maanantai 11. marraskuuta 2013

Soom Sueve/Adamelli tyttösen peruukki kotiutui. Extrana mies ja Lestat yhteiskuvassa

Kuvasin nämä samaan aikaan kuin edellisen blogauksen kuvat. Vielä on Blutengel kuvia tulossa, kunhan ne ehdin muokata. Kuvia tuli yhteensä 200 kappaletta :D. Rakastan kuvien muokkaamista, muokkailen kuitenkin vain valotusta ja kontrasteja (kohinan lisäksi). Multa ei taikakuvia nähdä, tuo kuvausohjelma ei sellasia osaa :D.

Tilasin hartsilasten foorumin kautta Lutsilta kimppatilauksena. Silloin oli rahat tiukilla ja ostin vaan yhden peruukin, Dune pää jäi siis ilman mutta onneksi sille on peruukki tulossa toisaalta. Omat silmätkin on lähetetty, ostin ne etsyn kauppiaalta. En olekkaan täysin varma kumpi saa liilat ja kumpi harmaat. Ratkaisu: molemmille päille yksi kutakin väriä kokeeksi ja kuvia peruukit päässä. Laitan kuvat sitten tännekin ja voitte kertoa kumpi väri sopii paremmin. Odotan jo innolla :3.

Peruukin väri ei tullu oikein kameraan, onneksi muokkausohjelmassa oli sopiva kikka siihen, muutin valkotasapainon "As Shot":sta "Tungsten":ksi. Peruukin väri muuttui oikeaksi. Oli ihan nukke kädessä vertailtavana kun muokkailin. Päässä Dikadoll Autumnini silmät jotka oli tullessa päässä. Tulossa olevat silmät on samaa kokoa, 16mm.

Tästä tytöstä tulee söpöilijä.

Kaviot <3. Oon niin onnellinen että sain napattua tämän tytön. Hartsilapsissa samanlaisia sorkkia myydään tannina 170e hintaan. 

Sorkat saa blushin mutta värejä en oo vielä päättänyt, niiden kun pitäisi sopia söpöön kuin gootimpaan hahmoon. Käsiin teen kynsilakat sitten myös samaan sävyyn sorkkien kanssa.

EXTRA:

Älkää pelätkö, tässä juhlitaan vain Call Of Duty: Ghostsia :D. Angry birdsitkin vaan kuhertelee taustalla ;).

Lestat on kanssa pelimiehiä :3.

Tässä vielä "pelaajan muotokuva".

10 kommenttia:

 1. naw~ tuo peruukki on ihanainen ♥ ja nuo sorkat ovat aina niin jumalaiset *___* *kuolaa näppikselle*
  peli paartit 8)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia c: mistä oot saanu ton huivin (mäki haluun> ^ <)?

  VastaaPoista
 3. Uih sorkat ovat jotain niin ihanaaa <33 Kuvat olivat taas lovetusta
  Lestas ja miehesi upeina pelaamassa. Huivi oli ihana : 3
  Lestasin kädet nun <3 Jotain aivan upeaa..
  Peruukki on todella upea.
  Huomaa miten panostan tähän blogiin.

  VastaaPoista
 4. Sorkkatytöstäsi tulee supersöötti.En malta odottaa että näen hänet valmiina. Minulla on Myrtin käytössä tuota samaa sävyä peruukki ja se on ihanan värinen.

  VastaaPoista
 5. Äääääwwww syön noi sorkat ;3; Se on niin ubersöötti D;

  VastaaPoista
 6. Ihanat noi sorkat/kaviot :o ♥ Peruukki on myös kaunis c:
  Tyttösesi on kyllä upea :3

  VastaaPoista
 7. Kauniin värinen peruukki tosiaan :) Herkku suorastaan. En malta kyllä minäkään odottaa että millaisen tästä nukestasi taiot ^^

  VastaaPoista
 8. toi peruukki söpöydenmultihuipentuma *Q*

  VastaaPoista