sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Luts Senior Delf Mia - yhdeksänhäntäinen kaunotar

Nyt meni painokoneet kiinni. Aiemmin listasin unelmanukkejani, voit lukea siitä tästä *Klick*.
Olin jo melkein tilannut Pullip Victoriquen. Yllätyslimitedit pitäisi kieltää, koska häkkilintuseni Victorique lensi kauemmas turvaan. Tää nukke ei oo halpa, 3kk osamaksua vaatii pelkän kehon, korvien ja käsien ja firman meikin maksaminen. Pitäisi löytyä jostakin rahaa myös tuohon peruukkiin jota normaalisti ei myydä.  Pelkkä asu maksaa 110usd, kengät 58usd. En oo töissä, saan sairaspäivärahaa eli on tingittävä jostakin muusta. Onneksi oon tottunut köyhäilemään ja syömään edullisesti. Lopetan vaikka syömisen joka päivältä että saisin kaunokaiseni. 

Nukke julkaistaan 18.11. On myynnissä 18.12 asti. Joko tilaan tässäkuussa tai säästän tämän kuun erän ja tilaan joulukuussa, jolloin saisin ehkä säästettyä isomman summan, jos saisin maksettua kerralla 2 erää tai jos päätän ostaa vaatteet, maksan yhden erän.

 Ensimmäinen kuva jonka näin ja tiesin että tämä on jotain mitä oon aina halunnut. 

 Tykkään hartsinukeissakin firman meikistä, kustomoijalta pyytäminen on oma vaivansa. En haluu oottaa vuotta kuten Shall parka on saanut odottaa meikkiä. Hartsinukeissa hyvänä puolena on että nuken saa aina tyhjänä, ellet päätä ostaa meikkiä erikseen. Jotkut haluaa meikata itse oman nukkensa mutta itse mielummin kuvaan ja ompelen. 

 Fantasiaosia.. Lutsilta.. O_O. 

 Silmät tulee nuken mukana. Pitäisin nuo käytössä koska oikeillakin ketuilla on ruskeat silmät. Mullakin on ruskeat silmät joissa vihreää.

 Ihana nenä :3.

 Tässä näkyy pitkäkyntiset kettukädet. Tuo asu on kuin hahmo olisi muinainen. Aluksi aattelin sitä hassuna mutta se on hyvin kaunis. Hännät tulee ilmeisesti vain asun mukana.

Ihanan pehmeännäköiset hännät. 

 Kengät on söpöt mutta 58dollaria...

Peruukki tuo pehmeyttä tuohon vähän vakavaan ilmeeseen. Muutenkin liila ja musta sopii hyvin yhteen. 


Sen tiedän etten saa tähän yhtään joulu-avustusta. Oonkin budjetoinut että maksimissaan 600e saa maksaa, tämä toteutuisi välittäjältä ostettaessa. Firmalta ostettaessa olisi 96e enemmän koska tullien osuus. Välittäjän Luts valikoima. Kysyin La Resinerieltä onko tulossa niille myyntiin, muuten pitää nipistää 96e jostakin. Myöhemmin hankin Yuri pään samaan kehoon.

12 kommenttia:

 1. Tämä neito on niin kaunis < 3 Toivottavasti tärppää välittäjän kanssa

  VastaaPoista
 2. Voi apua, tää on ihan sairaan upea ! Faceup on ihan jumalainen. Upeat kasvonpiirteet ja niin ihanat kädet. Peruukkikin on niin suloinen. Tällainen neitonen olisi kyllä vaan maailman upein ilmestys. ^_^ Peukut pystyyn että saat hankituksi. :)

  MÄ RAKASTAN LUTSIN NUKKEJA. aamen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin koko kokonaisuuden tilaukseen. Syödään sitten halvemmin taas :D.

   Lutsin nuket on kyllä ihania. Ite pidän nukkemaisista nukeista tai sitten sellaisista joilla joku tietty ilme päällä. Lutsilla on mukavasti erilaista valikoimaa. Toivottavasti saat itsekin joskus ostettua nuken Lutsilta :).

   Poista
 3. Todella ihana nukke <3 Toivottavasti saat tämän :3

  VastaaPoista
 4. Ihan sinun näköisesi nukke ja kokonaisuus! Toivottavasti saat hankittua sen pikimiten.
  Suloinen kerta kaikkiaan ja mikä intensiivinen katse! Hännistä en innostunut. Olivat ehkä vähän huitaistun näköinen setti. Liian ohuita ja karvaisia minun silmääni. Olisivat nyt tehneet kunnon hartsisen hännän kun kerran muukin kokonaisuus on niin huoliteltu ja hurmaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kuin mulle tehty, ehkä siksi kolahti heti :D.
   Nuo hännät on kyllä vähän lyhyet ja kapeat myös mun makuun. Siksi suunnittelinkin ostavani mintunvihreää karvakangasta jossa sentin karvan pitus ja teen jalan pituset tuuheet hännät. Silloinkin 9 häntää :D.

   Poista
 5. Ei. Ole. Todellista. En ole koskaan nähnyt noin kaunista bjd:tä, tai pikemminkin noin kaunista NUKKEA :O Sydän itkee verta, koska minun ei koskaan annettaisi ostaa tätä kaunotarta, vaikka nukkejutut maksankin itse (alaikäisyyden kirous, olisi ihanaa voida tilata kaikki itse). Mutta voi taivas kun hän on kaunis. Nuo kasvot ovat ihanat ja korvat vieläkin ihanammat. Ja nuo hännät. Rakastan sitä, että hahmolla on useampia häntiä.

  Jään odottamaan omistajakuviasi enemmän kuin innolla, sulla on täydellinen nukkemaku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko pois, kauniita nukkeja on ihan liikaa :D. Mullakin jarruttaa vähätuloisuus, jos haluu jotain kallista on syötävä halpaa ruokaa kerran päivässä. Pieni aamu ja iltapala joskus. Mutta kyllä nukesta nauttii silti eikä mieskään valita, kunhan saa viikonloppuisin limua :D.

   Toisaalta kallis harrastus auttaa oppimaan rahankäyttöä ja budjetoimaan menojaan. Se oppi auttaa pärjäämään sitten kun asut omassa asunnossa :).

   Poista
 6. Sievä sievä nukke :)
  Nyt vasta tosin huomasin, että minulle tulee mieleen tästä nukesta aika kovasti League of legendsin Ahri. Yhdeksän häntää ja aasia teema kettu. Ja sitten vielä enemmän kun selasin niin samanlainen leijuva orbikin :D Ei sitten varmaan ihme että miksi tähän tykästyin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ahrin mainitsemisesta. Kävin kattomassa kuvia Ahrista ja RAKASTUIN :3. Latasin lolin koneellekin vaikka yksi tyyppi olikin kovin huolissaan mun elämän menetyksestä yhdelle pelille :D. Ei ollu kukaan huolissaan kun pelasin 3:ssa kuukaudessa 400 tuntia muuta peliä :D.

   Mitenköhän noita energiapalloja sais lisättyä kuvaan. Lightroomissa ei oo mitään fantasia efektejä :(.

   Poista
 7. Selailin noita aikasempia postauksia, ja pakko kysyä, että pelaatko Howrsea vielä? :)

  VastaaPoista