maanantai 8. huhtikuuta 2013

Pastelli Mikune ja söpö Sebastian

Monet teistä olisi ottanut Mikuneni, kun aprillasin. Nyt näette häntä parin kuvan verran. Kokeilin uutta peruukkia ja sopii kyllä kivasti tuo kisskiss karkin värinen peruukki. Joskus aattelin ettei mulla tuu olemaan yhtäkään nukkea joka käyttäisi pastellivärejä mutta oon silti iloinen että ne sopii :D. 

Mikune kommunikoi unissaan My Little Ponyjen kanssa. Siitä ajatus sitten lähti ja edellisen blogauksen poni tuli taloon :D. 

Mikune näki unta että ratsasti uljaalla ratsulla.

Ennen heräämistään, Mikune taputteli ratsuaan ja toivotteli sille hyvää huomenta.

Pääsiäisen kunniaksi piti ostaa pääsiäispupu. Mikune eläinystävänä haluu silittää pupua.

Tilasin tämän peruukin Bloody Red Hoodylleni. Halusin kokeilla kuitenkin miten istuu väriltään Sebastianille. Sopii liiankin hyvin, teki mieli jättää peruukki hänelle mutta laitoin sen pikapikaa Bloodyn päähän ettei jää houkutukseksi :D.

Syy miksi tykkäsin väristä, silmien korostuminen. Joillakin peruukeilla joita oon kokeillut, nukke muuttuu vihaiseksi mutta sehän on söpö ja hymyilevä nukke.

Toivottavasti tykkäsitte :3. Ajattelin tuossa kun pääsen vihdoin saikulle ja rupeen saamaan säännöllisesti rahaa (sairaspäiväraha), voisin tilata itselleni ehkäpä jotain kivaa. Luultavasti taas menee pitkään että saan edes päätöksen mutta ajattelin ostaa objektiivin. 

Mulla makro on 60mm, ois ehkä liian samankaltainen kuvaustilanteissa, kun makrolla on vähän mentävä liian kauas kuvatessa hartsisia hongankolistajiani. Halvempi hinta houkuttelee.

Tässä olis kiva objektiivi eikä tartteis olla kovin kaukana kohteesta. Tykkäisin kuvata tällä muutakin pientä, kuten kukkia/kasveja ryhmissä. Lyhin tarkennusetäisyys on sama kuin makrossani eli 25cm.

Molemmissa on USM eli ultraäänimoottori joka helpottaa paljon tarkennusta käsivaralla. Siksi en tarvii kuvanvakaajaa objektiiveihini kun USM toimii tarpeeksi hyvin. Molemmat on myös erilaisia, ensimmäinen on kiinteäpolttovälinen ja alimmainen laajakulma. Kun osais valita :D. Luulen että lopullisen valinnan tekee hinta, alin kun on nyt tarjouksessa.

9 kommenttia:

  1. Mikune on niin söpö ite kyl aprilli päivänä oisin halunnu sult Mikun nwn. Tiätsä muuten et jos pullipstylest tilaa kaks nukkee(Pullipin ja Dalin) nii tuleeks molemmist postikulut vai vaan toisesta?

    http://watashinopurippu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aww. Mikune olisi ollut niin suloinen. Mutta saan ihailla neito sinun upeissa kuvissasi. <3 Sebastian näytti aika komealle peruukkilla. :3

    starpullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Mistä Mikunen ripset ovat? Ovat nimittäin todella kauniit. :)

    VastaaPoista
  4. Tuo pupu-kuva on ihan paras. Herkullisia värisävyjä~ :3 Mitäs Mikune ponien kanssa juttelee unien välityksellä?

    Sebastianille tuo väri on kyllä juurikin passeli. Kiva että olet säilyttänyt Sebulla stock-chipit, minusta Sebastianille ne on parhaat.

    VastaaPoista
  5. Mikuneeeeeeeeeeeeeeeh <3<3<3<3<3<3<3
    Kuvissa kaikki värit mätsää ihan täydellisesti ja nukkes on ihania :3 Onneks et oo vaihtanu Mikunelle etkä Sebastianille uusia chipsejä, koska noi on just ihanat ♥

    Voitko linkata ton Mikunen peruukin?

    VastaaPoista
  6. Onpa Mikuna ihana <3 Ja Sebastianista mä en osaa sanoa mitään järkevää :3 Ihan täydellinen herra :)

    VastaaPoista
  7. Naws kun on söpöjä >3< Mistä Mikunen peruukki on?

    VastaaPoista
  8. Mulle tilattiin eilen miku hatsune lol versio plasticpopista

    VastaaPoista