keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Tuleeko Dikadoll tilaus syntymäpäivään mennessä?

Jännittää. Nyt jännittää.

Kysyin Rosedollsilta et mikä tilauksessa kestää kun DOA foorumilla (suljettu hartsifoorumi, enkunkielinen) on 3 tyyppiä saanu mua ennen tilaamansa nuket. Kuitenkin itse odottanu pitkään ja harmittaa kun muut saanu ennen. Tilasin siis kesäkuussa ja maksoin kokonaan, tilaus lähetettiin Dikadollille 1.7 ja olisi pitänyt tulla jo.

Onneksi Rosedolls vastasi nopeasti (seuraavana päivänä) että maksuni on mennyt Dikadollille ja he odottavat että firma lähettää tilaukset heille. Itse en oo pahastunut sentään odottelusta, otsikkokin on pieni sarkastisesti sanottu toive. Syntymäpäiväni on 29.9 eli ei tilaus tule 4:ssä päivässä sitten millään mutta tulossa on silti <3.

Kaikki eivät varmaan muista mitä tilasin. Tulossa on siis Dikadoll Autumn, 5 jointtisella keholla white skin:inä. Mukaan tilasin jointtikädet pitkillä kynsillä koska vampyyrihahmo. Kynnet varmaankin värjään pastelleilla harmaiksi. Punaisiksi ei kehtaa ja mustat vois olla turhan tummat valkoisiin käsiin.

Koska sain tilaukseni mahdutettua eventtiin, saan Dikadoll:ilta Shall pään ilmaiseksi. Olin miettinyt Shall:ia joskus hankkivani mutten sentään samassa tilauksessa. Autumn tulee firman meikillä, odotan innolla miltä se näyttää whitella. Shall on ilman väriä naamassa. Silmiä ei ole sopivia varastossa (omat on 20mm mitkä sopii Blutengelille) ja Autumnille suositellaan 16mm silmiä (kuten myös Shall).

Kumpikin pää lainaa samaa kehoa koska toinen keho maksaa satasia ja mieheni mielestä jo pelkkä yksi kokonainen nukke on kallis. Ei siis yaoi fanipalvelua :(.

Dikadoll Autumn

Tykkään nuken persoonallisesta ilmeestä.

Kuka voisi sanoa ei tuollaiselle naamalle?

Dikadoll Shall

Tämä pää tulee meikittä koska firman meikki oli sen verran kallis vaihtoehto että saan kotimaiselta kustomoijalta yhtä laadukkaan meikin ilman muutamia asioita jotka meikissä ärsyttävät ja en osaa niin hyin englantia että osaisin selittää mitä haluan.

Aloitan ensin asioista mistä erityisesti pidän nukessa ja miksi haluan tuon moldin. Ihan ensin voisi sanoa upeat kulmakarvat. Tulee mieleen joku aasialaisen pelin pelattava hahmo. Värimaailma on ihana, mustaa hieman ja harmaata on käytetty paljon. Robotti/kyborgi tyylinen meikki voisi sanoa. Pidän luomiväristä ja rajauksista, jopa noista alaluomen pisteistä. Sitten asioihin joita en halua nukelleni: Omaan makuuni liian pitkät alaripset, näyttää liian tyttömäiseltä noin. Toinen asia joka on ehdoton ei miesnukelle, eli huulten glossaus. On Autumnillakin glossia mutta Shall on kuin laittanut huulikiiltoa kiireessä. Ei näytä miehekkäältä ellei justiin tehnyt jotain kahdenkeskistä toisen miehen kanssa *köh*.

Tahdon teettää uuden meikin asioilla joita mainitsin plussiksi ja harmaan teeman lisäksi haluaisin tumman liilaa myös silmämeikkiin.

3 kommenttia:

  1. Hyvää syntymäpäivää! Olipa tuuri että huomasin asian juuri tänään ja pääsin onnittelemaan sinua.
    Autumn on kyllä suloinen moldi. Tai miehekäs jo suloinen on liian tyttömäinen sana. Toivottavasti he saapuvat pian.

    VastaaPoista
  2. Aww, älä lannistu, kyllä ne pojat sieltä tulee! :3

    Ihan mahtavalta kuulostaa tuo, mitä olet suunnitellut meikiksi Shall-pään varalle! Tuleeko hänestä sellainen robotti-kyborgi-tyylinen hahmokin? *___* Jos tulee niin upeaa, rakastan ropsuja~

    Aika jännää, en olekaan muuten aikaisemmin havainnut noita Shallin default-meikin alaluomen "pisteitä" ennenkuin nyt mainitsit tässä! Tuo on hieno yksityiskohta, joskus voisi toteuttaa vastaavan jonkun omankin tulevan nuken meikissä. :3

    Innolla poikiasi odotellen~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä täysin varma Shall pään hahmosta mutta kiinnostaisi tehdä siitä muistin menettäneen. Luen True Blood kirjaa just jossa Eric on menettäny muistinsa ja idea voisi olla hauska kuvattava kun muisti palaa pätkittäin :D.

      http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/166/1/6/raiden_mgs_by_wolfina_snakeheart-d3j11qu.jpg

      Voisin sanoa että tuo kuva ois aika samanlainen kuin mitä hahmosta mietin. Kuvan hahmo on jollain oudolla tavalla traaginen. Ihankuin pyytäisi "auta". Haluun paijata :D. Oon nähny mgs pelejä sen verran että kun näin Shall:in, tuli mieleen Raiden :D. En oo mikään pelisarjan fangirl mutta surulliset hahmot kai jotenkin vetää puoleensa kun en itsekään oo sisimmältäni mikään iloisin. Hän kuitenkin tulee saamaan muistinsa takaisin ja sen enempää en osaa hahmosta sanoa.

      Poista