perjantai 8. marraskuuta 2013

MSD ompeluprojekti osa 1

Tehdääs tästä julkinen. Joo, en oo niin paljon nukenvaatteita tehnyt mutta ompelu sujuu muuten. Olin vähän epävarma miten asu mahtuu nukelle kun isompi kuin Dollmoren omat MSD nuket. 

Ensimmäinen askel: kopiot alkuperäisestä kaavasta, kaavojen mittojen tarkistus ja nuken mittoihin vertailu. Olkasaumaa levensin sentin verran, muuten en tehnyt muutoksia. Oli hyvä että tarkistin mitat koska kaulus oli sentin lyhyempi ja se yhdistyi kuitenkin ohjeissa takakappaleen kanssa samoissa pituuksissa.

Toinen askel: Kankaan valinta oli helppoa, sen kun piti olla jotain ihan turhaa ja hyvillä mielin roskiin heitettävää. Tein siis sovitteen huonolaatuisesta pussilakanasta. Tämä oli ollut jopa paketissaan vielä kun toinen samanlainen oli ollut pesussa ja nyppyyntynyt heti. Kangas vielä kuultaa läpi :D.

Sovitteeseen tulevat osat. En ottanut alushameen tai asun alaosaa mukaan tällä kertaa. Ne kun oli niin leveitä että varmasti mahtuu :D.

Kolmas askel: Sovitteen teko. Tältä näyttää valmis tämän päivän työ. Käytin tänään tähän 5 tuntia :D.

 Valmiin sovitusvaatteen kokeilua päälle.

Joko tein kauluksen jotenkin nurinkurisesta ohjeista huolimatta tai sitten pitsin puute saa asun näyttämään hassulta.

Kiroan kameran salaman mutta en jaksanut kaivaa ulkoista salamaa. Kangas on aika tönkköä eikä hihan rypytys laskeudu kauniisti :D. Seuraavaan tuleekin sitten pitsiä hihansuuhun. Pitsiä tulee myös kaulukseen, miehustaan, helmaan sitten kunnolliseen asuun.

Nyt onkin kello jo vähän yli 23 ja voisin rentoutua katsomalla jakson Naisten Paratiisi: nimistä sarjaa yleareenasta.

6 kommenttia:

  1. Hieno :o Odotan innolla oikeaa versiota tästä c:

    VastaaPoista
  2. Tosi upea, mäkin ootan innolla oikeeta versiota C:::

    VastaaPoista
  3. Suloinen tulee olemaan :3

    Yourlittlesteps.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Haa, sulla on tämä kaavakirja :) Itsellä kanssa yksi Dollmorelta, en ole vain saanut aikaiseksi kokeilla vielä :D Millaisesta kankaasta ajattelit tehdä sitten finaali version? Minä luulin että soomit ja dollmoren pikkuiset olisivat aika saman kokoisia, mutta ilmeisesti soomilla on leveämmät hartiat siis.

    VastaaPoista
  5. Oooo *-* muistan törmänneeni joskus vuosia sitten irc-galleriassa tyttöön, jolla oli tän kaltasia nukkeja. Ihan törkeen upeita! Etenkin silmät on mieleenpainuvan kauniit. Oonko käsittänyt oikein, että nää on myös todella kalliita? Oot onnistunut ottamaan todella kauniita kuvia, mitä nyt oon välillä käynyt kurkkimassa.
    ♥: Jonna

    VastaaPoista