sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Lestat Ravenwing - Not Alone

Suicidal Romance - Not Alone

Laittakaas siitä goottimusiikkia soimaan. Biisi on rauhallinen ja kaunis, ei mikään ränttätänttä. Not alone nimikin kertoo hauskasti tämän shootin tunnelmasta jossa Lestat on vähän yksinäisen oloinen. Noh, ainahan se on koska moldiin on veistetty tuo ilme pysyvästi :D. Lestat on siksi vähän haasteellinen kuvata muuten kuin surullisena mutta jos haluaa surumielisiä kuvia, niistä saa kauniita ja tunnelmallisia.

Aloitetaas tällä kuvalla. Tarkensin kasvoihin, hartsipiireissä nenät on kovassa huudossa ja pitihän sitä ite kanssa ottaa kuva jossa nenä näkyy sivusta. Tästä kuvasta huokuu yksinäisyys ja masennus, silti jotenkin tosi rauhallinen ja kiehtova. Yksinäisyys ei oo pahasta.

Tuo ilme kyllä pelottaa muut pois :D. 

Vampyyrin teehetki.

Kuvanmuokkauksella kivaa leikitellä. Kuvasin yöllä ja muokkasin kuviin yöllistä tunnelmaa.

SD koon kirous, nukkea kuvatessa tulee ylimääräistä kuvaan. Nahkahousut ja meshpaita <3.

Mustaa ja vaaleanpunaista, joka miehen unelmavärit. Kädet on miesten pitkäkyntiset.

Mitä tapahtuu kun laitan kontrastin täyteen ja väännän muut namiskat tarkoituksella näin äärirajoille, tämä kuva on lopputulos. Rakastan kontrastia, lisäänkin melkein kaikkiin kuviini vähän.

Lestatista saa hyväntuulisiakin kuvia. Hiuksetkin sekaisin moshaamisesta.

Vampire rocker. Kuvakulma on sama mutta tunnelma eri, mustavalkoisuus tekee kuvasta mielenkiintoisen kun resiini on paperinvalkoista.

Tämmöistä tulee kun koko päivän särkenyt päätä ja vihdoin helpottaa. Noi kädet oli tosi vaikee saada paikalleen. Kuminauha on varmaan 5mm ja S-koukkuja ei meinannut saada pois eikä takasin. Vaiva oli kuitenkin kaiken arvoista <3. Pieni kuvausmasennus on vaivannut, en siksi tehnyt halloweeniksi kuvausta mutta tässä halloweeniin sopivia kuvia näin jälkikäteen :3.

Dikadoll Shall pää pääsee tässäkuussa meikkiin. Nolluska taiteilee herraselle uskottavan meikin. Ideana tehdä siitäkin päästä gootti/vampyyri tyylinen meikiltään. Tilasin Shallille jo silmät, numero 3.

18 kommenttia:

 1. upeita kuvasia :3 nenäkuvat ovat kivoja n___n *öhöhö aivo lagi päivä ja en saa mitään viisasta kirjoitettua pööh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mikään ihme ettei saa järkevää päästään, olisin itekki noiden kuvien jälkeen ihan sanaton ja haltioissani :D.

   Poista
 2. Ihana mies, muutan sen oikeaksi mieheks ja me karataan yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa, ketä mä sitten pukisin naisten vaatteisiin.... Hups :D.

   Poista
 3. Hienoja kuvia, upea tunnelma! Herra on vähän liiankin komea :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Tunnelmaa oli hauskaa luoda. Pyörin tuolin edessä kuin paparazzi ja kuvasin joka kuvakulmasta :D. Lestat kyllä sulattaa sydämmen.

   Poista
 4. Upeita kuvia, herra on kyllä komea ^--^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Ennen herrasen hankkimista mietin pitkään ostanko vai en, oon iloinen että ostin :).

   Poista
 5. Ihan älyttömän kauniita kuvia taas! Pienillä muokkauksilla saat ihmeitä aikaan , tee kuvat tuovat mieleen suuresti jotenkin aasialaisen kulttuurin , mutta sitten kun kyseessä onkin tuollainen vähän yrmympi hevijätkä niin se saa hymyäkin huulille! Kaippa sitä rokkareidenkin pitää joskus rauhoittua ja heittää lössöilyksi teen äärelle! Mikäpä sen parempaa ajanviettoa kun lämpimän juoman nauttiminen näin kylmällä!

  Ison nuken kanssa taustaongelmat, ah niin tuttuja :D Aina löytyy jotain roskaa puolivahingossa jostain!

  ~Ameeba

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3. Käytän paljon aikaa kameran ominaisuuksien opetteluun. Yöllä on tosin pakko turvautua isoihin ISO-lukuihin ja sitten keskittyä enemmän kuvanmuokkaukseen että saa kohinan mahdollisimman matalalle, Vähän muokkasin keltaisuuttakin pois kun valot oli päällä :D.

   Samaa huomasin kun kuvasin, varsinkin tuosta sivuttaiskuvasta sai sellaisen aasialaisen zen-hetki fiiliksen :D. Se on vaan plussaa jos kuvat herättää ajatuksia. Mulla oli hirveen hauskaa näitä kuvatessa, eikä yrmy ilme muuttunu mihinkään :D. Hassuttelu on parasta, siksi otin riskin ja hain tuon vaaleanpunaisen ja söpön teeastiaston vitriinistä :D. Olisin voinut hakea SD kokoisen "kristallisen" viinilasin ja värjätä jollakin vettä punaiseksi, se olis ollu vaan liian helppoa. Kaikki nyt tietää et vampyyrit juo joko ihmisistä suoraan tai käyttää kristallilaseja. Kyllä se lasikin joskus pääsee käyttöön ;).

   Joo, ja kun sitä tavaraa on joka seinällä oli sitten vaatteita siististi laatikoissa, imuria tai ilmankostutinta. Ei niin vampyyri kartanon sisusteita mutta onneksi objektiivi blurraa taustaa. En ois kehdannut julkaista kuvia joissa imuri näkyis selvästi taustalta kun koittais luoda herkkyyttä kuvaan :D.

   Poista
 6. Olen aina tiennyt, että synkillä goottiherroilla on aina sievä porsliininen tekalusto koleiden päivien varalle. Nuo kuvat joissa käsi puristaa kannun kahvaa ovat mahtavia.
  Nuo miesten pitkäkynsikädet ovat tosi kauniit. Harmi ettei naisnukeille oikein tehdä kovin kauniita jointitettuja käsiä. Nivelistä tulee helposti vähän järeät ja miehekkäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee itseasiassa kuuluu goottien keittiönkaappeihin kuin vessapaperi vessaan. Itse goottikulttuurissa 15 vuotta pyörineenä oon huomannut asian. Ei vaan lolitat tykkää hienostuneista teeastioista vaan ne kuuluu oikeesti myös goottien mieltymyksiin. Ainakin silloin. Oon koittanutkin aina nukkeihin siirtää goottielämäntapaa aina kun pystynyt :D.

   http://www.winddolls.com/product_info.php?cPath=25_197_204&products_id=2231 <-- tuossa on aika sirot jointtikädet SD naiselle, myöskin Dikadollin. Saatan ehkä bluttikselle harkita mutta toi 80e käsistä on aika paljon.

   Poista
 7. Hauska nähdä taas kuvia Lestatista. :3
  Olen huomannut tuon saman Xavierin kanssa, että murjotuskuvia on helppo saada, muunlaisten kanssa pitää sitten kikkailla enemmän kuvakulmilla. Mutta on nämä herrat vaan lutuisia myrtseine ilmeineen~

  Vampyyrin teehetki kuulostaa loistavalta otsikolta jollekin tarinalle!
  Tuosta yksinäisyydestä tuli muuten mieleen, että kuuluvatko muut BJD-nukkesi Lestatin kanssa "samaan tarinaan" vai onko kaikille hahmoille omat tarinapolkunsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni ihan liian kauan että sain otettua kuvia, pitäisi kuvata useemmin, niin upee herra se on. Tykkään kovasti tuosta ilmeestä, siinä on jotakin syvällistä.

   Oon koittanut saada SD nuket yhteen ja fantasia MSD nukkien tarinat yhteen. Univormu Shiwoo on ainakin omanlaisensa eikä tunne ketään. Voisin kopukka goottipään ystävystyttää hänen kanssaan. Kopotti kehon söpömpi tyylinen pää on kaverina Ametistille. Nämä kaksi tyttöä on vähän, noh höpsöjä. Siipikorvaisesta tulee lolita joka ehkä tietää liian hyvin olevansa söpö. Ametisti taas vähän kyllästynyt liialliseen touhotukseen :D

   Lestat ja Blutengel on kumpikin hyvin vanhoja, Lestat kuitenkin muutama sataa vuotta vanhempi. Lestatin vaimo on joskus kuollut, siitä se ilme sitten on jääny päälle. Joskus heikkona hetkenään tavannut nuoren Blutengelin viihdyttämässä miehiä baarissa. Lestat on sitten vienyt Blutengelin hotellihuoneeseensa ja tappanut Blutengelin ja herättänyt takaisin eloon. Vieläkin bluttis tapaa viihdyttää katsojan silmää, vähänkuin ne eräät kuvat :D.

   Jotain tällaista on nukkien taustalla.

   Poista
 8. Vau, upeita kuvia komistuksestasi!

  VastaaPoista