keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Testikuvia uudella objektiivilla

Ostin uuden objektiivin, vaihtelu virkistää välillä. 

EF 50mm f/1.4 USM on objektiivin koko nimi, alustana Canon. Molemmat luotto-objektiivini omaa ultraäänimoottorin joka tarkentaa nopeesti. Kuvanvakainta kun ei kamerassa ole niin hyvä ominaisuus tuo nopea tarkennus. 

Canonin sivulta:

"Canon EF 50mm f/1.4 USM
Monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen kuvanlaatu

Suuren valovoiman ja nopean tarkennuksen ansiosta pienikokoinen EF 50 mm f/1,4 USM -vakio-objektiivi sopii hyvin kaikenlaiseen valokuvaukseen.

Edut
 -Suuri valovoima f/1,4
 -46 asteen kuvakulma
 -Ultraäänitarkennus ja jatkuva käsintarkennus
 -Lyhin tarkennusetäisyys 45 cm
 -Asfäärinen linssielementti
 -58 mm:n suodinkoko

Yksityiskohtaiset ominaisuudet:
Monikäyttöinen ja pienikokoinen vakio-objektiivi

Gaussin optiikka ja kaksi tehokkaasti taittavaa linssielementtiä takaavat terävät ja selkeät kuvat jopa valovoimalla f/1,4. Objektiivi sopii parhaiten maisema- ja matkakuvaukseen sekä muoto- ja reportaasikuvaukseen.

Ultraäänitarkennus
Ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman ylivärähtelyä. Tarkennusta voi säätää koko ajan myös käsin poistumatta automaattitarkennustilasta.

Taustan pehmennys
Pyöreä himmenninaukko pehmentää epäterävät alueet kauniisti ja tasaisesti. Etualan kohteet erottuvat hyvin pehmennettyä taustaa vasten.

Super Spectra -pinnoite
Super Spectra -pinnoitteet parantavat väritasapainoa ja kontrastia. Ne vähentävät myös haamukuvia ja heijastumia, joita voi ilmetä valon heijastuessa kameran kennosta."

Ja sitten ottamiini kuviin. En panostanut näihin tuttuun tapaani vaan räiskin menemään :D.

Mewtwo :3.

Ikkunasta näkyy jotain mitä sopii paheksua.

Huvittavinta on tuon pakettilaatikon koko verrattuna objektiivin omaan kokoon :D. Kuulemma kaikki Markantalon laatikot on tota kokoa, mitä luonnonvarojen tuhlausta!

Tarkennus osu ylimpään laatikkoon. Näin säilytän nukkien vaatteet ja ylimmässä on peruukkeja.

Ostin samalla hakureissulla myös laukun, harmaata krokoa <3.

Laukku maksoi 10e vähemmän kuin ovh hinta eli 32.95e.

Nukkepöydälläkin piti käydä ottamassa, Sebastian parka peruukitta mut nuo ihanat stock meikit näkyy parhaiten ilman peruukkia.

Tykkäsittekö näistä randomeista kuvista? Ite oon ainakin tyytyväinen objektiivin laatuun.

5 kommenttia:

  1. ps:liityisitkö lukijaksi?????tos blogin linkki monsterimaailma.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hienoa jälkeä tekee tämä uusi objektiivisi! Mukavaa nähdä sinulta välillä tällaista rennompaa otetta. Sitäpaitsi uusi käsilaukkusi on oikea unelma. Lieneekö sattuma että se on ihan tarkalleen sävy sävyyn Mewtwon kanssa? Sitä tuikeata tyyppiä saisit muuten kuvailla enemmänkin. Todella luonteikkaan näköinen olento.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä postausta varten kuvasin aika rennosti tyyliin "mikä nyt eteen tulee" :D. En oikeen oottanut kuvilta sen kummempaa taiteellisuutta tai ideaa mitä yleensä kuvatessa mietin :D. Testikuvat onnistui kuitenkin monipuolisuudesta huolimatta oikein kivasti. Pitää vielä testailla objektiivia kunnon shootissa. Ajattelin ostaa tuon objektiivin kun oli 200-300e halvempi kuin se mitä alunperin mietin. Jos objektiivi ei kolahdakkaan niin ainahan sen saa myytyä eteenpäin ja hankittua paremman. Alunperin olisin ostanut lyhyemmän 24-35mm jolla ois pitäny kuvata aika läheltä. Tuolla 50mm etäisyydellä kuvattava on aika saman pituuden päässä kuin kameran linssissäkin. Tuli kokeiltua fasaaninkin kuvaamista mut ei ihan ylettäny kuvaan kun oli niin kaukana ja en saanu sitä pysymään kuin 2 metrin päässä :(.

      Poista
  3. Toi Mewtwo figu on vaan niin ihana ♥

    VastaaPoista