lauantai 1. syyskuuta 2012

Kiinnostaako MonstroDesigns:in peruukit?

Ajattelin kun Mollamania toimii miten sattuu ja peruukit maksaa siellä 22e, voisin tarjota vaihtoehdon mistä saada noita upeita karvaperuukkeja.

Tilasin tänään 2 Pullip kokoista peruukkia ja ajattelin myydä ne 14e kappalehintaan. Siihen hintaan kuuluu kirjepostitus helposti kuoressa. Toimin rahat tilille, sitten postitus mutta myös muut tavat käyvät kuten nouto Tikkurilasta tai sitten hki miitistä esim. Käteismaksu käy myös mutta en ota vastuuta rahojen hukkumisesta jos postitat ne.

Nämä peruukit mahdollisesti postitetaan maanantaina mulle mutta päivitän myöhemmin tätä postausta kun saapuneet. Peruukkeja saa varata. Varaus ja ostoviestit tuohon alle.

Jos näille peruukeille löytyy ostajat ja jos joku muu väri kiinnostaa, voin alkaa välittämään näitä peruukkeja pienimuotoisesti. Saa mainostaa jos joku ystävistänne/tutuistanne on kiinnostunut hankkimaan peruukkeja Monstrolta :). Ajattelin pääosin myydä peruukkeja blogini kautta tai laittaa huuto.nettiin.

Golden Blonde

Golden Blonde

Burgundy

Burgundy

Ota yhteyttä mailiini sairaansexy@hotmail.com jos kiinnostut tilaamaa kauttani.
Kertokaa toki mielipiteenne, kaipaatteko tämmöistä palvelua?

2 kommenttia:

  1. Oisin kiinnostunu ostaa ton alemma:)

    Laitas sähkärii jos o vie vapaan : aino.koskinen@wippies.fi

    VastaaPoista
  2. Juu, ei oo vapaana. Mulla on peruukeille oma ketju Pullip Suomessa kun tätä kautta ei tullut tilaajia. Jatkossa aattelin laittaa myös huuto.nettiin osan.

    VastaaPoista