keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Cathy lähetetty

Elokuussa sanoin ostaneeni suloisen pienen kissa BJD:n. Nyt kissa on lähetetty vaikka firmalla antoivat postituspäiväksi 23 päivän syyskuuta.

Aileen Doll - Limited Cathy

Pikkukisuja saa vielä firmalta jos joku mattimyöhänen haluaa vielä tämän ostaa. Ostin sille silmät mukaan. Niitä pitää vähän hioo et mahtuvat mutta Aileenilla tämä onnistuu ilman lisämaksua.

Linkki firman sivulle: *Klick*

Hartsilapset foorumilla tämä on offtopic nukke. Keljua kun kuitenkin hartsifirman myymä eikä mikään figuuri. Cathyn kuvia laittelen Pullip Suomen foorumille kun siellä sallitaan ns. offinuketkin (Monster High, Barbie, BJD..) ja tietenkin tänne blogiin. Ne kuvat joissa Cathy on Ametistin kanssa (Soom Kivi) ne uppaan hartseihin. Ajattelin kuitenkin kuvailla Cathya paljon yksinkin.

Se onkin sitten yllätys minkälaiset silmät pikkukisulla on. Myöhemmin ostan sille silmät joissa on viiru keskellä. Väriä on vaan vaikee valita.

12 kommenttia:

  1. Hartsilasten tekopyhät säännöt siitä mikä on foorumilla sallittua ja mikä ei pelkästään ärsyttävät. Onneksi PullipSuomi on rennompi ja järkevämpi foorumi.
    Toivottavasti kissimirrisi saapuu pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hatsilapsissa oli jollakin Aileen Dollin Seed tai joku muu lohareista. Muistaakseni oli kuvaketju jossa vertailtiin silmien sopivuutta. Ilmeisesti sekin oli sitten kielletty kun ei enää kuvia näkynyt. Mikä sääli, haluaisin katsella kuvia enemmänkin noista.

      Varmaan ens viikolla tulee. Ainakin uskottelen itelleni et postituksessa menee viikko niin yllättyy jos tulee nopeammin :D.

      Poista
  2. onnee kisustasi, todella sulonen ♥ tekis kyllä ittelläkkin mieli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3. Kisua saa vielä mutta on vähän hinnakas :(. Jos ois ollu halvempi, oisin voinu ostaa sen vihreenkin kisun :3.

      Poista
  3. Hartsissa moni moni eläinnukke on kielletty :C Valitettavasti sillä itse haluaisin nähdä monistakin elukoista kuvia yksinäänkin , oma kettusenikaan ei ole foorumille sopiva koska tuolla ei ole polvijointteja :C

    Sääli oikeasti että monet hartsiset eläinnuket putoavat säännöstöjen takia ulos , joten niitä näkee vain näin blogeissa :( , eivät sentään niin tiukat säännöt kuitenkaan ole kuin DOA:ssa mutta kuitenkin. Joku tässäkin aina välillä mättää , ristiriitaiset ja hankalat säännöt kieltämättä ovat saaneet minutkin hieman poistumaan kauemmas hartsilapset foorumilta , käyn vain enemmänkin katselemassa muiden kuvia kuin että vaivautuisin usein itse :D .

    Uih! En silti malta odottaa että saat kissasi , ovat niin suloisia! Pidetään peukut pystyssä että postitus ei kuhnaile ja Cathy pääsisi pikaiseen kotiin! Odotus on aina niin tuskaista! Heh.

    ~Ameeba

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite tykkään paljon hartsisista eläinnukeista. Moni varmaan jättää niitä ostamatta kun ne on vähän vähemmän suosittuja. Eläinhartseista pitäisi tulla suositumpia!

      Pitäisi melkeen perustaa facebookkiin oma ryhmä johon kaikki linkkailisivat suloisia eläimiään.

      Poista
  4. Ihanaa pääsee näkemään kuvia kisumirristä!
    Minä tuota Lucyä katselin ihastuksissani mutta nyt on muut asiat etusijalla joten täytyi vaan antaa mennä ohitse. Elän siinä toivossa että tulevat joskus uudestaan myyntiin. ^^

    Agh, miksi pitää olla niin paljon herkullisia julkaisuja tällä hetkellä!

    Ostitko kisun meikin kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo herkullisia julkaisuja vähän joka menoon. Luts Yuri, Aileen Doll Rot-lohari ja muutama Pullip ois ostoslistalla :D.

      Liikaa kivaa, liian vähän rahaa :(.

      Ostin juu meikillä. En ois ilman uskaltanu ostaa, en ite tekis noin upeeta jälkee.

      Poista
  5. Uu, kivaa nähdä millainen kisuli sieltä tulla putkahtaa! Nuo Aileen dollin eläinnuket ovat niin söpöisiä, itsekin kuolailen mm. lohikäärmeiden, koirien ja sen aavikkoketun perään. Tosi harmillista että hartsilapsissa on off-topiccina. :-I
    Käsittääkseni niitä ei sitten voi myydäkään siellä vai miten se oli? Samoin Den of Angelsissa ei voi ei-anthromaisia eläinnukkeja myydä mikä on sääli. Mistä niitä sitten käytettynä löytää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistä ihmeessä joku tilaukseen Aileenilta :3. Saa nähä pystynkö pitämään näppejäni erossa Aileenin nukeista Cathyn jälkeen :D. Haluisin niin kovasti saada Rot-lohikäärmeen mutta ei oo säästössä enää rahaa, mokomat 2 soomilaista söi säästöt :D.

      Ehkä Ebay on ainut paikka mistä noita voi jälkimarkkinoilta löytää.

      Poista
  6. mie kuulin vähä et se oli iha pikkasen kallis 190e

    mut jos mä joskus näkisin BJD:n en uskaltais ees koskee siihen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota hintaa juu nukke on. Jos ei olisi ottanut meikkiä, olisi muutaman kympin säästänyt.

      Kyllä näihin uskaltaa koskea. Pitää olla puhtaat kädet ja käsitellä varovasti ettei pinta naarmuunnu.

      Poista