keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Aileen Doll Cathy - Boksinavaus kuvasia

Tyttö kävi tullin kautta. Kuun lopussa rahat loppu niin en saanyt synttäreiksi tyttöä mutta eipä tuolla ole väliä, se on mulla nyt :3. Lähetti pimpotteli kahdeksalta ovikelloa. Ite en vielä sillon jaksanu herätä. Kolmas yö kun nenä on niin tukossa ettei saa unta. Tästäkin varmaan tulee poskiontelon tulehdus. Suloinen kisu piristää aina mieltä :3.

Taiteellinen aloituskuva ;).

Laatikko repeytynyt yhdestä sivusta. Ei kuitenkaan vaikuttanut sisällön kuntoon. Tai onkohan tullissa repineet auki.

Jaaa laatikko on auki.. Tietenkin väärin päin avasin :D.

Miiitä o_O. Pyysin että laittaisivat laatikkoon synttärionnittelut mutta että googlaisisivat suomenkielisen onnittelun, sitä en odottanut. Hyvä palvelu Aileen Dollilla, kiitos :).

Im happy :3.

Teksti laatikon päältä. 

Aitoustodistus. En tue recasteja eli valukopioita!

Siivet oli erikseen pakattuna ettei mee rikki. Siivissä on mangneetti jotta pysyy selässä kiinni. Mukana myös pala jolla saa kuopan selässä peittoon.

Ostamani silmät. Kissalla ei tullut silmiä mukana (luki tuotekuvauksessa) niin tilasin sitten samanlaiset kuin Cathylla tuotekuvissa. Niin lumoavan väriset :3.

Kuljetustyyny. En oo ennen nähnyt tyynyä joka ei oo koko matkalta yhtä pitkä. Hauska ja silti nukke pysyy hyvin paikallaan. Tän päällä oli 2 kerrosta kuplamuovia.

Avataas nauhat :3.

Miu.. Köh köh.. Nyaa.

Lähikuvassa näkyy meikki paremmin. Suloinen hammas ja muu meikki. Kissa oli vähän eri näköinen kuin oletin. Poskipuna on oranssia, värikkyys ei haittaa yllätti vain. Kissa sopii hyvin halloween kuviin :D.

"Missä olen, missä silmäni? En nää mitään. Huhuu?"

Silmien laitto ei oikeen onnistunut. Firma ei ehtinyt ilmeisesti hioa noita silmiä sopiviksi vaikka sanoin niiden tulevan Cathylle. Onneksi mulla on itelläkin kahta eri vahvuista hiomapaperia. Silmät on akryylit. 

"Tuntuu hassulta". 

Cathy on täällä! Pienestä silmien suuruusongelmasta ei hype laske. Tässä harrastuksessa on paljon asioita joita voi joutua ite tekemään. Kun ite pienentää silmiä että sopivat vierekkäin, tytöstä tulee enemmän rakas kun siihen käyttänyt aikaa.

Kuumeessa oon ja puolikuntoisena. Voisin kokeilla hioa silmät sopiviksi mutta ulkokuvia ei tuu tällä viikolla. 

Tämä onkin ainut ei WS hartsinukkeni :D.

12 kommenttia:

  1. voi se (hän? kissasta kumminkin ono) on todella suloinen ♥ Ihanan värikäs :3
    Ihanasti kortin mukana laittoivat :D♥ hauskaa että suomeksikin siinä lukee n___n harmi etteivät silmät sopineet kunnolla :c
    toivottavasti parannut pijaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on kyllä ihana <3. Kohta terve onneksi :).

      Poista
  2. Oi miten suloinen olento sieltä kuoriutui < 3 Meikki on veikeä, kuin keksipurkilta kiinni jääneen viaton hymy ja tykkään tuosta hampaasta, heh. Kisun värimaailma minusta sopii hyvin hieman kauhuteemaisiin kuviin - Halloweeniä odotellessa ~

    Mahtava tuo kortti firmalta < 3 Pitää pistää Aileen Doll muistiin jos synttärilahjaa tilaan joku kaunispäivä, hihii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hymy oli yksi syy miksi kissa meni ostoskoriin, ei vaan voinut vastustaa :D.

      Kyllä varmaan muutkin firmat yllättää jos pyytää onnittelua :).

      Poista
  3. Voiko olla suloisempaa :3 Ihana ilme ja kivat värit. Odottelen jo innolla lisää kuvia ja varsinkin silmien kanssa. :)

    VastaaPoista
  4. Voi että ihana! Haluaisin itsekin juuri tuollaisen kissan mutta perinteisemmissä väreissä. Tuo kisu sopii kyllä ehdottomasti yhteen sun nukkejen kanssa. Todella herttainen myös tuo syntymäpäiväkortti, miten huomaavaista laittaa onnittelut suomeksi ja vieläpä oikein kirjoitettuna. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaamaan siitä normaalia kisua, hus! En kyllä oikeen ymmärrä millä logiikalla mun nukkeperhe rakentuu mutta vampyyri kissa on kyllä aika uniikki tapaus. Melkeen jätin kauppaan kisun O_O.

      On kyllä kiva että oikein saivat tuon tekstin, ei ois haitannut vaikka ois ollut virheitä.

      Poista