torstai 7. marraskuuta 2013

Shoppailua: Lintuhäkkityylinen tuoli ja naamattomalle peruukki

Ollut kaamosaikaan ihan zombi olo. Sisällekkään ei juuri valoa tule niin ei oo jaksanut kuvata. MSD kokoiset kaavat tuli, pääsee ompelemaan nakuileville tytöille mekot :D. Valmiista puvustuksesta sitten kuvia kunhan valmistuvat.


Tämmönen peruukki tuli valittua MSD päälle. Lime tulee söpömmälle hahmolle ja tämä taas gootimmalle hahmolle joka asuttaa samaa kaviollista kehoa. Peruukin hinnaksi tuli 19.30e. Sopivasti alle tullirajan :D.

Dollmorella ihastelin näitä mutta hintana 54usd ja 45usd ois ollut postitus. Siihen mun ei tuu mitään tyynyjä. Joskus kun on tarpeeksi rahaa, kimppaan tuolta ja tilaan tyynyt :D. Voisi punasen ainakin, ei hintakaan oo paha kuin vain 6 dollaria. Tai sit teen ite :3.

Sitten löysin Dollmansionista samoja halvemmalla. 20-21 dollarilla sai yhden. Tilasin siis 2 :D. Ebaysta yhden sai postikuluineen 30e hintaan, Linkki *Klick*. Tämä siis tehty alunperin MSD BJD kokoiselle. Mitat: 40x20x20cm.

Nää nuket on samaa kokoa kuin mun Soomin fantasia tyttöset. Ajattelin että saavat olla esillä eteisen BJD pöydällä häkkituolissaan istuen. Ei tarvii niiden seistä :D.


Kelle se toinen tulee? Pullip Victoriquelle. Gosick sarjassa hahmo on kanssa häkkilinnun tyylinen. Kuvia ajatellen mainio idea ja samalla hieno paikka pitää nukkea esillä. Victorique tulee jouluksi viimeistään :). Ennen tätä tyttöä kuitenkin 3 päätä saa Nolluskalta meikit, joihin pitää varata rahaa.

1 kommentti: