure White. Olin jo salaa halunnut ostaa pään joskus mutta ihanaa että saan sen ilmaiseksi ja 55e tuli vielä rahaa takasin tilille :).

Jos haluutte nyt ostaa jonkun Dikadollin nuken suosittelen edullista Rosedollsia joka on euroopassa jälleenmyyjä.

Dikadoll Summer Event:

Event Period: 1/7/2012 - 1/8/2012
1.Purchase 70cm/65cm doll get 12% off and receive a free gift: one head or a pair of Jointed hands or one 1/12 doll or animal doll.
2.Purchase 1/3 doll get 12% off and receive a free gift: one head or a pair of Jointed hands.
3.Purchase 1/4 doll get 12% off and receive a free gift: one 1/4 head.
4.Purchase 1/6 doll get 12% off and receive a free gift: one 1/6 head.
5.Purchase 1/12 doll/animall get 12% off,free gift: one 1/12 doll or animal head.
6.Purchase body get 12% off.

There is no discount in head/make-up/wig/clothes/shoes/accessories
Jointed hands skin color options: Normal yelllow/normal pink/pure white/ivory white.
Long nails cost an extra $15.

Sitten itse päähän.

Firman meikillä se näyttää tuolta mutta en oo kokonaan tyytyväinen esim noihin huulten kiiltelyyn ja mustia rajauksia vois olla enemmän. Varmaan pyydän taas Yennalta uuden naaman tälle. Tulee siis täysin ilman mitään väriä pää. Firmalta jos tilais meikin se maksais 51e, näissä joutuu maksamaan vähän kaikesta kun taas Pullipeissa ja Taeyangeissani kaikki on mukana.

On se ihana <3. Tuollaista harmaasävyistä meikkiä mustilla rajauksilla aattelin tilata, silmämeikkiä mukaillen mutta lisäten ja ehkäpä lyhyemmillä alaripsillä koska hän on kuitenkin mies :D.

Enköhän mä saa tästäkin jonkun vampyyrihahmon kehiteltyä :D. Lainaa Autumnin kehoa tai siis molemmat lainaavat yhtä. 

Ajattelin tätä spessu peruukkia kombolla SlateGrey/Royal Grey. Tyypistä on kehkeytymässä aika harmaa tyyppi :D. Luen juuri Anne Ricen vampyyrikirjoja ja siinä vanhat hyyyyvin vanhat on kovia kuin kivi ja harmahtavia eli ehkä siitä oon alitajuisesti aatellut harkauden vaikka hahmo ei oo tarkotus olla vanhempi kuin Autumnin hahmo mutta en jaksa vaivata mieltäni näillä ennenkuin nuket tulleet kotiin ja molemmilla päillä omat meikkinsä/naamansa. 

Alkaakohan mun aviomies olla pikkuhiljaa mustis kun noin kauniita yksilöitä tulossa meille :D. Toivottavasti ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti