torstai 24. lokakuuta 2013

Kirjamessujen saalis

Tykkään lukea kirjoja. Jos mun käyttämä kieli joskus muuttu enemmän kirjakieleksi, se johtuu vaan siitä et sillon on menossa kunnon lukumaratooni ja se kieli vaan jää päähän, ei voi mitään :D. 

Siinä ne kaikki on :3. Näihin on säästetty ruokarahoja ja sain myös faijalta rahaterveisiä. Sain mitä lähdin hakemaankin :).

Anne Rice on yksi innoittajani vampyyrien maailmaan. Leffat on dvd:llä, blu-raylla, toiset painokset kirjoja ( kolmen sarja) ja nyt myös sama Veren Vangit, Vampyyri Lestat, Kadotettujen Kuningatar kombo on täydentynyt, kun Lestatin sain myös ensimmäisenä painoksena ja kokoelmani täydentyi! Kirja maksoi vaan 20e! Eikä oo edes kirjastopoisto tai huonossa kunnossa. Ensimmäiset painokset on isompia ja toiset painokset pokkareita. En häpeä myöntää olevani iloinen molempien omistamisesta :3.

Lisää J.R. Wardin Mustan Tikarin Veljeskunta-kokoelmaani. Noi molemmat oli 9e kpl eli halvalla lähti kun ovh on 28e. Vielä uudemmat oli 15e kappale. Olisin vielä kaivannut sarjan suomennettua opasta mut, joskus toiste sitten. Ei oo mitään kilttejä Twilight vampyyreja vaan tästä löytyy verta ja väkivaltaa, kuin myös tuhmailua.

Vampire Knight 5-10 ja Kuroshitsuji 3-8 yhteensä 40e. Nyt pitäisi sarja olla taas markettijulkasun tahdissa. Pitää muistaa ostaa kun uusi tulee, muuten tulee itku. 3 kympillä on kuitenkin hyvä alennus!

Alimmalla rivillä oli reissun halvimmat kirjat:

En ees osaa kirjoittaa kirjailijan nimeä mutta kirja on nimeltään Nukentekijä. Katoin kirjaa kannen perusteella, käänsin ja luin kansitekstin "Sveinn valmistaa seksinukkeja yksinäisille miehille". Olin vaan "jaahas" ja laitoin kirjan takasin :D. Kävin kuitenkin kattomassa uudestaan kansitekstiä ja ilmeni että kirja ei vissiin ookkaan niin kamala ja nappasin 2:lla eurolla mukaan.

D.L. Kingin toimittama kokoelma Suloisia Suudelmia. Yksikään kirjoittaja ei soita kelloja mutta kun hinta on 1e, niin miksipä ei. 


Mies osti tämmöset. Vähän samaa genreä molempien kirjavalinnat, eli kauhua :3.



5 kommenttia:

  1. apua repesin seksinukke kirjalle :D (muistaakseni joku muukin on selittänyt siitä minulle :o kamalata)
    mutta todella hyviä löydöksiä olet tehnyt :3 tuun pöllii noi kuroshitsujit :o (yhy oma ja vanhusten rahatilanne sanoo ei, joten en pysty seuraamaan mitään mangaa joka ilmestyisi kaupassa suomessa cx)

    VastaaPoista
  2. Olen NIIN kateellinen. KIrjamessuille olisi pitänyt lähteä jokun pyörillä varustetun kanssin kanssa jos sinne olisi päässyt. Huokaus...
    Tuo Nukentekijä-kirja on oikeastaan rakkausromaani jossa nuket ovat äärimmäisen pienessä osassa. Olen lukenut sen joskus vuosia takaperin. Sinällään tylsää kun odotin tärppejä nukentekemiseen ja kyse olikin ihmissuhteista. Nuket olivat ihan pelkkä sivuosa.
    Minulla on kaikki suomeksi julkaistut Kuroshitsuijit ja en saa lopetettua niiden ostamista vaikken sarjasta erityisemmin välitäkään. Keräilijä minussa ei anna lupaa keskeyttää. olen yrittänyt vältellä mangoa joiden lopullista julkaisumäärää en tiedä etten joudu minkään megasarjan orjuuttamaksi.

    Hei, muuten! Nyt kun muistan. Koneeni väitttää blogiasi turvallisuusriskiksi, ja kun sitä vain käskee siirtymään riskisivulle, tulee se Aileenin laventelinvärisen lohikäärmeen kuva esiin. Onkohan siinä kuvassa jotakin hämää?

    VastaaPoista
  3. Niin kade D: Pitäis joskus käydä. Kirjojen lukeminen on niin ihanaa. Etenkin kauhun ja mangan. Hyviä luku hetkiä sinulle!

    VastaaPoista
  4. Aaaa, olen etsinyt tuota 80-90 luvun Vampyyri Lestat suomennosta vaikka mistä jo varmaan yli kymmenen vuotta. Laitoin jopa yhden vanhojen kirjojen spesialistin metsästämään sitä minulle, tuloksetta. Kovin edukkaasti on irronnut - onkohan myyjä lainkaan tajunnut kirjan arvoa keräilijöiden keskuudessa. Sitä on lähes mahdotonta löytää.

    Nimenomaan tuo vanha käännös on paras, uudesta en välitä. Englanninkielisenä Lestat löytyy minulta useampana painoksena, haha. :''D

    H.P. Lovecraft on myös suosikkikirjailijoitani~ <3 Tuo Weird Tales-kokoelmakirja on myös mainio~ Olen itsekin lukenut sen. Collector Antologia-nimisenä sarjana julkaistiin joskus 90-luvulla paljon hyviä omituisia pikku kertomuksia eri nimikkeiden alla. Mieleen on jäänyt mystisiä kissatarinoita sisältänyt opus joka olisi minusta hauska löytää vielä jostain.

    Kirjamessut on kyllä kivoja. :3 Itse en ole päässyt kertaakaan Helsingin kirjamessuille kun yleensä loma ja sitä kautta matka ajoittuu niille tienoille. Ensi keväänä halajaisin päästä Leipzigin kirjamessuille, niiden mangaosasto on kuulemma paisunut niin suureksi että sitä varten järjestetään ihan oma erillinen messutila.

    Turre; mahtaako tuo johtua siitä että kuva on suoralinkattu firman sivuilta? Jos se hämää konettasi.

    VastaaPoista
  5. Mäkin haluun ;__; Mutta kivoja kirjoja :DD

    VastaaPoista