torstai 28. kesäkuuta 2012

Voi Leeke minkä teit!

Leekellä on taas erikois väreillä peruukkeja tietyn aikaa myynnissä. Mun ei pitäny kattella ostomielessä mitä siel tällä kertaa on mutta :D.

Oon aiemmin miettiny et tartteisin toisenkin mustan peruukin ja jotain laventeliin viittaavaa peruukkia, nyt ne sitte löyty. 

Linkki peruukkeihin mitä saatavilla "June 29th to August 5th" eli huomisesta alkaen aina heinäkuun elokuun viidenteen asti voimassa.

Ainut kuva joka suostui olemaan yksittäin. Black Berry.

Tämän peruukin tuosta ylläolevasta väristä.

Tää väri on vaan niin makee :3. Softberry.

Kaupassa on siis vasemmanpuoleista väriä myytävänä kaikkina aikoina mutta oikealla spessu väri. Jotenkin metallisempi/kylmempi sävyinen tuo oikeanpuoleinen.

Tämän värin peruukkimallia en oo vielä päättäny mutta kivoja olis: linkki 1linkki 2linkki 3. Kun osais päättää :D. 

Tilaan peruukit koossa 9.5~10.5inch.

Löysikö joku muuki ostettavaa tästä eventistä? 

5 kommenttia:

  1. Voivoivoi kun vaan oliskin enemmän rahaa, niin voisi niiden kahden peruukin kaveriksi tilata jonkun eventtiperuukin D: Hmm, no ehkä sitä sitten joskus... Mutta Luts on tosi koukuttava kauppa varsinkin peruukkien suhteen, aina ne jostain houkuttelee ostamaan lisää peruukkeja : D Ja hienoja ovat toki harkitsemasi peruukit, osta vaan jos on (rahaa) tarvetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho piti pistä Leeke, mutta ajattelin ihan Lutsia koko ajan : D Sori pieni kirjoituskömmähdys.

      Poista
  2. Se on muuten monesti kun kattoo jotain ja sopinut itsensä kanssa jo että nyt ei osta mitään ja sitten tuleekin se fiilis että "tuo on pakko ostaa" :D Itse valitsisin linkki 3 takaa olevat hiukset. :)

    VastaaPoista
  3. Katselin tuota samaa eventtiä ja sen tarjontaa hetki sitten. Minulla olisi kaksikin "ongelmapäätä" joiden tuleva look on ihan arvoitus. Tuo mustaherukan sininen on aika herkku mutta sille ei taitaisi meiltä löytyä pitäjää.
    Voi kun olisi paljon rahaa voisi ostella useampia ihan kokeiluun...

    VastaaPoista
  4. ihan kivoja peruukkisävyjä, voisin vaikka ostaakkin jos olisi tarvetta, mutta jokaisella tytölläni on tällä hetkellä sopiva peruukki päässä. :)
    softberry on mieleeni. <3
    pieni kömmähdys tuossa sinulle ;
    " June 29th to August 5th eli huomisesta alkaen aina heinäkuun viidenteen.. "
    august = elokuu
    enhän minä pilkunviilaaja hehe,
    ainakin luen blogiasi intohimoisesti ;)

    VastaaPoista