sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

My Little Pony kokoelman päivitys

Ostin tuossa isomman Pinkie Pien. Mikunen omaksi poniksi. Vielä ei oo yhteiskuvia mutta niitä tulee kyllä :).

Ihana :3. Niissä pienissä ei oo niin täydellistä pinkiemäisyyttä kuin tässä. Melkein voisi luulla että hyppäisi kohta paketistaan tanssimaan ja hehkuttamaan leivoksia :D.

Ei voi tajuta miksi takakannen kuva on melkein aina erilainen kuin ite paketissa tuleva poni. Tämäkin ihan eri sävyinen, enemmän shokkipinkkiin tuo sävy.

Kaikki Rarityni. Tartteis varmaan tehdä hiuksille jotain kun paketista otettuna ei oikeen Raritymaisesti hiukset mene. Onneksi Rarityt ei osaa leluina puhua, ne muuten huutaisivat "tee nyt ihmeessä heti jotain hiuksilleni, ne on ihan kauheat *pyörtyy*".

1 kommentti:

  1. Hihi~ Ihania ponskulaisia~ :3

    Itse metsästin vuosi sitten oman Fashion Style- Pinkie Pie:ni Tukholmasta kun Suomen kaupoista olivat kaikki silloin lopahtaneet. Nyt Pinkieitä on alkanut näkyä lisää, ehkä uudelleenjulkaisun myötä.
    FS Pinkie on ihan sairaan ihana~ <3

    Alunperin minunkaan ei pitänyt alkaa kerätä Fashion Style-poneja, mutta sitten sorruin yhteen FS Fluttershyhin ja ihastuin ja se oli menoa se. x''D

    Tuo Rarity-komppaniasi on tosi hauska, olen miettinyt muuten kanssa että pitäisikö noiden omien ponskujen harjoille tehdä jotain kun ne on niin meh. Tähän mennessä ainoa, jonka harjaan olen ollut jo paketista tyytyväinen on Trixie. <3

    Tällä hetkellä olen muutenkin sitä mieltä että Trixie is best pony. ;-DD

    (heheh; oletkos muuten pelannut Banned from Equestria -peliä? >:--DD )

    VastaaPoista