tiistai 18. syyskuuta 2012

Miku ja Bloody lainaperuukeissa (Monstro)

Ajattelin ottaa esimerkkikuvia millaisia nuo peruukit on luonnossa. Bloodylla on aika stock peruukin värinen karvaperuukki ja Mikulla blondi. Yllätyin peruukkien koosta ja karvojen silkkisyydestä. Erityinen huomio oli peruukin takaa sisäpuolelta, kun peruukki menee yli olkapäiden, kangas oli käännetty ja kiinnitettu huolellisesti että karvat näyttäisivät paremmin luonnolliselta. Itselleni Monstron peruukit on uusi tuttavuus ja nämäkään eivät jääneet itselle vaan ovat löytäneet jo uudet omistajat PullipSuomen foorumilta.

Bloody lainaa Miku lol:in toppia ja hametta.

Puunlehtiä ei vahingoitettu kuvausten aikana :3.

Suosittelen Bloody Red Hood nukkemallille Burgundin väristä peruukkia, on hyvin lähellä stock peruukin väriä. Taitaa oma Bloodyseni saada myös oman vastaavan värisen mutta muussa leikkauksessa.

Vaikka peruukki on pitkä ja runsas, stock viitan huppu mahtuu päähän :).

Kuvasta näkyy hyvin miten asustamalla turkoosit luomet ja silmät ei pomppaa silmille vaan on harmoninen kokonaisuus :3.

"Ethän kerro kellekkään että lainasin Mir:n takkia, tai oikeastaan voisinkin omia tämän itselleni"

"Shh"

Tykkään paljon kuvan valoisuudesta ja varjojen leikistä. 

Joku baka oli repinyt kukkia pensaasta mutta Miku kuviin ne tuovat kuitenkin kauneutta. 

"Melkein kuin kirsikankukkia, niin ihastuttava tuoksu <3"

Kaikille pieni vinkki: kuvatessa keskittykää nukkenne parhaisiin puoliin, rakkaus nukkeen välittyy kuvissa kauneutena. Kuvanlaatu ei merkkaa mitään jos nukke vain pönöttää jossakin surullisen näköisenä. 

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia C:
    Söpöt sukkikset Mikulla. Oletko itse tehnyt? Jos et, niin mistä tilasit/ostit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tehnyt itse, ostin muistaakseni Mimiwoosta joskus. Nuo on sellaiset verkkokuviolliset.

      Poista
  2. Tosi syksyisiä mutta värikkäitä ja niin söpöjä kuvia~ :3 Bloodylle sopii oikeasti tuo viininpunainen karvaperuukki aivan mielettömän hyvin! Tosi animevaikutteinen tulee tytöstä kun hiuksetkin tuollatavalla animemaisesti "piikikkäinä". ;-D = tykkään.

    Osaisitko neuvoa, mikä Monstron karvaperuukkimalleista sopisi minun Xavierilleni? Olen hiukan pulassa hänen kuituperuukkinsa kanssa, joka leviää joka suuntaan ja haluaisin kokeilla jotain syvän tummanruskeaa karvaperuukkia, mutta en ole vielä oikein löytänyt mieleistäni... ehkä se löytyisi Monstron valikoimista...

    VastaaPoista