tiistai 3. heinäkuuta 2012

Haasteeseen vastailua

En itse saanut haastetta mutta tehdään silti ensimmäinen haaste koska oli hyviä kysymyksiä.
Haasteen löysin Shiro:n blogista Doll Negai.

1. Mikä on suosikkinukkesi kaikista mahdollisista pullipeista?
Vaikka vampyyrien ystävä olenkin, Miku Hatsune kolahtaa nykyäänkin oikein kovasti ettei eroon pääse :D.

2. Jos saisit valita yhden Dalin, minkä ottaisit?
En pidä lapsimaisista nukeista ja nämä on liian lapsen näköisiä mulle mutta Ende olis ainut minkä ottaisin.

3. Komein Taeyang? ;)
Omista varmaankin Sebastian PT, muista malleista Hide Doubt ;). Oikeesti jos listaisin niin täs ois melkein kaikki.

4. Millainen vaatetyylisi on - seuraatko muotia vai pukeudutko poikkeavasti?
Muoti on tylsille. Pukeudun goottityylisesti, lolitaan tai reisitaskuhousuihin ja hihattomaan paitaan. Riippuu fiiliksestä ja oonko kuvaamassa. Reisitaskuhousuihin kun mahtuu kaikenlaista kuvaussälää, myös ulkoinen salama :).

5. Millaisesta musiikista pidät? Suosikki musiikkityylisi?
Tykkään kaikenlaisesta. J-rock kuten Versailles ja X Japan, EBM kuten Blutengel ja Suicidal Romance, Vocaloidista lempparit on Miku ja Luka. Tykkään kuunnella vähän kaikenlaista rankempaakin ja toisaalta söpöilyä.

6. Kerro eri bloggaajien söpöimpiä nukkeja?
Tää on vaikee. Niitä on niin paljon. Jotta en pahoittaisi kenenkään mieltä niin vastaan: pidän Taeyang nukeista enimmäkseen tässä kategoriassa. Pullippeja on niin paljon et ei oikeen erotu hirveen moni mutta Rosalien Elisabeth on kaunis, Kittyn valkohiuksinen tyttö, silveryfoxheart:in Henri, tykkään seurata Mikunen kaimaa Mikunea. Olis paljon lisääkin mutta nyt nämä.

7. Minkä blogien postauksia odotat aina eniten? Eli mitkä ovat suosikkiblogejasi?
Pidän ehkä muiden aikuisten puolia tässä mutta odotan eniten Spican, Tatzukin ja muiden oman ikäisteni pitämiä blogeja mutta pidän myös Rosalien, Resiinirääpäleiden, AmieZeron.. Ja monien muiden jotka jaksaa panostaa photoshootteihin koska kuvatarinoita harvemmin luen. Joidenkin kuvatarinoita luen satunnaisesti mutta katselen siltikin enemmän kuvia kuin tekstiä :D.

8. Osaatko kustomoida nukkejesi meikkejä omasta mielestäsi?
En enkä halua osata. Itselleni stock meikki on se kaikista kaunein meikki. Mulle tärkeintä on keräily ja nukke ei oo mulle sama jos teen sen naamalle yhdenkään pisteen. Tykkään haasteista tuoda sama nukke eri näköiseksi ihan peruukkiakin vaihtamalla :).

9. Mikä on lempieläimesi ja miksi?
Sammakkoeläimet on lempparieläimiäni ollut all time. Sammakoita ja konnia on ollut dinosaurusaikanakin, jokin noissa sitkeissä söpöläisissä kiehtoo vaikka ne ei tee paljoo mitään :D.

10. Mitä harrastat?
Harrastan valokuvausta, blogin pitämistä, pelailua, teen juontia ja kiinnostus vampyyri kirjallisuuteen, tv sarjoihin, leffoihin yms vois sanoa myös harrastukseksi :3.

11. Tulevaisuuden haave-ammattisi?
Valokuvaaja mut ei musta taida tulla yhtään mitään :D.

12. Tykkäätkö käydä huvipuistoissa? Jos tykkäät, nimeä suosikkisi
Oon käyny viidessä huvipuistossa koko elämäni aikana eli särkänniemessä, tykkimäessä, lintsillä, planet fun funissa (meni konkkaan jo 90 luvulla) ja Ruotsissa jossakin tivolissa tms oli sen nimi. Ruotsissa olleessa kummitustalossa oli myös ihmisiä palkattu säikyttelijöiksi. Alta lähtevä lattia oli kanssa hieno vaikka se kallistuikin vaan noin 20cm mutta silti :). Linnanmäki on lähin joten siel on tullut käytyä eniten. Särkänniemessä viimeks 90 luvulla joten siit en voi sanoo mitään. Tykkimäessä viimeksi 2 tai 3v sitten. Linnanmäki voittaa koska mustekala, hurjakuru ja vonkaputous.

***

Jos joku haluaa haasteeseen vastata, saa vapaasti :).

4 kommenttia:

  1. Voisitko joku päivä laittaa blogiisi kuvan pari itsestäsi loleissa? Olen itse kiinnostunut paljon tästä tyylistä. :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä missään kawaii loleissa pyöri vaan sellasissa yksinkertaisemmissa mitä ostanu halvalla ebaysta :D. Eikä mitkään pinkit lolikuteet oikeen sopiskaan 28 vuotiaalle :D.

      Poista
  2. Siis apua minä? Miten se on mahdollista.:D Mustekala, Hurjakuru ja Vonkaputous on mun mielestä myös yksiä lintsin parhaimmista laitteista. ^^

    VastaaPoista
  3. Nappaanpa haasteen vastaan. Katsotaan saanko siirrettyä kysymykset blogiini?

    VastaaPoista