torstai 28. marraskuuta 2013

2x Dikadoll Autumn. Miitti Spican kanssa

Nyt ois luvassa harvinaista herkkua. Nämä kaksi on samaa firmaa ja moldia mutta Pure White ja White hartsin väreissä. Molemmilla on saman firman miesten jointtikädet mutta Lestatilla on vaan pitkät kynnet. Oon pitkään haaveillut yhteiskuvista, harvemmin saa edes samoista Pullipeista yhteiskuvia.

Kaverikuva :3.

Herroilla on sama meikki mutta silmien rajauksessa on yksi eroavaisuus. 

Myös kulmakarvojen värit on erilaiset, Xavierilla on mustaa ja ruskeaa sekoitettu kauniisti keskenään ja lestatilla on koko mustat kulmakarvat. Ehkäpä firmalla päättivät tehdä erivärisiin harteihin joitakin värimuutoksia mikä sopii parhaiten. Kivaa kuitenkin jatkossakin jos löytää muitten Autumn kuvia, ja katsella näkyykö jotain muitakin muutoksia.

Xavier koittaa opettaa Lestatille kuinka olla kiltimmän näköinen.
Lestat: ai näinkö? 

Xavier: näin, katso mallia.

Xavier: etusormi ja keskisormi näin ja muut nyrkkiin.

Xavier: ymmärrätkö?

Lestat: ai näin?

Xavier: ei kun näin päin. Haluatko näyttää tupakoitsijalta? 

Xavier: olet kyllä ihan mahdoton. Ei mitään tapoja!

Lestat: mutta näin kynteni on valmiita vahingoittamaan jos joku tulee meitä hipelöimään. Eikö se olekin tärkeintä eikä söpöys?

Xavier: olet mahdoton...


Xavier taitaa olla vähän huolestunut. 

Molemmat on niin ihania <3. 

Xavierin tyyli on upee. 

Lestatin mielipide miitistä. Xavier rokkaa!

Xavier on Spican nukke. Linkki Spican blogiin *Klick*

Olin ihan paniikissa, onneks en tarvinnu ottaa lääkkeitä. Oon vissiin ihan hyvässä vedossa kun tarviin rauhottavia aika harvoin. Hirvee ahdistus ei toivottavasti näkyny päälle :D. Rentouduin aika nopeesti kun huomasin että Spica vaikuttaa rennolta ja hauskalta tyypiltä :).

Jotkut kuvat Xavierista muokkasin enemmän kun halusin kokeilla niissä Lestat muokkauksia :D. Xavier on siis ihan erilainen persoona kuin mun vampyyri rokkari.

Nukkeja ei vahingoitettu kuvausten aikana, Lestat voi olla kyllä kuljetuksesta toista mieltä :D. Hyvät jointit niin oli helppo asetella pyyhkeeseen käärittynä U-asentoon reppuun :D.

Käytiin myös eurokankaassa josta ostin tylliä ja muutamia lankoja. Ei pitäny ostaa kangasta mutta Soom Sueve:n söpölookkiin löyty vaan niin täydellinen kangas kuvioineen ja värinä mintun vihreä. 
Jos ensin kuitenkin tekisi Soom Dune:lle sopivampi asu kun saumurissa jo mustat langat. Ajattelin tehdä "naakka" teemalla asun.

@ Lea Kömi.

Tässä näkyy hyvin naakan värit. Päässä harmaata ja muuten mustaa. Ajattelin toteuttaa naakka-mekon niin että kaulus on tumman harmaa. Muu osa mekosta on mustaa, pitsitkin ja alushameen tylli. Jos jaksan tehdä bonnetin, teen siihen mustan lipan ja muuten tumman harmaana. 
Nyt musta kangas on pesukoneessa. Pitäisi jaksaa silittää loputkin. Toissapäivänä silittelin ja pesin koko päivän mun nukkeompelus kangasvaraston söpöjen kuviollisten osalta. 

18 kommenttia:

  1. Spicaa en ole koskaan irl tavannut, mutta silti <3

    Minusta on ihan hirmu kivaa, jos jollain toisella harrastajalla on sama nukke kuin itsellä, sitä on ihanaa katsella miten erilaiseksi nuket on stailattu tai vaikka onkin samantyyliset stailaukset, voi ihkuttaa, että näähän on melkein sisaruksia ^^

    Odotan mielenkiinnolla naakka pukua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa nukkea on hauskakin seurata. Usein tykkään katsella kuvia harrastajilta joilla on samoja nukkeja kuin itsellä, ehkä siksi en pidä customoituja niin erikoisina, ellei oo fantasiameikki.

      Esimerkiksi muiden Miku lol nuket on selvästi nuoremman näköisiä ja oloisia mutta silti on hauskaa, miten ihmiset tekee erilaisia peruukin väri ratkasuja tai vaihtavat silmiä. Muiden kekseliäisyydestä nauttiminen on yksi harrastuksen hauskimmista asioista :).

      Poista
  2. Tosi hienoja kuvia, herrat ovat kyllä tosi komeita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä komeita miehiä. Dikadollilla on monta muutakin komeaa herraa :D.

      Poista
  3. Tässä taas nähdään kuinka kaksi samaa nukkea voi näyttää niin erilaisilta eri omistajilla. :'D
    Kerran olen tainnut livenä miitissä nähdä kaksi saman mallin nukkea(Soomin nukkeja jos muistan oikein). Ne olivat ihan kuin yö ja päivä.

    Mutta mahtavia kuvia taas, ei voi muuta sanoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa että oot myös kokenut tämän :). Omistajan maku ratkasee paljon miltä nukke näyttää ja varsinkin jos ei oo firman meikillä vaan molemmat vielä customeja, voi erotus olla aika vaikuttava näky. Oli kyllä vaikuttava nähdä myös 2 firman meikillistä. Kuin katsoisi tauluja.

      Kiitos :). Sitä tuntee välillä olevansa tylsä kuvaaja mutta nuket yllättää :D.

      Poista
  4. Kiitos mukavasta miittiseurasta~ <3 Meillä oli kivaa Xavierin kanssa, Xavier taitaa olla onnellinen että selvisi ilman verenluovutusta vaikka Lestat onkin vampyyri. ^__~

    En huomannut että olisit panikoinut, hauskasti juttu luisti. :3 Oli myös hauska nähdä Lestat livenä ja vertailla poikien yhtäläisyyksiä/eroja.

    Hienoja kuvia olet ottanut, jännää nähdä Xav sinun kuvaamanasi! Ja olet vielä hauskan kuvatarinankin keksinyt näihin, hehe! ;-DD Naurattaa tuo kun Xav näyttää niin epäluuloiselta Lestatin vieressä istuessaan... Lestatin valkoiset kädet näyttää ihan posliinilta, kaunista. Lestatilla on muutenkin jotenkin sulavampi ja kissamaisempi tapa elehtiä, johtunee vampyyriydestä. :3
    Kaverikuva on hauska ja viimeinen kuva Lestatista on tyylikkäästi rajattu.

    Nähdään taas uudestaankin miitin ja kahvikupposen merkeissä~! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi :), ja Xavierille myös :).

      Keksin tuon tarinan kuvia muokatessa :D. Jotain positiivista on siitä että ottaa muutenkin paljon kuvia eri kuvakulmista ja koittaa saada erilaista ilmettä kuviin. Täysin lennosta tuli tarina, koitin tehdä Xavierista hahmonsa oloinen herrasmies ja Lestat taas on enemmän sellainen "toteuttaa hyviä tapoja vain itse siitä hyötyessään"-tyyppiä :D.

      Koitan välillä leikitellä ajatuksella miten aristokraatit joskus oisivat elehtineet, Lestat kuitenkin on satoja vuosia vanha. Silloin miehetkin oli enemmän fiinimpiä ja voisko jopa sanoa diivampia kuin nykyään. Pukudraamoista saa hyviä vinkkejä :D.

      Noi lestatin kynnet tekisi mieli värjätä, ehkä harmaiksi, mustiksi tai jotain muuta.

      Olisi kyllä hauskaa nähdä toistekin :).

      Poista
    2. Niin ja ootan innolla sun kuvia miitistä <3.

      Poista
  5. Ai niin ja naakat ovat yksiä lempilinnuistani joten jännää nähdä millainen naakka-teemaisesta puvusta tulee! ^3^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä täällä Tikkurilassa asustaa noin 300 naakkaa. Niitten "naksutus" on kuorona hauskaa kuultavaa kun niitä on puissa oksat mustana.

      Poista
  6. omg ootko tosissas.. nukkeja...... ohhoh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun ihan huumorimielessä näitä kuvaan. Oikeesti kuvaan prätkäjengiläisiä viikonloppuisin... Rankat työt vaatii rankat huvit :D

      Mikä vika nukeissa? Jos kuvittelet niiden kuvaamisen olevan helppoa, koita toki itsekin.

      Poista
  7. Voi miten kiusaantuneelta molemmat Autumnit näyttävät! Kuin olisivat sukukokouksessa ja miettisivät, koska kehtaa lähteä? Onneksi nukkejen ihmisillä on ollut rennompi tunnelma!
    Mahtavaa nähdä samaa moldia rinnatusten. Siihen on harvoin tilaisuutta niin nuo hifistelyt meikkienkin suhteen jäävät arvoitukseksi. Tylsää että kaikki nukkeilijat asuvat niin kaukana. Olisin mielelläni osallistunut miittiinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Autumnit on kyllä vähän sellaisia, mutta tuo ilme onkin se syy miksi moldia niin paljon rakastan. Siitä on oma haasteensa että saa kuviin eloa. Ite ainakin nautin suuresti kun pääsen kokeilemaan erilaisia ideoita nuken piristykseksi. Myrtsikuvia on tietty kanssa kiva ottaa darkimmalla asenteella ;).

      Pitkät välimatkat on harmillisia :(.

      Poista
  8. Hauska löytää Naakka kuvani sivullasi. Olisi tosi mukava nähdä Naakka pukusi. :D

    VastaaPoista
  9. ööööööööööööööööööööööööööööööö ok

    VastaaPoista