lauantai 9. kesäkuuta 2012

Nukke tilattu! Dikadoll Autumn

Mun piti säästää vielä 2kk mutta mies antoi luvan tilata jo nyt <3.

Kun näin joskus keväällä Spicalla Autumnin, ihastuin heti. Siis nuken alakuloiseen ilmeeseen, en Spicaan :D. En pidä realistisen näköisistä nukeista mutta kukapa ei haluaisi lohduttaa ja paijata Autumnia :D. Olisi joskus hauska tavata Spica ja Xavier. Oma vampyyri teemainen Autumnini haluaisi varmasti tutustua (Kuroshitsuji) Sebastiania ihannoivaan serkkuunsa.

Sitten itse nukkeen jonka tilasin.

Pure white on valitsemani hartsin väri, onhan tuleva herrani vampyyri. Ilme sopii hyvin vampyyriksi, kuin surisi 100 vuotta sitten kuollutta rakastettuaan. Vampyyrikirjallisuudessa on paljon viittauksia menneisiin jääneisiin yksilöihin.

Niin haikea ilme :3. Mukana tulee randomisti silmät mutta harmaat tai vihreet ois mietinnässä, riippuu miten hyvin mukana tulevat sopivat. Peruukkia en päätä vielä mutta ehkäpä mustaa tai harmaata.

Lisää kuvia:






Tilasin kerralla hyvin posettavan kehon jossa 5 jointtia. Tässä säädyllisin kuva. 

Käsiii!

Samat kädet mutta mustaksi lakatut kynnet. Aattelin haluta verenpunaiset kynnet. Vampyyrit ei aina muista viilata/lyhentää kynsiään nii pääsee perkuleet kasvamaan. Kuvat on eri ihonsävystä kuin mitä tilasin.

Pitäähän sitä miettiä vaatetustakin valmiiksi vaikka en vielä kuteita tilaakkaan kun nukke saapuu vasta Elokuussa tai viimeistään Syyskuun alussa.

Nahkahousut!

Tän tyylistä paitaa jossa kaulus röyhelö, koska unohtanut miten nykyaikana pukeudutaan.

Renksusaappaat <3.

Tämä asukokonaisuuskin näyttäisi kivalta. Ihana kaulusröyhelökin <3.

Tilasin Rosedolls:ilta koska oli 100e kalliimpi parilta muulta eurooppalaiselta välittäjältä. Näin säästän ainakin 180e kun ei tarvii maksaa tulleja vaikka odottaa saakin odottaa kuukauden pitempään. Koska kasaavat välittäjällä tilauksia kasaan ja tilaavat kaikki sitten kuun lopussa. 

Fiilikset: hihihihi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti