keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Photoshoot hautausmaalta: Hide D., Nosferatu ja Mir

Sain vihdoin muokkailtua viime perjantain kuvausreissun kuvat. Kuvaustilanteissa ei vahingoitettu tai häväisty kenenkään hautarauhaa. Ilma oli sopivan vilpoisa et viihdyttiin miehen kanssa ulkona tällä reissulla 5 tuntia :D.

Honkanummen hautausmaa on aika uusi hautausmaa, ei löydy hienoja portteja tai muutakaan vampyyreille sopivaa kuvausympäristöä mutta onneksi oli paljon luontoa ympärillä missä kuvata. 

Kukat oli saman värisiä kuin Hiden hiukset.

Jotenkin nukke kukkapuskassa on niin kaunista :3.

I <3 makro ja Hide myös.

Ei uskoisi hautausmaalla kuvatuksi.

Otin Hidestä tarkoituksella sellaisia rokkihenkisiä kuvia, onhan hän ollut eläessään X Japan:in kitaristi ja sooloartisti.

Tuo peruukki <3. Ostin sen Luts:ilta kun oli alet. 

Oon erittäin itsekriittinen kuvilleni mutta tässä on jotain lumoavaa.

Nukkea tilatessa tiesin että tämä on hyvin kuvauksellinen mutta nyt kyllä loksahti leuka auki.

Tiedän, samasta kohdasta kolmas kuva mutta kattokaa nyt miten hieno mustavalkoisena :3.

Mietin että vaihtaisin Nosferatun silmät joskus kun omistajakuvissa muilla ollu hirveen kiiltävät ja elottomat silmät. Tekee ihmeitä kun ei käytä salamaa.

Mir viihtyi paikassa jonka ympärille lasketaan tuhkat. Peruukki on sama kuin Nosferatulla, mun nuket lainaa toistensa peruukkeja.

Enemmän muokattu kuva. Yksi kuvistani jossa Mir on kauneimmillaan.

Hain kuvaan sellaista haaveilu tunnelmaa.

Mir mustavalkoisena. Kivasti tulee esiin tummemman taustan seasta, tämäkin oli tarkoituksellista.

Toivottavasti nautitte kuvista yhtä paljon kuin minä. Näistä vois melkeen saada jo valokuva näyttelynkin koottua.

2 kommenttia:

  1. Onpa hienoja kuvia! Osaat asetella nukkesi hienosti kuviin näyttämään luonnollisilta, mutta silti niin yliluonnollisilta ;) Mir on kyllä tosi kaunis tossa Nosferatunkin peruukissa vaikka ite tykkään eniten siitä liilasta Leeken peruukista Mirillä. Millä kuvausasetuksilla ja -ohjelmalla oikein kuvaat kun on sekä nukke että viereiset kukat teräviä? Mulla kun aina tarkentaa joko nukkeen tai kukkaan, ei koskaan molempiin :/

    VastaaPoista
  2. WOWW! Mahtavia kuvia. Laatu on oikein hyvä ja nukkesi ovat todella kauniita. Osaat myös asetella ne oikein hienoihin asentoihin. Mulla ei oo oikeestaan mitään muuta sanottavaa ku et oikeesti sun pitää laittaa noi kuvat johku suureen näyttelyyn ja tällee, ku noi on todella hienoja! ♥

    VastaaPoista