lauantai 28. heinäkuuta 2012

Valokuvaus tutoriaali?

Sain kyselyä jos jakaisin valokuvausvinkkejä. Sitä oonkin miettinyt aikaisemminkin mutta en hirveesti keksi mitä kertoisin. Helpompaa olisi jos joku haluaisi tietää vaikka mihin kannattaa tarkentaa yms. Valokuvauksessa on niin paljon erilaisia hankaluuksia että helpompi edetä pienemmistä jutuista mutta omasta harrastuksen alusta on sen verran pitkä aika etten osaa aatella aloittelijan näkökulmasta. 

Siis kerro mitä haluaisit tietää kuvistani, omista kuvaustavoistani tai onko sulla joku muu pulma johon haluisit vastauksen? Laita tähän kommenttia. Jos et haluu julkisesti kysyä, voit myös laittaa PullipSuomessa yksityisviestiä. Laitan vinkit myös foorumille :).

Idea isompaankin juttuun tuli kun ennen omaa Taeyangia ihastelin Himitsu:n kuvia flickrissä. Hän osaa ottaa niin taidokkaita kuvia. Oli suuri kunnia kun hän myös täggäsi mun ottamia Taeyang kuviani suosikkeihinsa. Ajattelin kun oon nyt oppinut kuvauksessa vähän kaikenlaista niin voisin auttaa muita.

Who is with me?

3 kommenttia:

  1. No noi tarkennus vinkit ois kivoja, ja itseäni kiinnostaisi että mistä kulmasta nukke näyttää parhaimmalta, mihin kannattaa mennä kuvaamaan jos haluaa mahdollisimman hyvälaatuisia kuvia. Myös vinkit luonnollisista asennoista voisivat kiinnostaa monia.

    VastaaPoista
  2. Mua kiinnostais noi tarkennusjutut tosi paljon, ainakaan mä en melkein koskaan saa tarkennettua haluamaani kohtaan :--D Ja myös vinkit miten nukke näyttäis luonnolliselta kuvissa ois kivoja.

    VastaaPoista
  3. Kuvanmuokaus vinkit olisivat ihania. Sinulla on aina niin ihana tunnelma kuvissasi. :3 Ja myös se mitä kameran asetuksia suosit.

    VastaaPoista