lauantai 29. syyskuuta 2012

Synttärini (päivitys)

Aikuisena ei saada enää nukkelahjoja tai muutenkaan mitään leluja. Mutta mikään ei estä itseään hankkimasta itse nukkejuttuja :D. 

Nukkejutuista kun oli puhe, ostin nukeilleni 2 kuvaustaustaa. Talvea varten voisin ostella noita lisääkin kun oli ihan edullisia (Pullip kokoinen taustakangas+postikulut 21e, kpl), Tilasin clear obitsun Mir:iä varten. Mir kuuluu muutenkin kummitus sarjaan ja clear voisi muutenkin olla valkoisen ihon kanssa mukavan spooky. Jotain muutakin on tulossa mutta niistä sitten lisää kun saapuvat ;).


Perjantaina julkaistiin Angry Birds Trilogy pelikokoelma jossa on classic pelin lisäksi myös Seasons ja Rio. Ohessa Duudsonien Figma:ssa heittämä tipu joka valitettavasti ei enää ääntele. Pitihän sitä ostaa myös Angry Birts Läskijuomaa kaikkia makuja yhdet, toinen satsi on mieheni mutta samaan kuvaan tungettiin kaikki. 

Alla kaksi maisteluvideota josta selviää mikä ihmeen läskijuoma :D.



Käytiin tänään virallisena synttäripäivänä Expert Expossa ja tämmöstä settiä lähti mukaan. Tuo lintu varsinkin on mun lahja mutta mieltäni lämmittää uusi leivänpaahdin kovasti. Meillä ei oo ollu varmaan vuoteen koska edellinen leivänpaahdin hajos. Taulu-tv puhdistin on sekin tärkeä koska tykkään pitää läppärini näytön ja telkkarin puhtaana :). Lcd näyttöjä ei saa millä tahansa mönjällä putsata mutta pienet pölyt putsaantuu mikrokuituliinalla.

Toi peli on sitten mun miehelle, en oikeen viitsi tuollaisia pelata itse mutta voisin katsoa vierestä ja neuvoa :D.

Ei tarvitse tippaakaan alkoholia että on hauskaa. Harmittavan monet juhlivat baarissa synttäreitään mutta eipähän oo krapulaakaan :D.

Sitten bonuksena behind scenes! Mieheni siis itse kuvaa tuota figuuria ja laitan Mikun standissa nyaa:maan :D. Olen pahoillani salamakuvasta.

Ai niin unohdin taas jotain tänään. Mentäessä junalle, muistin että 3DS on unohtunu kotiin. Messukeskuksesta lähdettäessä muistin et olin tullu lataamaan pokemoninkin. Nyt melkein jäi tämäkin aihe sanomatta :D. Perkuleen valikoiva muisti.

Tämä pokemon oli must hakea latauspisteeltä.

"Tätä voimakasta taistelu- ja vesityypin Pokémonia ei voi pyydystää tavallisesti pelin aikana ja tämä latausmahdollisuus on voimassa vain rajoitetun ajan. Kun pelaajat saavat alkuperäisen Keldeo Formin, se voidaan siirtää uusiin, 12. lokakuuta julkaistaviin Pokémon Black 2 tai Pokémon White 2 -peleihin. Näissä uusissa peleissä pelaajat voivat muuttaa Keldeo-Pokémonin uuteen muotoonsa, jolloin se oppii myös uuden liikkeen!

Keldeo osaa Aqua Jet, Leer, Double Kick ja BubbleBeam -liikkeet. Taistelu- ja vesityypin Pokémonina Keldeon liikkeet ovat tehokkaita seitsemää erilaista Pokémon-tyyppiä vastaan: normaali, tuli, jää, maa, kivi, pimeys ja teräs.

Siirrettäessä Pokémon Black 2 tai Pokémon White 2 -peliin Keldeo oppii nimikkoliikkeensä, Secret Swordin ja muuntautuu uuteen Resolute Formiin. Secret Sword on taistelutyypin liike, joka sopii hyvin Keldeo-Pokémonin korkeaan Special Attack -ominaisuuteen. Koska Keldeo voi oppia tämän liikkeen jo Pokémon Black 2 tai Pokémon White 2 -pelin alkuvaiheissa, se on voimakas liittolainen, kun jatkat seikkailuasi."

Linkki *klik*

5 kommenttia:

  1. Paljon onnea! Paahdin on hyvä lahja, mää ainakaan en pärjäis ilman.

    Kylläpä Miku muuten näyttää ihanalta. <3

    VastaaPoista
  2. Hiukan myöhästyneet synttärionnittelut täältäkin suunnalta!! :3

    Postaako miehesi muuten noita ottamiaan figukuvia nettiin? Figuurit ovat kivoja ja tykkään figukuvauksesta myös!

    Awws, ihana poksu~ ^__^ Pitäisi varmaan taas itsekin alkaa pelaamaan pokemonia~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mun mies oikeen harrasta valokuvausta mutta kun kuvasi pelien collectors editioneitaan, otti yleis ryhmäkuvia näistä figuureista, patsaista ja muista. Ehkäpä mieheni joskus julkasee ne kuvat blogissani. Ite en viitti kun en kuitenkaan niin tarkkaan muista mikä oli mistäkin pelistä :D.

      Poista
  3. Vau, mahtavia synttärilahjoja! Minä en ole enää pitkään aikaan saanut mitään :(
    Miku on suloinen kuten aina. Onko hänen tukkansa lyhentynyt?
    Hei, tuo Keldeo näyttää tutulta. Meilläkin on sellainen mutta sen nimi on Nökö.
    http://www.uurastajan.com/noko%20pukittaa.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään ois saanu jos en ois ite ostanu :D. Mut niinhän se aikuisena menee, jos jotain haluu, ei muut ymmärrä sitä ostaa vaikka kuinka vinkkailis. Itekki vinkkasin naamakirjassa reilusti etuajassa et tää gootti kirjanmerkki ois kiva synttärilahja (16 dollaria) mut en sit saanukkaan sitä :D.

      Tuo kuva on joskus viime syksynä otettu, sillon mikulla oli saparoperuukki käytössä jossa saparot oli irtonaiset. Mulla noiden hiustyylit vaihtelee kuin kävisivät kampaajalla mutta palaavat kuitenkin taas jossainvaiheessa vanhoihin tyyleihinsä. Vaihtelu virkistää ja saan inspiraatiota tyylin vaihtelulla vaikka perusasiat pysyykin samana.

      Poista